2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب عشقم چطوری....عیدت مبارک باشه عزیزززم... انشالله امسال  و بزودی خبر بارداریتو بشنوم...خیلی ...

فداتشم منم خیلی بیادت بودم و دلم برات تنگ شده یادته چقدر مسخره بازی و شوخی داشتیم وسط،درد و دلامون 😘 اره بابا یکبار عکس از چونه و لبم دادم زخمیشون کردم 😂 بچه ها گروه تلگرامی زدن نمیایی ؟

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
آدینه جان امدم نبودی فداتشم باز میام سر میزنم برم ک کار به دفترخونه نکشه 😂

🤣🤣🤣🤣من که چون تو قرنطینه هستیم فعلا تو خونه کاراشو گردیم... نرفتیم دفتر خونه فعلا طلاق موقت تا بعد چی خدا بخواااد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سلام وای ببخشید عزیزم بخاطر نمیارم  شما هم بچه از دست دادین خیلی وقته تاپیک خلوت بود ندیدمتون&n ...

هدانا جون من هستی هستم چون توی گروه دیگه نبستم‌گفتم احوالت رو اینجا بپرسم😊😊

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
سه روز بعد از تولد بخاطر مشکلات قلبی و سیانوز شدن فوت شد.

خیلی متاسفم ایشالله خدا جاش رو پر کنه واست غصه نخور😔😔🙏🙏

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
آدینه جان امدم نبودی فداتشم باز میام سر میزنم برم ک کار به دفترخونه نکشه 😂

به نفعته که بیای ..‌ تو و بقیه ..‌ دو تا سوپرایز براتون دارم بمانسبت سال جدید😁😁😁به انتخاب خودتون یکیشو میزارم .. یا ی عکس از یک چشممم🤣🤣🤣🤣یا بحث شیرین قوم الظالمین کشون... خودتون انتخاب کنید...

🤣🤣🤣🤣من که چون تو قرنطینه هستیم فعلا تو خونه کاراشو گردیم... نرفتیم دفتر خونه فعلا طلاق موقت تا ب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 همینم خوبه ما هم تو فکریم 

به نفعته که بیای ..‌ تو و بقیه ..‌ دو تا سوپرایز براتون دارم بمانسبت سال جدید😁😁😁به انتخاب خودتون ...

ای جان ای جان من عاشق این مسائلم زود،بیا شاید،بقیه ام اومدن 😐

مبارکه انشالله نی نیت صحیح سالم دنیا بیاد بغلش کنی 😘

ممنون عزیزم ان شاءالله 

ان شاءالله شما هم به زودی خبر بارداریت رو اینجا اعلام کنی و به سلامتی زایمان کنی 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
حتما میرم  نوبت دهیش چه جوره تلفنی یا حظوری؟

نوبت دهی فقط حضوری 

3ماه بعد از سزارین میشه باردار شد 

ان شاءالله به زودی خبر باردارشدنت رو اعلام کنی 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم