2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرا ماها چیکار کردیم که خدا اینجوری محکوم کرد مارو

منم اوایل همش میپرسیدم الانم گاهی میپرسم ولی قسمتمون این بوده ازش بخاه تحمل صبراین غم وبهت بده همین امتحانمون کردبدم امتحان کرد مهم این سربلندبیاییم بیرون که من تجدیدشدم

میگن بچه مریضی داشته خدا دوست داشته گرفته

بزرگ میشد صالح نمیشد

بزرگ میشد بعدا اتفاق براش میفتاد داغش بزرگتر بود

من اینارو قبول ندارم

مگه به اذن اون برگ درخت جابجا نمیشه

خوب اگه منو انقد دوست داشت زجرم نمیداد همونو تو شکمم خوب میکرد

فرشته صالح میداد بهم

نمیذاشت  بزرگ شد اتفاق بیفته

مگه این خدا به همه اینا قادر نیست

هست

ولی برا من نخواست

چون دوستم نداشت

ولی نمیدونم چرا

خدایا حکمتتو شکر

من بنده بدی نبودم برات

ولی کاش قبلش یه نگا به حقیری من میکردی بعد داغتو میزدی

من اندازه این نبودم

شش ماهه گذشته ولی انگار همون شب لعنتی

داغش عین روز اول

میگن بچه مریضی داشته خدا دوست داشته گرفته بزرگ میشد صالح نمیشد بزرگ میشد بعدا اتفاق براش میفتاد دا ...

نه نگواون همه بنده هاشودوست داره الانم داره میبینه زجرمیکشیم صبرکن ببین میخادچه پاداشی بهت بده هیچ کارش بی حکمت نیست باهاش حرف بزن بگوتحملت تموم شده به حق این ماه عزیز خدایه بچه سالم بهت بده منم الانم دارم زارمیزنم بالشتم خیس ولی چه کنم نمیتونم باهاش بجنگم 

من جلوی شوهرمو مادرم میگم میخندم ولی تو خلوتم حالم بد شبا حالم افتضاحه مخصوصا یکی دو هفتس قرصای اع ...

منم قطع کردم ببینم حامله نیستم دوباره شروع میکنم قطعم نمیکنم چراقطع کردی؟

بچه ها برای منو شوهرم دعا کنید شماها دلتون پاکه ما بچه اولمون بود بدجور داغون شدیم

میدونم عزیزم من امروزهمه رودعاکردم بچه اول خیلی سخته گاهی میگم دخترموکجابردن کاش پیشش بودم کاش بغلش میخابیدم

منم قطع کردم ببینم حامله نیستم دوباره شروع میکنم قطعم نمیکنم چراقطع کردی؟

مهرا عین آدمای دیوونه شده بودم

خودشم خودسر قطع کردم داروها عوارض داره

دو هفتس سرگیجه دارم تپش قلب دارم دستامو چونم میلرزه