الان سه روزه با ابن تاپیک اشنا شدم و از همون روز اول تمرینات رو شروع کردم.شوهرم ماموریت بود و فقط تلفنی با هم صحبت می کردیم و من هم با ناز و ارام صحبت می کردم بر خلاف همیشه که شلوغ پلوغ بودم!بعد در اخرین تماسمون،همسری حرف های عشقولانه ای بهم زد که توی این ٨سال زندگیه مشترک نزده بود!ومن شکه بودم از جادوی کلمات!فکر نمیکردم دو روزه این روش این قدر جواب بده!!!!!!!ومن خانم تر شدم در روز سوم!ولی همسری همیشه در ماموریته ها فکر نکنید به خاطره دوری ؛از خودش این همه عشقولانه بروز داده!
امروز همسری رسید خونه و ٣ ساعتی موند و بعد رفت سر کارش.توی این سه ساعت جمله ای به من گفت که هنوز هنگم!بهم گفت :عزیزم چقدر پر از ارامشی!چقدر خانم شدی!
من شلوغ و پر هیاهو شده بودم یه خانم در عرض ٣روز و این قدر تابلو بودم که همسری سه سوته فهمید!واین است جادوی زنانگی!!!!!!!
از همه مهم تر من همیشه فکر می کردم که همسرم زن شلوغ دوست داره ولی امروز بهم گفت لطفا همیشه این طوری خانم و پر از ارامش باش!!!!!!
در نتیجه مردها عاشق زنان خانم اند وشوهرمن با همهء شیطنت هاش عاشق خانم با ارامش هست نه خانم شلوغ و پلوغ!!!!!!!!!!
ومن هنوز هنگم که این قضیه رو بعد ٨ سال فهمیدم و هنگم که چه زود خانمانه بودن در روابط تاثیر گذاشته!!!!!!!!