2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869314 بازدید | 28433 پست

تغییراتی که توی این دوماه کردم:

به خودم اهمیت بیشتری میدم

سعی کردم اعتمادبه نفسم روبالاترببرم

لوازم آرایشیم تقریبادیگه تکمیله واهرروزآرایش دارم

باینکه نمازمیخونم ولی باعث نشده که ازآرایش ولاک ناخنم بزنم

البته وقتی میخوام بیرون برم همه روپاک میکنم ویه آرایش ملایم میکنم

بیشترمواقع موهاموتوی خونه رنگ میکردم ولی اینباررفتم آرایشگاه ویه رنگ جدیدکه تاحالانزاشته بودم باهایلایت کردم

مهربان همسرم خیلی خوشش اومد

هیچ وقت ناخنهاموبلندنمیزاشتم یااگه یه کم بلندمیشدهمسرم میگفت چراناخوناتوکوتاه نمیکنی

ولی حالابهش میرسم وسوهان میکشم ولاک میزنم دیگه همسرم نمیزاره که کوتاهش کنم

خوب فعلابه همین مقدارازتغییراتم اشاره میکنم

امیدوارم بقیه دوستان هم مثل گذشته فعلابشه که به حضورگرمشان سخت نیازمندیم

یعنی واقعادیگه نسل اون خانمای ظریف منقرض شد؟

شایدم دیگه همه خانوماظریف شدن دیگه توخودشون نیازی به آموزش نمیبینن

چقدحیف حالاکه نزدیک عیده خیلی خوب میشدازنظرات ونکته های مفیدهم استفاده کنیم

عسل جون چرادیگه به تاپیک خودت سرنمیزنی

گریهههههههههه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنانی که مایلند زنانگی خود را تقویت کنند ،لازم است که خود را به محیطها،هنرها و مشاغل زنانه محدود نما ...

دانشگاه رفتن زن هیچ منافاتی با زنانگی ندارد. زن بشینه تو خونه و تحصیلات عالیه نداشته باشه که ظریف بمونه؟! خیلی مضحک است

سلام خانوم های گل.داشتم سرچ میزدم که این تاپیک رو دیدم و خیلی حیفه ک دیگ ادامه نداشته لطفا ادامه بدین یا یک تاپیک جدید در همین رابطه بزارین نکاتی ک گفتین بسیار کاربردی و مفید هست

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

من یهوبار ب شوهرم گفتم ناموسا گفت تو خودت ناموسی 😐 اونجا بود فهمیدم یه سری حرفا رو خانما اصلا نباید بزنن

زن و ناز و اداش😌مث  این استیکر

من سختیُ کنار اونی که دوسش دارم ترجیح میدم به آرامش پیش کسی ک بهش حسی ندارم..❤👫
چطوری این تاپیکو پیدا کنم که بتونم همیشه بخونم

این سوال منم هست

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
چطوری این تاپیکو پیدا کنم که بتونم همیشه بخونم

زیر عنوان تاپیک علامت روبان (کنار لایک) رو آن کن، میره تو تاپیکای مورد علاقت 

بعد برای خوندن تاپیک برو تو تنظیمات، تبادل نظر، موضوعات مورد علاقه 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه ها من همیشه تو جمع کم حرف میزدم یعنی شوخی و نظر بی جا نداشتم.یه روز ازشوهرم پرسیدم تو چیشد که عاشق من شدی(من و شوهرجان فامیلیم و خودش بهم گفت از بچگی منو دوست داشته و داره.)بعد شوهرم میدونید چی گفت؟گفت خیلی خوشم میومد کم حرف میزدی مثل بقیه شوخی نمیکردی و کلا آروم بودی....خیلی اینودوست داشتم...بعدازاینکه اینو گفت...هیچی دیگه کلی ذوق کردم

سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی
بچه ها من همیشه تو جمع کم حرف میزدم یعنی شوخی و نظر بی جا نداشتم.یه روز ازشوهرم پرسیدم تو چیشد که عا ...

برعکس من کلی حرف میزنم همیشه هم ضایع میشم شوخی هم میکنم.بدم میاد از این رفتارم ولی ترک نمیشه دست خودم نیست