2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869316 بازدید | 28433 پست
فری جان به نظرم در مورد خانواده تا کسی چیزی نپرسه نیازی نیست چیزی بگیم فک کنم بهترین حالته
چون به قول مارتینی خیلی ها از آدمایی که همش قمپز در می کنن دور و برشون خالی میشه
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تیک داشتنم خوب نیست برای یه خانم ظریف
بعضی ها دیدین هی یا مقنعه شونو دست میزنن یا هی عینکشونو میدن بالا یا هی حلقه شونو در میان میندازن کلاً تیک های رفتاری و تکون دادن پا به صورت تند تند و استرسی خوب نیست
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
سلام بچه ها

من اومدم . چقدر جلو رفتین.

شکوفه خندان واقعا" آفرین به این همه نظر و نکته و همینطور رانا و بقیه.

راستشو بخواین این نکات خیلی به زندگی من کمک کرده . چون تا قبل ازین خیلیاشو رعایت نمیکردم و واقعا" برام پیامد منفی داشتن.

من هیچوقت دوس ندارم از کسی غیبت کنم، کلا" خونواده ی ما اهل غیبت نیست هرکس سرش به کار خودشه

اما یکی دونفر ازخونواده ی شوهرم خیلی غیبت میکنن و پشت سر منم شنیدم که شاید با کوچکترین کار رنجیدن.

نمیدونم باید چیکار کنم؟ البته یکی دو نفر فقط اینجورین بقیه خوبن و با هم صمیمی هستیم.

به نظرتون کسی که مطمدنید پشت سرتون چیزی گفته خودش مستحق غیبت نیست؟ آدم چجوری میتونه از خودش دفاع کنه چون اون آدم چیزی رو به روت نمیاره و باهات خیلی صمیمی هست تو رفتار اما پشت سرت نه

راهکارش چیه؟
ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
آرزو جان در مواجهه با فردی که دورو هست میشه اینطوری رفتار کرد .....
خودت به سمت اون فرد نری و در صحبت باهاش پیش قدم نشی
وقتی اون به طرفت اومد و شروع به دورویی کرد نگاش کن نگاهت کمی سرد باشه و در مورد حرفاش اظهار نظری نکنی و بعد آخر حرفاش با یه لبخند محو و سرد نگاهت رو ازش بگیری و خیلی آروم به سمت دیگه نیگاه کن یا سرحرفو با شخص دیگه باز کن....
اینجوری میفهمه و خودشو جمع و جور میکنه
سلام وااااله جون

ممنون از پاسخت. حق با توئه. من مشکلم اینه که خیلی بی سیاستم (باید یه تاپیکم واسه سیاست زنونه بذاریم) اوایل عروسیم که اصلا" نمیدونستم ممکنه هم چین چیزایی پیش بیاد خیلی راحت و صمیمی رفتار میکردم.

اما کم کم متوجه شدم یکی دونفر هستن که پشت سرم بدگویی میکنن. اگه از پذیرایی من یا هر حرف و کار من خوششون نیومده میتونستن به روشای مستقیم و غیر مستقیم بهم بگن من ناراحت نمیشم بلکه انتقاد پذیرم.

همونطوری که شما گفتین سعی کردم رابطه و تماس مستقیمم رو باهاشون کمتر کنم چون از هرچیزی یه نکته ی منفی درمیاوردن که شاخ درمیاوردم حالا مثالشو میزنم.

یه حدیثم جایی خوندم که میگه از کسی که اهل غیبت و خبرچینیه دوری گزینید
ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
یه مثال:

یه بار همون شخص که میگم از من غیبت میکنه اومده بود خونه مون.

من کلا" اهل دمنوش و چای های گیاهی هستم. مثلا" چای آویشن و زنجبیل +هل + گل سرخ

هم از چای معمولی خیلی بهتره هم تو روحیه آدم تاثیر داره (گل سرخ شادی بخشه و زنجبیلم گرمابخش و حافظه رو زیاد میکنه)

کلا" من دیگه چای معمولی دم نمیکنم و بیشتر چای گل گاو زبان و سنبل الطیب و چای های طبیعی دم میکنم.

واسه اون خانوم هم یه چای خیلی عالی دم کردم (با فکر اینکه مفیدتر هز چای معمولیه و آدمو شارژ میکنه) و با میوه و شیرینی براش بردم.

اون شب تموم شد و من دو هفته بعد از یه نفر شنیدم که این خانوم ناراحت شده که چرا من واسش چای معمولی دم نکردم و چقدر خسیس هستم! اتفاقا" این چای های گیاهی گرونترن و من نمیدونم رو چه حسابی اینو گفته

مثل اینکه خیلی شاکی هم شده بوده و گفته رفتم خونشون یه چایم بهم ندادن!

من گفتم هرکس از چیزی ناراحته باید مستقیم و با روی خوش بگه نه اینکه پشت سرت.

حالا میگفت من دمنوش دوس ندارم و میشه چای معمولی دم کنی من که ناراحت نمیشدم تازه خوشحالم میشدم که باهام راحته

نظرتون چیه؟

به جای پرسیدن دایم دوسم داری؟بپرسیم با من احساس خوبی اری.یا آرامش داری؟یا اینکه از من راضی هستی؟چون دایم اگه بپرسیم دوسم داری؟ طرف نا خود آگاه ب دهنش میرسه ما اعتماد بنفس لازمو نداریم
آرزو جان تو پذیرایی بهتره عرف ایرانیا رو رعایت کنی خیلیا چای معمولی رو دوس دارن.اگرم چای دیگه آوردی بهتره یکم در موردش توضیح بدی.اگرم حرفش خیلی به آبروت لطمه زد بهتره بعدا در حضور شخص سوم در مورد اون نوع چای بحثو وا کنی وتو ضیح بدی واز فوایدش بگی.ولی اصلا مستقیم به شخص نگو