2777
2789
سلام خوبی عزیزم چه خبر   عیدت مبارک انشالله سال جدید بهترین ها برات اتفاق بیفته عزیزم  ...

سلام هدانا جون  خوبي ني ني نازت خوبه😍😍😍🌹🌹🌹 

من اولين ماه اقدام هستم واسم دعا كن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام هدانا جون  خوبي ني ني نازت خوبه😍😍😍🌹🌹🌹  من اولين ماه اقدام هستم واسم دعا كن&nbs ...

ممنون عزبزم خداروشکر خوبیم

بسلامتی عزیز دلم زیر نظر دکتر هستی دارو چه میخوری پس گرمیجات بخور انشالله زود به نتیجه میرسی منم دعات میکنم انشاله اگه قابل باشم😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدینه جان چه خبرا عزیزم 🤗🤗🤗🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سلام سال نو مبارک امیدوارم بهترین ها رو پیش رو داشته باشید خانوم های گل من دنبال یه دکتر خوب تو اراک هستم کسی میتونه کمکم کنه پزشکی باشه که تجربه ی بیمار با بارداری ناموفق رو داشته باشه و بعدش به موفق ختم شده باشه پیشاپیش از لطفتون ممنونم💓

[QUOTE=129313783]خانمای عزیز سال نوتون مبارک باشه[/QUOTE

عید شما هم مبارک ملیسا جان انشالله بسلامتی نی نیتو بغل کنی😍😍😍😍😍😍😗😗😗😗

سلام فرشته جان  انشالله سال ۹۹ بهترین اتفاقای زندگی برات بیفته  عیدت مبارک وپراز شادی باشه ...

فدات شم عزیزدلم به همچنین گلم  ممنون ....حاجت روا بشی 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
سلام دوستان پیشاپیش سال نو رو بهتون تبریک میگم انشاالله که سال ۹۹ سال خوبی براتون باشه وپر ازاتفاقای ...

عزیزم میشه بگی اولین دکتری که رفتی مکمل و ویتامین چی بهت داد؟

اسید فولیک چند خوردی؟

کارشناس ارشد حقوق قضایی
@پاس     @mary_ryan2    @السا98 @_آدینه_   @aijahan    & ...

سلام دوستای گلم، سال نو تون مبارک، انشالله پر از برکت و شادی باشه براتون. انشالله تنتون همیشه سالم باشه.

خوبین همه؟ مامان و نی نی ها حالشون خوبه ؟ 

من خوبم شکر تو این وضع سرما خوردم که الحمدالله دارم بهتر میشم کلا من بد سرما می خورم( تب نداشتم، لرز نکردم، نفسمم مشکل نداشت😁)

انشالله امسال همه دلشاد بشن

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

سلام دوستای گلم 

سال نو همگی مبارک امیدوارم که سال خیلی خوبی براتون باشه همیشه سالم و تندرست باشین و همه اتون امسال نی نی های خوشگلتون رو بغل بگیرین . 

امیدوارم سال  پر از نی نی باشه برای همه اونایی که منتظرن 

ممنون از همه اتون که اینقدر به یاد من هستین . اینجا هم فعلا قرنطینیه اعلام شده بخاطر ویروس کرونا تا ببینیم بعدا چی پیش میاد 

دوستمون دارم خیلی مراقب خودتون باشین مخصوصا مامان هایی که نی نی تپی دلشون هست 

اسم انتخابی نی نی هاتون رو بگین یکم ذوق کنیم 

ارسام جونم امیدوارم تو هم امسال نی نی ات رو بغل بگیری و دیگه ناله سر ندی دلم برات خیلی تنگ شده عزیزم همین طور برای بقیه دوستای خوبم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
اینجا خیلی خلوت شده چرا اینقدر سوت و کور هست 

گروه تلگرام داریم زیاد اینجا نمیان 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم