2777
2789
فدای محبتت ممنونم همچین خودت درپناه خداباشی وازاین به بعداتفاقای خوب وخبرای خوب برات باشه🙏😘🌺

خوبی مهرا جون معلومه حال روحیت بهتر شده، کنجد ما چطوره؟ اذیتش که نمیکنی؟

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
ممنونم مهربونم، انشالله برا خودت. چشم اگه بتونم بنظر خودم که خیلی پوستم کلفته ولی گاهی واقعا ظرفیتم ...

ان شاءالله خدا کمکت میکنه و آروم میشی.ممنون عزیزم ان شاءالله بزودی یه بارداری خوب قسمت خودت بشه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمیرا جان ویارت بعد از ماه دوم میاد این زود اومد سراغم سرگیجه خیلی بده  شکم دردم دارم بحای فکر ...

من سر صالح از همون اول حالم خیلی بد بود شکم درد تهوع و سرگیجه و گرفتگی عضلات .۶ ماهم که استراحت مطلق شدم خیلی بد بود الان حالت تهوع و شکم درد دارم که شیاف استفاده میکنم اما به بدیه بارداری قبلم نیستم شایدم اینقدر ذهنم درگیره آزمایشامه درکش نمیکنم.هدانا میدونم با این کارام دارم اذیتش میکنم دلم براش میسوزه با این شرایطی که براش ساختم اما میترسم دست خودم نیست بخدا

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
کی موعدته

نمیدونم که بعد سقط هنوز اولین باره 

امروز میشه ۳۹ روز 

دیروز لک داشتم امروز قطع شده 

بی بی زدم منفی شد شب زعفرون میخورم 

یه حالتای عجیبی دارم چشا دماغ باد کرده گه گاه واژنم تیر میکشه ولی کو ؟ 

خوبی مهرا جون معلومه حال روحیت بهتر شده، کنجد ما چطوره؟ اذیتش که نمیکنی؟

فدای شماخوبه ممنونم نه والاهمونجوریم بدترازهمه احساس خستگی شدیدبی اشتهایی بی حالی دارم همش جنازه افتادم

من دو سه روز بود فکر میکردم حالم خوبه 

دیشب شوهرم گفت اگه بی بی چکت مثبت شد قبلی و که نگه داشتی بنداز بره 

انگار روی قلبم اسید ریختن اونجوری میسوخت تا صبح گریه کردم شوهرم میگه خدا منو بکشه یادت انداختم 

اونافکرمیکنن یادمامیندازن نمیدونن که هیچوقت ازیادمانمیره 

آره چون تو ظاهر رعایت میکنم فکر میکنن خوبم 

چند روز پیش رفتیم کنسرت اونجا میخندیدم دیگه اینا فکر میکنن حالم خوبه همه چی یادم رفته 

من انقد حالم بده که با یه کلمه فقط به هم میریزم 

زهراجانم خوبی؟پری نیومد؟عزیزم حالاکه باردارنیستی به دکتربگوبهت ارامبخش بده حالت بهترشه اروم شی پری و ...

سلام مهرا جان خوبی عزیزم ؟ نی نی جون خوبه ؟ از صبن دلدرد دارم ولی تکون نمیخوره ک بیاد فکر کنم از بس استرس داشتم بدتر گند زدم تو سیستمش اره حتما به ارامش بخش نیاز دارم

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
انشا...خدادلتوشادکنه وبزودی جاشوسبزکنه

نمیدونم واقعا 

از یه طرف میخوام هرچی زودتر باردار بشم از طرفی میترسم از افسردگی بچه بعدی ...

خدا خودش به دلم آرامش بده 

به اطرافیانم وجدان بده

چند روز پیش رفتیم خونه مادرشوهر جاری هم بود عملا و رسما باهام حرف نمیزد حتی سمت من نگاه هم نکرد ! 

سلام مهرا جان خوبی عزیزم ؟ نی نی جون خوبه ؟ از صبن دلدرد دارم ولی تکون نمیخوره ک بیاد فکر کنم از بس ...

زهرا جان مگه هنوز پری نشدی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین