2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869315 بازدید | 28433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااااام

يادش بخيرررررر

اوايل چقد من اينجا فعال بودمممم😂

من همش فك ميكنم الان خيلي زرنگ شدم ولي نظرات ٤ سال پيشمو الان خوندم ديدم نه بودم😎😆

خلاصه كه دوستون دارم اميدوارم هرجا هستين شاد و خوشگل و ظريف باشين😍😍😍

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
سلاااااام يادش بخيرررررر اوايل چقد من اينجا فعال بودمممم😂 من همش فك ميكنم الان خيلي زرنگ شدم ولي ...

سلااااام خجسته جون

منو یادتونه؟؟

منم دلم برای همه بچه ها و‌جو اون موقع تنگ شده

از ظرافت نگو که خیلی دور شدم خخخخخ

نه اینکه بی ظرافت باشما! نه 

ولی دیگه روش زوم نمیکنم 

دوست دارم برم از اول تاپیک دوباره بخونم اما حسش سخت یاری میکنه 

امیدوارم هم شما و هم بچه های دیگمون هرجا هستن شاد و سلامت و ظرییییف باشن .

خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
سلاااااام يادش بخيرررررر اوايل چقد من اينجا فعال بودمممم😂 من همش فك ميكنم الان خيلي زرنگ شدم ولي ...

خجسته جون عزیزم سلام من تازه با این سایت آشنا شدم 800ص کپی کردم تو ورد دارم جمع بندی میکنم همسرم دایم به من میگه تو زن نیستی خواهشا اگه تاپیک دیگه ای در رابطه با این موضوع دارین لینکشو لطفا بزارین بلکه بتونم مشکلمو حل کنم عزیزم

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....
چه نکته خوبی گفتی من تا حالا نخوابیدم.هیچ وقت توی هیچ ماشینی خوابم نمیبره.حالا خودمو میزنم به خواب.

رانا جون یه تاپیک زدم خوشحال میشم از تجربیاتت استفاده کنیم و هممون باهم یه خانم خاص بشیم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=719802&PageNumber=

سپید جون واسه کاری که تو میخوای باید استه استه وارد عمل شی در ابتداااااا بشین بینشون و فقط گوش کن بع ...

خجسته جون خیلی دوست دارم از تجربیاتت هم من و هم بقیه استفاده کنیم یه تاپیک زدم خوشحال میشم بیای و همه با هم یه خانم خاص بشیم

خانمهای ظریف کجارفتیدپس؟

چرادیگه تاپیک رونق نداره؟

البته من تقریبادوماه هست بااین تاپیک بینظیرآشناشدم

وواقعاروی زندگیم تاثیرات مثبتی گذاشته

من تاحالاتونستم فقط تاصفحه چهارصدوچهل روبخونم ولی میبینم که دیگه تاپیک رفته توی افق محوشده واین خیلی بده

دوستان لطفابیایددوباره باحضورتون به این تاپیک جون بدید

واقعاحیفه که ازیه محیط به این خوبی که پرازنکته های نابه خارج بشیم وکم کم بعدازیه مدت ببینیم دوباره برگشتیم سره زندگی ی کنواخت گذشتمون