2777
2789
نمیدونم واقعا  از یه طرف میخوام هرچی زودتر باردار بشم از طرفی میترسم از افسردگی بچه بعدی ... ...

اشتباه میکنی میری وقتی اذیت میشی من الان ۵ماه ندیدمشون چون واقعااذیت میشم البته کلاازوقتی این اتفاق افتادهیچ جانرفتم ادمااذیتم میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه میکنی میری وقتی اذیت میشی من الان ۵ماه ندیدمشون چون واقعااذیت میشم البته کلاازوقتی این اتفاق ...

گفتم دیر یا زود باید روبرو بشیم دیگه 

اونم رفته بودیم سر بزنیم اونام اونجا بودن ...

در صورت بارداری که کلا تا ۷ ماه بیرون نمیرم 

اشتباه میکنی میری وقتی اذیت میشی من الان ۵ماه ندیدمشون چون واقعااذیت میشم البته کلاازوقتی این اتفاق ...

آخه جاریم با من باردار بود و سه هفته عقب بود

حالام پروفایل تلگرام میذاره و ... به خاطر این و الا پدر کشتگی ندارم باهاش من اگه آدم باشه 

آخه جاریم با من باردار بود و سه هفته عقب بود حالام پروفایل تلگرام میذاره و ... به خاطر این و الا پد ...

منکه کلاازتوفضامجازی اومدم بیرون تلگرام واینستاوهمه چی چون میدونم بقیه نفهمن مثل خواهرشوهرم من خودموکشیدم کنارراحت باشم

سلام زهرا جون.سلام به همگی دوستان خوب و مهربونم ؛هدانا،باران،مصی،سعیده،ماریا،آدینه،مهرا،سمیرا،پریناز ...

ماری جان، خدا رو شکر که عمل با موفقیت تمام شد. چشم برهم بزنی، دردها و خستگی های بعد عمل رو هم پشت سر میذاری و دوباره سلامتی ات رو به دست میاری، ان شااله.🙏🙏

ان شااله که نتایج آزمایشاتت خوب باشه و مشکلی نداشته باشی.🙏🙏

فدای شماخوبه ممنونم نه والاهمونجوریم بدترازهمه احساس خستگی شدیدبی اشتهایی بی حالی دارم همش جنازه افت ...

آخی درکت میکنم خودم دقیقا اوایل بارداریم همینجوری بودم بیحال و کسل اما سعی میکردم بزنم بیرون یا سرگرم کنم خودمو با کارای مربوط به خونه، نی نی یا .. خیلی سخت بود ولی کار سرم و گرم میکرد. خیلی خوبه که بخاطر نی نی خوشگمون حالتو خوب میکنی عزیزم تو درد کشیدی ولی معجزه هم دیدی، پس به کمک و راهنمائیت نیاز داریم مامان مهربون

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
آخی درکت میکنم خودم دقیقا اوایل بارداریم همینجوری بودم بیحال و کسل اما سعی میکردم بزنم بیرون یا سرگر ...

عزیزم من بعدشش ماه بخودم نتونستم کمک کنم تواوج جوونی پیرشدم تارک دنیاشدم من بدردخودم نمیخورم این بچروهم مطمئنم ازامام حسین دارم 

منکه کلاازتوفضامجازی اومدم بیرون تلگرام واینستاوهمه چی چون میدونم بقیه نفهمن مثل خواهرشوهرم من خودمو ...

من تنها دلخوشیم ایناس با اینکه هیچی توشون نیست 

فقط اینجا دردمو میفهمن که یا نیستن همه یا هم ندید میکیرن 

هی رفرش میکنم 

کارم شده الکی تو اینیستا چرخ میزنم حوصله م سر میره میرم بیرون دوباره میبینم آخه پس چیکار کنم ؟ 

شب تاصبح کارم همینه الکی گوشی دستمه کاملا الکی 

عکس سیو میکنم الکی همه کارام الکی 

من تنها دلخوشیم ایناس با اینکه هیچی توشون نیست  فقط اینجا دردمو میفهمن که یا نیستن همه یا هم ن ...

انشا...بزودی دامنت سبزشه ووقت سرخاروندن نداشته باشی به زهرامیگم انشا...خدابهت دوقلو بده وقت نمنی بیای اینجا براشماهم این دعاومیکنم که دیگه تایم خالی نداشته باشی

من دو سه روز بود فکر میکردم حالم خوبه  دیشب شوهرم گفت اگه بی بی چکت مثبت شد قبلی و که نگه داشت ...

عزیزم ناراحت نشو قربونت برم، میفهمم چی میگی.

منم خیلی از کسایی که دوسشون داشتم چیزی گفتن که برخلاف تصور اونا منو ناراحت کرده از همین موردا، ولی گذاشتم به حساب محبتشون. چون جنس محبتش رو می شناسم. یا بقول خودشون ممکنه تو این شرایط حتی یه دلداری ساده یا یک کلمه بی معنی هم، دل منو بشکنه ولی خب بازم تو فکرمونن دیگه. چون این درد و فقط اونی که کشیده میدونه. 

منم بیبی چکمو نگه داشتم هنوزم تصمیمم نگرفتم چون خیلی برام خاطره داشت.

من تولد همسرم فهمیدم، و کادو تولدش بی بی چک مثبت دادم خدایا چه خاطره های شیرینی تبدیل شد به درد. 

نمیدونم منم، یه سری چیزا رو دور کردم، آروم شدم.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد