2777
2789
ممنون عزیزم.. تک قلو باردارم عزیزم 😍😍😍 انشاله بزودی زود دامنت سبز میشه گلم❤❤❤ هممون تو این تاپی ...

ممنونم ایشالله واسه هر کسی ک همچین سختی رو کشیده خدا جبران کنه... چون من به شخصه معتقدم اینجوری که بچه باشه بعد فوت بشه خیلی سخت تر از نازایی هست... اون از اول هیچ حس مادری رو تجربه نمیکنی ولی اینجوری ک ما کشیدیم .... تجربه خیلی بدیه...

ممنونم همچنین... ولی دیگه دل و دماغ ندارم... خواب و زندگی ندارم... اینقد خوش و شاد بودم که همه میگن ...

میدونم خیلی باورش سخته منم همینطوریم هرموقع نوزادی میبینم بغل مادرشه و.......بغض بهمو میگیره گریه میکنم و...‌‌‌‌.امیدوارم که ب زودی خداوند ب کسانی که نی نی هاشونو از دست دادند دوباره خدا یه نی نی سالم و صالح بده 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه من سزارین شدم فک کنم باید یک سال بگذره... البته دکتر نرفتم

نه عزیزم نیازی نیست بمن وخیلیای دیگه اینجا دکتر گفته بود بعد سه ماه میتونین باردار بشین من بعد ۵ماه اقدام کردم یکی از دوستان هم بعد ۴ماه باردارشده خداروشکر الان ماه ۶ مشکلی نداره

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
آخییی عزیزم بارداری مبارکه انشاالله ب سلامتی بغلش کنی نی نی تو😍😍🤗

سلام خوبی اره عزبزم  ممنونم 😙😙😙😙

شما چکار میکنید  چه خبر نی نی نداری 

؟؟؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام هدانا جون خوبه اینجا هستین میتونم احوالتون بگیرم. چون منم دیگه با کسی تماسی ندارم

سلام وای ببخشید عزیزم بخاطر نمیارم  شما هم بچه از دست دادین خیلی وقته تاپیک خلوت بود ندیدمتون 

ممنونم از احوالپرسیتون😍😍😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممنونم همچنین... ولی دیگه دل و دماغ ندارم... خواب و زندگی ندارم... اینقد خوش و شاد بودم که همه میگن ...

ماری جان کاملا درکت میکنم الان روزهای سختی داری میتونی با ذکر  و دعا وقران خوندن خودتو  آروم  کنی به نیازمند کمک کنی بگی از طرف فرشته اسمونیم   غسل صبر هم انجام  بده  اره عزیزم همدرد  و خونواده  ادم فقط ماهارو درک میکنه 

[130017937]انشالله که چیزی  نمیشه توکل بخدا کن و قوی و پر انرژی آماده باش تا دختر نازت رو بغل OTE]

خوبی آدینه جان حالت چطوررره😀😍😘

مصی جان عزیزم  بعد عید رفتی دکتر؟؟؟؟

سلام خوبی اره عزبزم  ممنونم 😙😙😙😙 شما چکار میکنید  چه خبر نی نی نداری  ؟؟؟

خیلی خوشحال شدم انشاالله صحیح و سالم دنیا بیا😚😍

نه عزیزم قرار بود اسفند کچاپ بدم و فروردین اقدام کنم ک متاسفانه شرایط اینجوری شد . فعلا دست نگه داشتم😔 .. باران و مری چی نی نی دار شدن؟

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
خیلی خوشحال شدم انشاالله صحیح و سالم دنیا بیا😚😍 نه عزیزم قرار بود اسفند کچاپ بدم و فروردین اقدام ...

انشالله بزودی همچی درست  میشه عزیزم   قربونت 😗😗😗

ممنون . مگر با دعاهای شما😣

ناامید نشو   نمیشه بری آزمایش  یا هنوز دکتر نرفتی برات  بنویسه