2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869315 بازدید | 28433 پست
همیشه همه تو حرف من می پرن

شنونده خوبی هستم منتها هیچ کس صبر نمی کنه حرفم تموم بشه بعد حرف بزنه
من ادم ارومی هستم ولی طوری که تند تند می خوام حرفهام رو بزنم تا کسی وسط حرفم نپره یک جورایی تمرکزم رو از دست می دم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا خودمون ارزش قایل باشیم جایی که همه دارن با صدای بلند نظراتشونو میگن ما صدامونو بالا نبریم با یه اشاره دست بقیه رو متوجه کنیم یا صبر کنیم جو آرومتر بشه بعد حرف بزنیم
شقایق خیلی درست گفته
من یک زمتنی حتی کسی می گفت برای آش پزی بزار روغن داغ بشه بعد سرخ کردنی بریز توش می گفتم اهان !!!!!!!

الان که یادم میفته خودم تعجب می کنم
همسرم می گفت تو طولانی مدت طرف فکر می کنه تو ببخشید ....... !!!!!!!

واقعا هم همینطوره من حتی چیزهایی که می دونم رو هم نشون نمی دم می گم بزار طرف فکر کنه چیزی به من یاد داده
الان خیلی خیلی بهتر شده ام البته
من که فقط با تغییر پوشش مخصوصا کفش پاشنه دار کلی دل شوهرمو بردم.
آخه قبلا فقط توی مهنونی های خیلی رسمی کفش پاشنه دار میپوشیدم. اماحالا تو خونه پیراهن می پوشم . صندل پاشنه ۵ سانتی . بیرون کفش حالا بسته به موقعیت مقدار پاشنه فرق میکنه . آروم صحبت میکنم ، و البته کم. از حالت کزت بودن دراومدم و خرید بیرون ، حمل بار سیگین . رو حذف کردم . مرسی از همه دوستان.
سارا درکت می کنم
حتی کسانی هستند خودشون سوال می کنند تا می ای جواب بدی خودش جوب رو می ده و یک سوال دیگه

من شاید تو کل عمرم یک نفر رو دیدم که شنونده خوبی هست

اکثر آدمها متاسفانه صبر نمی کنند حرف طرف مقابل تموم بشه
ابریشم بانو چرا فکر میکنی ابراز احساسات مسخرس.خوب یواش ی.اش شروع کن از کنارش نشستن .دستشو گرفتن.لبخند زدن تو صورتش.کارایی که گاهی وقتا اما کم انجام می دیو زیاد کن.هر کاری اولش سخته
الیسابات ...یعنی میشه؟؟؟؟من از بچگی اصلا تو این حال و هواها نبودم.خیلی جدی هستم.ناز و نوز کردن به نظرم لوس میومد.همه کارامو خودم می کردم و می کنم.یه جورایی دوست ندارم منت کسی روم باشه.حالا هر کی...به همین خاطر همه کارامو سعی کردم خودم بکنم
توکل بر خدا.
خدمات طراحی و چاپ روی تی شرت،لیوان،سرامیک،پازل و ... www.boobak.com
مثلا یکی جک بی مزه می گه انگار مجبورم بخندم خخخخخخخخخخخ

همش به فکر دیگرانم
چند روز پیش در ماشین رو زدم به این اهنهایی که کنار خیابون گذاشتن تا زمین رو بکنند و دورش برزنت کشیدن
به خاطر اینکه راه رو بند نیارم رفتم و کل در آسیب دید .. الان باید در ماشین کلن عوض بشه

ما پارکینگ خونه قبلیمون درش ریموت نداشت و باید خودمون باز میکردیم همیشه موقع برگشتن به خونه من اینکارو واسه همسری انجام میدادم ولی از وقتی با این تاپیک آشنا شدم بهش گفتم این یه کار مردونس من نمیخام مثل مردا بشم میخام خانوم خشگله و نانازی تو باشم از اون به بعد خودش در پارکینگ رو باز میکرد بعدشم که خونمون رو عوض کردیم ایجا دربش ریموت داره ولی خب ما دیگه ماشین نداریم
وقتی سر پا می ایستم یا میشینم پاهامو کنار هم جفت میذارم. زنی که با پاهای باز هم میشینه خیلی زشت به نظر میاد.
جاهایی که خیلی رودر واسی دارم هیچ وقت چهار زانو نمیشینم. دو زانو میشینم اینو از جاری خواهرم یاد گرفتم.

در مواقعی که شوشو عصبانیه اصلا حرف نمیزنم. سکوت میکنم چند ساعت بعد یا فردای اون روز که حالش بهتر بود مشکل رو باهاش در میون میذارم و باهاش حرف میزنم. اینطوری حرفام بهتر شنیده میشه. و همیشه برگ برنده دست منه و در آخر بازم مثل همیشه این شوشوئه که خجالت زده میشه به خاطر رفتارش . اون همیشه از من به خاطر این رفتارم تشکر میکنه

یه وقت فکر نکنید دارم از خودم تعریف میکنماااااااااااااااااااا اصلاااااااااااااااااااااااااااااا

من خودم پر از ایرادمممممممممممممممممممممم