2777
2789
منم سقط نداشتنم ولی اقدامم الان تو مطب دکتر نشستم  بچه برا دعا کنید ی صلوات برام‌بفرستین رفتم د ...

صلوات فرستادم .کارتوبه خدابسپر توکل کن بهش درست میشه

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه‌ها یعنی اگه منم این ماه نتیجه نگرفتم برم عکس رنگی؟؟

منم اگه نشه این ماه اولین کاری که کنم  عکس رنگی میگیرم ، من دو ماهه اقدامم ماه پیش نشد نمیدونم چرا خیلی ناامید شدم بعد رفتم دکتر معاینه کرد گفت التهاب داری دارو داد خوب شدم امیدوارم این ماه بشه خیلی بیتابم خدایا خواستت با خواست من یکی باشه😔منم میام اینجا میخونم پیامارو هروقت میبینم کسی بارداره خیلی خوشحال میشم خیلی❤️ 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
من ۱۷ هفته بودم بخاطر کارای شوهرم بچم سقط شد...خیلی افسرده شدم بعد ۱ سال خدا ی پسربهم داد..ک الان ده ...

خدا برات حفظش کنه و بهترینها رو نصیبش🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
منم سقط نداشتنم ولی اقدامم الان تو مطب دکتر نشستم  بچه برا دعا کنید ی صلوات برام‌بفرستین رفتم د ...

عزیزم انشاالله که بهترینها برات رقم بخوره و حکمت خدا با خواستت یکی باشه 🤲

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
منم اگه نشه این ماه اولین کاری که کنم  عکس رنگی میگیرم ، من دو ماهه اقدامم ماه پیش نشد نمیدونم ...

انشاالله که به امید خدا این بار نتیجه میگیری و دلت شاد میشه🤲 ناامید نباش و خودت به خدای سبز و مهربون بسپار..

برات یس میخونم..الهی که حکمت خدای مهربون بارخواستت یکی باشه نازنینم🤲⚘⚘

انشاالله که به امید خدا این بار نتیجه میگیری و دلت شاد میشه🤲 ناامید نباش و خودت به خدای سبز و مهربو ...

انشالله خودتم به زودی دلت شاد شه

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

بچه‌ها تاپیکی که ذخیره میکنیم کجا پیداش کنیم؟🤔من ذخیره کردم ولی نمیدونم کجا باید پیداش کنم😥😬

منم اگه نشه این ماه اولین کاری که کنم  عکس رنگی میگیرم ، من دو ماهه اقدامم ماه پیش نشد نمیدونم ...

سلام عزیزدلم خوبی؟دلم خیلی برات تنگ شده گلم انشالله بزودی جاش برات سبزبشه عزیزم 

خدایا بی نهایت بار شکرت...
خدا همه چیز درست میکنه. .بهش ایمان داشته باشیم. .آجی های خوبم. .من قطعا بدون شما نمیتونستم روزای اول ...

فیلم رو دیدم و زار زار باهاش گریه کردم انگار اون زن خود من بودم. او اسمش مارتا بود من اسمم ماریا ست