2777
2789

بچه ها میشه برام یک دعایی بکنید با دل های شکسته اتون لطفا 

مربوط به دانشگاهم هست 

وقتی میگم همه درها بروم بسته شده باور کنید بروم بسته شده 

من رشته رادیولوژی میخونم امسال باید سال آخر دانشگاه برم یعنی سال سوم قبلا مدرک فوق لیسانس داشتم ولی توی این چند سال اخیر تصمیم گرفتم رشته ام رو عوض کنم رشته های پیراپزشکی رو همیشه دوست داشتم ولی ایران نشد بخونم متاسفانه . تصمیم هم این هست انشالله بعد فارغ التحصیلی یک دوره کوتاه سونوگرافی بردارم که دوره هشت نه ماه هست و بعد به عنوان سونوگراف بتونم برای خانمای باردار کار کنم . 

توی بارداری ام مجبور شدم مرخصی زایمان بگیرم چون سرکلاژ بودم و گفتم رعایت کنم این شانس آخرمو. همه امتحانام رو پاس کردم اما بیمارستان برای واحدهای عملی نرفتم بخاطر شرایطم . 

حالا دانشگاه میگه باید بری سال دیگه بیای و امسال نمیتونی بری سال سوم 

ازشون شکایت کردم قراره بررسی کنن کلی نامه زدم و اینا 

برام دعا کنید لطفا که دانشگاه بذاره برگردم سر کلاسام و الکی یکسال عقب نمونم 

خیلی دارم غصه میخورم شوهرمم دایم سرزنش میکنه که چرا بچه دار شدی که این طوری بشه و از همه چی عقب بمونی 

تو رو خدا برام با دل های ‌پاکتون دعا کنید حداقل این دلخوشی رو ازم نگیرن بذارن برگردم دانشگاه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

همش میگم خدایا حداقل یک در رو برام باز بذار که دلم خوش باشه 

اون از بچه دار شدنم 

اون از شوهرم که به هیچ صراطی مستقیم نیس نه میذاره دوباره اقدام کنم نه رحم اجاره کنم نه فرزند خوانده بگیرم حداقل 

اینم از دانشگاهم 

بخدا خسته شدم از زندگی اخه مگه یک آدم چقدر میتونه تحمل داشته باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر دعااا کردم عزیزم و بعد نمازم دوباره کلی اشک ریختم بخاطر دل هامون..سوره صافات رو خوندم و همونجا ...

قبول باشه عزیزم منم امشب همه رودعاکردم ازبس زارزدم مردم نگام میکردن چه کنم بااین همه غم چه کنم

عههههه جای خوبی هم هستی عزیزم انشالله که همیشه خوشبخت باشی.....همسرتم اهل اونجاس

نه همسرم همشهری خودم هست هر دو مشهدی هستیم 

ولی شوهرم حدودا چهارده پونزده سال پیش اومد اینجا 

من هم باهاش ازدواج کردم یازده سال پیش اومدم اینجا مهر سال ۸۷ 

قبول باشه عزیزم منم امشب همه رودعاکردم ازبس زارزدم مردم نگام میکردن چه کنم بااین همه غم چه کنم

گریه خوبه آدم سبک میشه 

منم خیلی آهنگ های رضا بهرام رو میذارم و گریه می‌کنم 

ولی زیادی گریه کردن خوب نیس عزیزم سعی کن ذهنت رو درگیر کنی که کمتر غصه بخوری 

آها عزیزم ببخش که پرسیدم اقدام نکردی ؟

نه عزیزم دیگه ترسیدم فعلا تا چهارمی مرخصی هستم دو ساله فقط عمل میشم و زور میزنم دیگه داغون شدم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه ها میشه برام یک دعایی بکنید با دل های شکسته اتون لطفا  مربوط به دانشگاهم هست  وقتی م ...

انشالله که هرچی که صلاحته همون میشه برات عزیزم

پس خانوم دکتر بودیو ما نمیدونستیم😜

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
نه عزیزم دیگه ترسیدم فعلا تا چهارمی مرخصی هستم دو ساله فقط عمل میشم و زور میزنم دیگه داغون شدم 

نه نترس ترسو بزار کنار دوباره اقدام کن 

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
مهرا دلم روشنه برات پس ارامش داشته باش عزیزم 

قربون دلت برم عزیزم میرم بیرون بچه میبینم دخترمیبینم میام خونه بهم میریزم جیگرم داره میسوزه خیلی سخته بخداتوخونه باشم جایی نرم خیلی بهترمریم توچجوری بیرون وباشگاه میری من واقعابرام عذاب

همسر پسر عمه ام بیماری صرع داره از نوع بد 

بیماری اش رو هم از پسر عمه ام پنهون کرده بود وقتی ازدواج کردن اما توی عقد لو رفت از قرصایی. که میخورد 

همه به پسر عمه ام گفتن طلاقش بده چون هم فریبت داده بیماریش رو پنهون کرده هم اینکه در آینده نمیتونه برات بچه بیاره اگه بیاره هم مشکل خودشو پیدا میکنن بچه ها 

اما پسر عمه ام طلاقش نداد 

خدا رو شکر الان دو تا بچه سالم مث دسته گل داره 

بخدا من همش میگم کاش منم صرع داشتم مث اون ولی بجاش بچه سالم بدنیا می اوردم 

خاک بر سرم کنن که هیچ مرگی ام نیس ولی بدنم همش میزنه بچه های بی گناه رو میکشه 

بخدا وقتی حامله میشدم میرفتم جلوی اینه میدیدم شکمم بزرگ شده اینقدر گریه میکردم از غصه ، دلم برای بچه ها میسوخت 

قربون دلت برم عزیزم میرم بیرون بچه میبینم دخترمیبینم میام خونه بهم میریزم جیگرم داره میسوزه خیلی سخت ...

دقیقا مث من خدا انشالله بهت یه ماهک خوشگل و ناز بده ک حسابی سرگرم بشی شایدم خانم خانما همین حالا تو دلته یا داداشش

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......