2777
2789
@آرسااام   ‍ ‍  @باران31     کمابیش دنبال میکنم بعضی دوستان مدتیه نیستن، م ...

سلام عزیزدلم سال نو مباررک❤ فداتشم کمتر سر میزنم ولی بیادتونم انشالله بزودی دلت شاد،شه تو سال جدید میبوسمت 😘

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام دوستای گلم  سال نو همگی مبارک امیدوارم که سال خیلی خوبی براتون باشه همیشه سالم و تندرست ب ...

سلام عشقم سال نو مبارک 😘 انشالله سال خوبی براتون باشه❤ منم خیلی دلم برات تنگ شده یاد همون چند وقت پیشا ک یکسره ناله میدادیم 😂 با اجازت منم اندرخم یه کوچه ام هنوز ول میچرخم بدون اقدام 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناامید نشو   نمیشه بری آزمایش  یا هنوز دکتر نرفتی برات  بنویسه

چون زایمان زود رس داشتم کیسه ابم پاره شد و دلیلشو نفهمیدم .میترسم پیش هر دکتری برم کلا چشمم ترسیده . اون دکتری هم ک مد نظرمه و وقت داشتم اسفند همه وقتاشو کنسل کرد و رفت خارج معلوم نیس کی برگرده . حالا بلاتکلیف موندم چیکار کنم .

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
@_آدینه_    سال نو مبارررک عزیزم انشالله سال خوبی داشته باشی با کربلایی و بچه کربلایی 😂 ...

سلام عشقم عید تو هم مبارک ...عاشقتم.... دلم واست تنگ نشده؟؟؟ی چیزی میگیاااا🤣🤣🤣🤣عزیزم ۵ مین دیگه میام اگه هستی الان ی کار کوچولو دارم

دوستای گلم سال نو همگی مبارک انشالله سال خوبی برای همتون باشه و غم نبنید دیگه و کسی دیگه فرشته اسمون ...

سلام  چه خبر از بچه ها خوبن همگی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عشقم عید تو هم مبارک ...عاشقتم.... دلم واست تنگ نشده؟؟؟ی چیزی میگیاااا🤣🤣🤣🤣عزیزم ۵ مین دیگه ...

ای ناقلا همین جا بودی ج نمیدادی😁😁

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عشقم عید تو هم مبارک ...عاشقتم.... دلم واست تنگ نشده؟؟؟ی چیزی میگیاااا🤣🤣🤣🤣عزیزم ۵ مین دیگه ...

هستم هستموبیا عشقم 😘 کوچولو ک گفتی جیشه ؟😂

هستم هستموبیا عشقم 😘 کوچولو ک گفتی جیشه ؟😂

نه بابااااا🤣🤣🤣امون نمیدید که... مبخواستم مسواک بزنم برم روتخت راحت بچتیم... برم و میام برا تو هم دارم هدانا... اینجا نبودم که😊😂😂😂

نه بابااااا🤣🤣🤣امون نمیدید که... مبخواستم مسواک بزنم برم روتخت راحت بچتیم... برم و میام برا تو هم ...

ولی سر راه جیشم کردی😂 بیا منتظریم عزیزم 

خوب عشقم چطوری....عیدت مبارک باشه عزیزززم... انشالله امسال  و بزودی خبر بارداریتو بشنوم...خیلی دلتنگت بودم بخدا...گاها میومدم‌پیاما رو میخوندم ولی کسی نبود ..‌ حالا بیا بیا بغلم🤗🤗🤗🤗یبار دیدم عکس فرستاده بودی.. من که نبودم و ندیدم ولی اثر جرمتون بود😡😡😡دلت اومد بدون من؟؟؟