2777
2789
منم 8ماه پیش کیسه آبم پاره شد و پسرم نموند و 27هفته. منم این 5مین ماهیه ک اقدامم. متفورمینم میخورم ح ...

خب داغ خیلی سخته عزیزم میدونم خدا بهت صبر بده و دامنت رو هر چه زودتر سبز کنه.‌منم هنوز خودم رو پیدا نکردم از پارسال تا حالا مثه اسپند رو آتیش هستم به خدا.‌ منم کل کارای علمیم گذاشتم کنار. حسش اصلا نیست فعلا.  این یه سال سختترین روزای زندگیم رو گذروندم هیچ چیز نتونسته آرومم کنه مگه اینکه باردار بشم و با اومدن یه بچه دیگه بتونم یه کم به آرامش برسم

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
سلام عزیزدلم خوبی؟دلم خیلی برات تنگ شده گلم انشالله بزودی جاش برات سبزبشه عزیزم 

سلام عزیز دلم بخدا منم خیلی دلتنگتم بمب انرژی من❤️

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب داغ خیلی سخته عزیزم میدونم خدا بهت صبر بده و دامنت رو هر چه زودتر سبز کنه.‌منم هنوز خودم رو پیدا ...

منم دقیقا از مفید بودن فاصله گرفتم یه زمانی به خودم افتخار میکردم واسه کارهایی که میکردم الان ولی...😔

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
بچه ها.من عکس رنگیم رو که نگاه میکنم یکی از لوله هام پیچ کمی داره.ولی سمت دیگه پر پیچ و خمه.ولی هر د ...

مریم جون عکستو به دکترت حتما نشون بده اون بیشتر راهنمایی میکنه تو رو..من خودم به شخصه نمیدونم جواب سوالتو😄

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
ممنون گلم انشاالله دختر نازت رو به موقع در آغوش بگيري

سلام گلم خوبی عزیزم؟! هر وقت آنلاین شدی یه خبر از خودت بده!!!

نی نیت سالم بغلت اومد الحمدالله؟!

اخ بچه ها نمیدونید دلم چقدر هوای بچه کوچولو کرده اخ که دارم میمیرم دلم بچه میخواد صبح تا شب باهاش با ...

منم بخدا...

انشاالله به زودی دلت شاد میشه عزیزم...اونقدر باهاش مشغول میشی که وقت کم میاری.. غصه نخور قشنگم خدای مهربون خیلی خیلی زود درای رحمتش به روی تک تکمون باز میکنه و هممون از شادی فقط اشک می ریزیم و خدا رو شکر میکنیم🤲 😍

وااای که چه حال قشنگی مامان شدن😍 

خدایا تو را قسم به غروب و طلوع خورشید که بی اذن و خواسته تو عملی نیست خیلی خیلی زووود دل تک تک دوستای دل شکستم شاد کن و دوباره با فرزندانی صالح و سالم مادرشون کن من خطا کار هم بینشون 

آمین آمین آمین یا رب العالمین 🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
کی‌ دوباره بره اینهمه راهو😔

هممون با توکل و امید به خدای مهربون و سبز🙂⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
منم بخدا... انشاالله به زودی دلت شاد میشه عزیزم...اونقدر باهاش مشغول میشی که وقت کم میاری.. غصه نخو ...

ممنونم ازت مهربان جان برای دلگرمی هات😘😘😘 از خدا یه عیدی خوب‌ میخوام برای همگیمون

اخ بچه ها نمیدونید دلم چقدر هوای بچه کوچولو کرده اخ که دارم میمیرم دلم بچه میخواد صبح تا شب باهاش با ...

😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد