2777
2789
میگن بچه مریضی داشته خدا دوست داشته گرفته بزرگ میشد صالح نمیشد بزرگ میشد بعدا اتفاق براش میفتاد دا ...

به منم همینارو میگن نمیدونن اینا بدتر ادمو ناراحت میکنه

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربون دلت برم عزیزم میرم بیرون بچه میبینم دخترمیبینم میام خونه بهم میریزم جیگرم داره میسوزه خیلی سخت ...

خب آخه با گریه و زاری چیزی درست نمیشه و هیچ کس نمیتونه کمکم کنه جز خودم..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
خدا نکنه عزیزم.رفتم پیشش خیلی اروم شدم ولی جیگرم سوخت بجه ای که لحظه شماری میکردم برا دیدنش الان پوس ...

میفهمم عزیزم😢😢ولی چه میشه کرد ما روح های ناقصی هستیم که باید با این اتفاق روحمونو کامل کنیم و یه درجه رشد کنیم نه اینکه زخمی ترش کنیم

همسر پسر عمه ام بیماری صرع داره از نوع بد  بیماری اش رو هم از پسر عمه ام پنهون کرده بود وقتی ا ...

نهتو رو خدا آرزوی بیاری و دردسر جدید نکن ..انشالله خدا بهت کمک میکنه خودت به سلامتی مادر میشی

سلام فدات شم خوبی اره عزیزم خیلی وقته ....فردا وقت دکتر دارم برام دعا کن یه راه درست بهم نشون بده هی ...

انشالله خدا کمکت می کنه توکل به خدا

اصل کار اون وامونده هست ک اونم از کار میفته   یه بنده خدایی تو همین سایت میگفت شوهرم نمیزاره ...

🤣🤣🤣🤣🤣بچه ای که درست بشه هپلی و دماغو میشه از این بچه شلخته ها🤣🤣🤣

اره اسپرم خارج بدن می میره سریع  حالا نمیدونم دوست ارسام چطوری باردار شده  البته من شنید ...

خواهر من تو دوران عقد همینجوری باردار شده بود تازه منی روی کشاله رونش ریخته شده بود.ببین فقط باید خدااا اراده کنه و بخواد

اره واقعا اتفاقا همین شوهر من که اینقدر برام ناز میکنه چند سال پیش گفت بیا اسپرم اهدا کنم حالا که خ ...

🤣🤣🤣🤣کمر بنده خدا رو خالی کنن ..حمل و نقل چیه!حداقل یه بسته پسته و یه بسته گوشت و میگو و صدف هم بدن دیگه که جای اون اسپرم های اهدایی پر بشه

منم دقیقا مثل تو بودم حدود ۴ تا ۶ ماه اصلا تخمک نداشتم دیگه دکتر بهم شک کرد احمق عوضی برگشت بهم گف ت ...

آخی عزیززم الهی بگردم از غم و غصه و اعصابت بوده