2777
2789
بچه‌ها یعنی اگه منم این ماه نتیجه نگرفتم برم عکس رنگی؟؟

به نظرم برو عزیزم  مخصوصا برای تو که سزارین شدی...دکتر بهم گفت بعضی‌ موقع ها حتی یه عفونت کم و ساده هم باعث میشه لوله ها بسته شن ... من هر کی رو دیدم یا همون ماهی عکس گرفتن باردار شدن یا خیلی دیر سه ماه بعد عکس...میگم که جنبه درمانی هم داره شانس بارداری رو خیلی میبره بالا... این دفعه حتما به دکترت بگو صلاح دونست برات بنویسه... در ضمن عکس رنگی رحم رو حتما روز ۷ یا ۸ سیکل باید انجام بدی زمانی که پاک شدی نه زودتر نه دیرتر

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم.من آدم صبوری ام .خداکمکم کرده .اماگاهی مثل این چندروزه مثل آتشفشان میشم .اشکام خودبه خود ...

سلام خوبی عزیزم حالت چطوره نی نی گلی خوبه اسم براش انتخاب کردی. کی وقت زایمانته. امیدوارم دلتو شاد کنه.  منم امروز تولد امیرارسلانمه میخام براش تولد بگیرم 😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
کاش قبل از ای یو ای میرفتم.ای یو ایم بخاطر گرفتگی منفی شد.وگرنه دوتا تخمک بالغ داشتم.سر تخمکگذاری هم ...

عزیزم برا همین گفتم حتما حتما بعد کورتاژ برو عکس رنگی چون جز واجباته ک دکتر من بهم نگفت ، واین منفی شدنت ای یو ای رو خیلی شکر کن بخدا قسم ، دور از جون با این گرفتگی باردار میشدی و خارج رحم میشد خوب بود ؟ من عکس نرفتم و بلافاصله حامله شدم و منجر به خارج رحم و از دست دادن لوله سمت راست شد ، غصه اینو نخور ک منفی شد خدا خیلی کمکت کرده از این دید نگاه کن عزیزدلم 😘

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام خوبی عزیزم حالت چطوره نی نی گلی خوبه اسم براش انتخاب کردی. کی وقت زایمانته. امیدوارم دلتو شاد ک ...

تولد فرشته کوچولوی آسمونی مبارک 😔😘 خدا گل پسرات برات حفظ کنه 

شکر خوبیم عزیزم . هر لحظه خدا رو شکر میکنم و برای مامانای دلشکسته دعا 🙏🙏🙏 قربون دل شکسته ات بشم ...

فداتشم از دعای قشنگی ک در حقم کردی قشنگترین لحظه عمرمه یه روزی بگن آرسامم برگشته میدونم رفته اون دیگه نمیاد ولی میخام خودم گول بزنم ک این همونه 😔 خدا پسمل نازت برات حفظ کنه عزیزدلم 😘😍

تولد فرشته کوچولوی آسمونی مبارک 😔😘 خدا گل پسرات برات حفظ کنه 

فدات زهرا جانم😘😘😘 قربونت😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام خوبی عزیزم حالت چطوره نی نی گلی خوبه اسم براش انتخاب کردی. کی وقت زایمانته. امیدوارم دلتو شاد ک ...

سلام ممنون هداناجون.نی نی گلی خوبه.امیدزندگیمون شده .غممون کمرنگ کرده. هیچ اسمی نمیتونم انتخاب کنم.زیباترازاسم پسرآسمونیم جلوی چشام نمیاد ...امااسم اون روهم نمیتونم بزارن منو یاد اون میندازه .یادغم ورنج روزهای آخر

اردیبهشت وقتشه امیدبه خدا

برام دعاکنید

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
هنوزخیلی نگذشته .پسرمو اردیبشت۹۸ازدست دادم.این بروجک هم شش ماهه باردارم.هنوزنیومده

منم‌اردیبهشت ۹۸ از دست دادم الان پسرم سه ماهشه انشاالله که بسلامتی گل پسرتو بغل بگیری

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

ازخدامی خوام چنین روزی که تولد فرشته ی آسمونیته بهت آرامشی بده ازجنس خودش...

خدامهربونه تنهامون نمیزاره.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

من ۱۷ هفته بودم بخاطر کارای شوهرم بچم سقط شد...خیلی افسرده شدم بعد ۱ سال خدا ی پسربهم داد..ک الان ده ماهشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
منم‌اردیبهشت ۹۸ از دست دادم الان پسرم سه ماهشه انشاالله که بسلامتی گل پسرتو بغل بگیری

چه اردیبهشت غم انگیزی  

ممنون عزیزم بادعای شما ان شاءالله. خداپسرگلی تو سلامت ببخشه برات عزیزم.