2777
2789
عزیزدلم مرسییی حتما ولی من امیدمو خیلی از دست دادم دیگه گفتم‌این ماه اخر اقداممه دیگه خسته شدم

ببخشید میشه بگی چه اتفاقی برات افتاده البته اگر ناراحت نمیشی 

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خدا نکنه ناامید شی، مگه مشکل چیه، ببین ما چون تو بحرانیم هی میخایم اقدام کنیم نمیشه بدتر بهم میر ...

من واقعا دیگه دیوونه شدم هیچ امیدی ندارم .خودم که بعداز یه سال هنوز کنار نیومدم با این قضیه شوهرمم از اینور واریکوسل و اسپرمش ضعیف شد وگرنه اگر نبود ۶ ماه شاید بودم .بعدش خودمم احتمالا روماتیسم دارم یعنی انگار قبلا داشتم مشکوک بوده دکتر .قرصی الان نمیخورم واسش ولی واسه بارداری بهم قرص میخاد بده من میترسم تو بارداری بخورم اینارو😔😔😔

ببخشید میشه بگی چه اتفاقی برات افتاده البته اگر ناراحت نمیشی 

من ۴سال پیش مشکوک ب روماتیسم بودم ازمایشم یکیش یکم بالا بود اندازه یه شماره ۳ماه قرص خوردم دیگه از اون موقع همیشه تا الان ازمایشام خوب بوده حتی تو بارداری هم ازمایشام خوب بوده.تو بارداری دکتر روماتیسم بم قرص داد من بخاطر بچه نخوردم .حالا میخام باردار بشم بازم اون قرصا رو میده .دکتر زنان هم گفت نفعش شاید بهتر از ضررش باشه 

من واقعا دیگه دیوونه شدم هیچ امیدی ندارم .خودم که بعداز یه سال هنوز کنار نیومدم با این قضیه شوهرمم ا ...

شما از همین امروز برو یه جا معتبر خرنوب بخر طریقه استفادشو هم بپرس از شوهرت شروع کن. هی گرمیجات بهش بده خودتم یه باشگاهی جایی برو پیگیر روماتیسم هم بشو انشالله خدا دامن همه ماهارو سبز میکنه

من ۴سال پیش مشکوک ب روماتیسم بودم ازمایشم یکیش یکم بالا بود اندازه یه شماره ۳ماه قرص خوردم دیگه از ا ...

خوب ازمایشا که خوب بوده نترس خدا بزرگه با خدا که نمیشه جنگید بهتره اول ریلکس کنیم باور کن از استرس انقدر مریضیم

من ۴سال پیش مشکوک ب روماتیسم بودم ازمایشم یکیش یکم بالا بود اندازه یه شماره ۳ماه قرص خوردم دیگه از ا ...

ببخشید فرشته ات چرا آسمونی شد

@mary_ryan    مریم جان خوبی عزیزم ؟ عمل شدی؟ بهتری ؟

سلام زهرا جون.سلام به همگی دوستان خوب و مهربونم ؛هدانا،باران،مصی،سعیده،ماریا،آدینه،مهرا،سمیرا،پریناز،آذی،زیبا، آیجهان ،دلشکسته،غریبم و ..بقیه دوستان تاپیک که اسمشون خاطرم نیست ، دلم واستون تنگ شده بود..

من پنحشنبه عمل فیستول آنال و هموروئید همزمان انجام دادم خیلی خیلی درد کشیدم و همچنان درد دارم.مراقبت های بعد عمل از همه چی سخت تره.هموروئیدم که بیشتر به خاطر بارداری دومم بود  که خیلی اذیت شدم.

دعام کنید خدا بهم کمک کنه .

دوستان باردار مواظب خودتون و نی نی هاتون باشین 🌺🌺🌺🌺🌺🌺

پس فردا جواب آزمایشات تکمیلی روماتولوژیم میاد فقط خدا کنه یه داستان جدید واسم درست نشه که واقعا توان درمان و پیگیری ندارم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سلام زهرا جون.سلام به همگی دوستان خوب و مهربونم ؛هدانا،باران،مصی،سعیده،ماریا،آدینه،مهرا،سمیرا،پریناز ...

سلام عزیزم.انشاالله زودتر حالت بهتر شه .دل ما هم برات تنگ شده .انشاالله جواب ازمایشت خوب باشه 🤲🤲

ببخشید فرشته ات چرا آسمونی شد

عزیزم نمیدونم چرا همه چی عالی بود هیچوقت تو ازمایشا و سونو ها هیچ مشکلی نبود وزنش عالی حتی خودش بند ناف جفت همه چی خوب بوده یهووووو صب بیدار شدم دبدم تکون نمیخوره هیچ علتی هم نداشت.حتی ازمایشای انعقاد خونم گرفتم نداشتم .ولی دگتر گفت واسه بارداری بعدیت باید اسپرین بخوری و امپول انوکساپارین بزنی

سلام زهرا جون.سلام به همگی دوستان خوب و مهربونم ؛هدانا،باران،مصی،سعیده،ماریا،آدینه،مهرا،سمیرا،پریناز ...

سلامدعزیزم انشاالله که زود زود خوب شی ومشکل دیگه ای نباشه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
من ۶ ماهه سقط کردم برایه تقویت کردنم باید چیکار کنم چیا بخورم ک بتونم زود اقدام کنم یعنی دکتر اجازشو ...

متاسفم بابت اتفاقی که برات افتاده  ..سزارین شدی یا طبیعی؟

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

سلام عزیزدلم ممنون ک اومدی و خبر دادی از حالت ، خدا رو شکر ک تموم شد ایشالا بزودی بهتر بشی و جواب ازمایش هات خوب باشه 🙏

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

سلام مریم عزیزم.امیدوارم خیلی زود حالت خوب خوب بشه.ان شاءالله که آزمایشاتم مشکلی نداره و دیگه راحت میشی.مریم جون برا منم دعا کن من جواب آزمایشمو گرفتم آنزیمای کبدیم بهترن اما تست  anaم مثبته حالا تا یکشنبه که ببرم دکتر دارم میمیرم از استرس

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
چقدر حالم بد شد یعنی خوندن واقعیتها از حالتها و روحیات ما برای دیگران مسمومه وقتی چیزهای ناراحت کنن ...

منم خیلی ناراحت شدم از اینکه یکی حس حال مادرای مثل رو درک نکنه ولی بیخیال خدا میفهمه تو دل تک تک ماها چه خبره و بس 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......