2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869315 بازدید | 28433 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان عزیز
فاطمه و الناز کوچولو به کمکهای هر چند ناچیز شما نیاز دارن.
اونها بیمارن اما خانواده هاشون از تامین هزینه درمانشون عاجزن
با کمک های خیلی کوچیکتون کمک کنید تا لب این بچه ها و خانواده هاشون خندون بشه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=486066&PostID=20941475#20941475
دسـت نیافتـن بـه آنچـه میجویـی
گـاه اقبـالی بـزرگ اسـت . . .
الان سه روزه با ابن تاپیک اشنا شدم و از همون روز اول تمرینات رو شروع کردم.شوهرم ماموریت بود و فقط تلفنی با هم صحبت می کردیم و من هم با ناز و ارام صحبت می کردم بر خلاف همیشه که شلوغ پلوغ بودم!بعد در اخرین تماسمون،همسری حرف های عشقولانه ای بهم زد که توی این ٨سال زندگیه مشترک نزده بود!ومن شکه بودم از جادوی کلمات!فکر نمیکردم دو روزه این روش این قدر جواب بده!!!!!!!ومن خانم تر شدم در روز سوم!ولی همسری همیشه در ماموریته ها فکر نکنید به خاطره دوری ؛از خودش این همه عشقولانه بروز داده!
امروز همسری رسید خونه و ٣ ساعتی موند و بعد رفت سر کارش.توی این سه ساعت جمله ای به من گفت که هنوز هنگم!بهم گفت :عزیزم چقدر پر از ارامشی!چقدر خانم شدی!
من شلوغ و پر هیاهو شده بودم یه خانم در عرض ٣روز و این قدر تابلو بودم که همسری سه سوته فهمید!واین است جادوی زنانگی!!!!!!!
از همه مهم تر من همیشه فکر می کردم که همسرم زن شلوغ دوست داره ولی امروز بهم گفت لطفا همیشه این طوری خانم و پر از ارامش باش!!!!!!
در نتیجه مردها عاشق زنان خانم اند وشوهرمن با همهء شیطنت هاش عاشق خانم با ارامش هست نه خانم شلوغ و پلوغ!!!!!!!!!!
ومن هنوز هنگم که این قضیه رو بعد ٨ سال فهمیدم و هنگم که چه زود خانمانه بودن در روابط تاثیر گذاشته!!!!!!!!
بچه ها دیروز عصر خونه ما یه اتاقی افتاد من کلاً ظراوتو پیچیدم گذاشتم کنار بعدش تا ساعت ها شوهرم بهم می خندید می گفت اصلاً فکرشو نمی کردم انقدر باحال باشی
یه وقتایی در عین خانوم بودن خوبه که در موارد حساس مردونه و سریع و با جنم عمل کنید
دیروز عصر گازمون رو تازه وصل می کردن نگو پکیج کاره شیر گاز رو باز گذاشته و دسته هم نداره روش تا از پایین گاز وصل شد گاز شروع کرد به نشت کردن و بسیار صدای وحشتناکی میداد و خونه پر بوی گاز شد
حالا ما طبقه چهار گازیه تو پارکینگ زیر پله ها
فک کن چطور باید داد می زدیم که آقا گاز رو ببند خونه رفت رو هوا

هرچی شوهرم داد زد نشنید یارو و مثل مرغ پر کنده این ور اون ور می دوییدیم و داد می زدیم ولی کسی صدامونو نمی شنید
بعد من تا کمر از پنجره اویزون شدم پایین چنان سوتی زدم چنان سوتی زدم که کل ملت کوچه نگاه کردن به آقایی که زیر در خونه ما بود گفتم بدو بدو بگو ماموره گاز گاز رو ببنده داره نشت می کنه
خلاصه در یک عملیات انتحاری گاز رو بستیم و بعدش تا شب شوهرم به سوت من می خندید و می گفت فکرشو نمی کردم انقدر بتونی فرض و سریع و مردونه عمل کنی خیلی حال کرده بود یه تناقض خوبی تو من میدید می گفت در عین حال که خیلی خانومه به وقتشم یه کارایی بلده هههههههههههه بامزه بود
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
یکی از نکاتی که احساس خانم بودن در من رو بیشتر میکنه اینه که هر زمان میریم عروسی،حالا عروسیه غریبه یا اشنا فرقی نداره،من اصلا نمیرم سمت میز خوراک و دسر ها!همیشه متنفر بودم از ادم هایی که واسه یک ذره غذا حول میشن و ........خلاصه از تحت فشار قرار گرفتن و حول دادن و....برای رسیدن به غذا بدم میاومده و میاد!هیچ وقت هم این موضوع رو به همسرم نگفتم!تنها کاری که کردم این بوده که توی این سال ها کفش پاشنه بلند رو بهونه کردم و کمر درد و همسرم میره واسم خوراک میاره.الان بعد ٨سال بدون این که از من بپرسه موقع شام میره و با دوتا بشقاب بر میگرده و من هم بدون این که اذیت بشم مثل یک پرنسس میشینم نوش جان میکنم.خوشحالم که شوهرم رو به این قضیه عادت دادم و مثل ملکه ها باهام رفتار میکنه و با کمال میل غذا هایی که دوست دارم رو برام میکشه و میاره!و خودش هم اصلا از این قضیه ناراحت نیست و دوست داره تا جلوی همه واسه خانمش شام بکشه و بیاره!
به نظر من خانمانه تره که برای شام کشیدن توی مراسم ها حول نزنیم و بذاریم اکثریت شام بکشن و بعد ما بریم ،چون حتما شام به اندازه همه سفارش دادن که ما رو هم دعوت کردن !پس به همه غذا میرسه و حول زدن واسه شام برای یک خانم مؤدب ممنوع است!!!!!!
ترجیحا صبر کنیم خلوت تر که شد بریم یا مثل من کلا بدیم شوشو زحمتش رو بکشه!