💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سمیرا جان ویارت بعد از ماه دوم میاد این زود اومد سراغم سرگیجه خیلی بده شکم دردم دارم بحای فکر ...
من سر صالح از همون اول حالم خیلی بد بود شکم درد تهوع و سرگیجه و گرفتگی عضلات .۶ ماهم که استراحت مطلق شدم خیلی بد بود الان حالت تهوع و شکم درد دارم که شیاف استفاده میکنم اما به بدیه بارداری قبلم نیستم شایدم اینقدر ذهنم درگیره آزمایشامه درکش نمیکنم.هدانا میدونم با این کارام دارم اذیتش میکنم دلم براش میسوزه با این شرایطی که براش ساختم اما میترسم دست خودم نیست بخدا
زهراجانم خوبی؟پری نیومد؟عزیزم حالاکه باردارنیستی به دکتربگوبهت ارامبخش بده حالت بهترشه اروم شی پری و ...
سلام مهرا جان خوبی عزیزم ؟ نی نی جون خوبه ؟ از صبن دلدرد دارم ولی تکون نمیخوره ک بیاد فکر کنم از بس استرس داشتم بدتر گند زدم تو سیستمش اره حتما به ارامش بخش نیاز دارم
سلام مهرا جان خوبی عزیزم ؟ نی نی جون خوبه ؟ از صبن دلدرد دارم ولی تکون نمیخوره ک بیاد فکر کنم از بس ...
زهرا جان مگه هنوز پری نشدی
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین