2777
2789
اصل کار اون وامونده هست ک اونم از کار میفته   یه بنده خدایی تو همین سایت میگفت شوهرم نمیزاره ...

جدی میگی واقعا باردار شده بود ؟ 

اخه من دفعه قبل که شوهرم راضی نمیشد چند بار این کارو کردم ببخشید هر چی رو دستمال کاغذی بود هی فشار میدادم بره تو میگفتم شاید حداقل با همونا حامله بشم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
🤣🤣🤣🤣🤣چجوری عزیزم ؟مگه میشه؟

میگفت میریخت رو شکمم منم سریع میرختم با دست داخل نمیدونم والا اینجوری میگفت باردار بود منم شفاف سازی میکنم  

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفت میریخت رو شکمم منم سریع میرختم با دست داخل نمیدونم والا اینجوری میگفت باردار بود منم شفاف سازی ...

جدی پس منم اینکارو بکنم خخخخ

جدی میگی واقعا باردار شده بود ؟  اخه من دفعه قبل که شوهرم راضی نمیشد چند بار این کارو کردم ببخ ...

والا اون ک شده بود ولی تو دستمال نبود    امان از دست ما زنا با این کارامون و با این شوهر های لجبازمون 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

امروز  رفتم دندون پزشکی 

دندونم سوراخ شده بود خیلی درد می‌کرد پر کرد 

چون توی حاملگی نمیتونستم درست حسابی مسواک بزنم حالم بد می‌شد تهوع میگرفتم دندونم پوسیده شده بود 

میگم خدایا شکرت کاش حداقل بچه ام بود دلم نمیسوخت که دندونام پوسیده شدن 

توی دندون پزشکی هم کارت حاملگی ام رو نشون دادم که برای خانمای باردار  تا بعد یکسال از بدنیا اومدن بچه اشون رایگان هست خدمات دندون پزشکی 

خانمه گفت بچه ات کی بدنیا اومده یواشکی گفتم مرده بدنیا اومد که مریض های دیگه نشنون 

دلم برای خودم خیلی میسوزه 

ولی نمیدونم اسپرم ک میگن سریع میمیره تو موقع ... شوهرت سفت بگیر نتونه بلند بشه    

اره اسپرم خارج بدن می میره سریع 

حالا نمیدونم دوست ارسام چطوری باردار شده 

البته من شنیدم خیلی ها بکاره بودن با لاپایی باردار شدن و اسپرم نریخته توی رحمشون 

ببخشید اینقدر واضح توضیح دادم 

میگه بسه همینکه زندگیمو با حاملگی های مسخره ات داغون کردی و از زندگی عقب افتادیم بسه  البته به ...

عزیزم شوهرت شغلش چیه؟

میگم یعنی شتید بخاطر شغلشه که اینقدر یکدنده شده

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
والا اون ک شده بود ولی تو دستمال نبود     امان از دست ما زنا با این کارامون و با این شوهر ...

اره واقعا

اتفاقا همین شوهر من که اینقدر برام ناز میکنه چند سال پیش گفت بیا اسپرم اهدا کنم حالا که خودمون بچه دار نمیشیم 

منم گفتم باشه 

شوخی شوخی رفتیم توی سایتش فرم آنلاین پر کردیم 

بعد براش ایمیل زدن که هفته ای سه بار بیا اهدای اسپرم کلی هم ازش تشکر کرده بودن و گفته بودن هزینه حمل و نقلت رو هم میدیم 

شوهرم گفت اگه ماهی یکبار بود میرفتم ولی جون این که هفته ای سه بار برم رو ندارم برم 

میگفت لندن پر میشه از بچه های من خخخخخخ