2777
2789
عنوان

از کدوم رفتار باباتون بدتون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 124 پست
بمیرم برات💔🥺سخته درکت میکنم نفسم🥲بابای من همه ذکر فکرش دختر داداشمه هیج اهمیتی به من نمیکنه که هی ...

بخدا اصلا بهش محل نزار من که دیگه کاری به کارش ندارم 

ازدواج و زود شوهر کردن هنر نیست بابای من که میگه دختر بشینه تو خونه نه درس بخونه نه کار کنه فقط شوهر کنه بره ولی من با یکم داد و جیغ و هوار رفتم سرکار اونم تو محیط مردونه 

:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا اصلا بهش محل نزار من که دیگه کاری به کارش ندارم ازدواج و زود شوهر کردن هنر نیست بابای من که میگ ...

باریکلا ولی بابای من مثل بابای تو نیس که به حرف دختر داداشم میکنه چون مشناسمش نمیدونم چه کنم😔🤧

دقیقا روز تولدم همین شد البته پارسال😭💔 دیگ امسال نگرفتم که هیچ دعامیکردم روز۳اذر بمیرم🤧

این آدما ارزش زندگی قشنگتو ندارن زیبارو . به آینده قشنگت فکر کن خودت ایندتو بساز ، از الان برای خودت برنامه بنویس برای آینده‌ای که خودت میخوای عزیزدلم . من خودم از کلاس دوم به بعد تولد نگرفتم به خاطر اینکه واقعا وضع مالی خوبی نداشتیم ، الآنم کیکی درست میکنیم جشن می‌گیریم کسی هم به جز داداشم یادش نمیاد تولدمو ،خودم باید یادآوری کنم . 

اما خودت حال دلتو خوب کن کیک برای خودت بپز و برای خودت خوشحالی کن به جای کادوی تولد اون روز رو بزار فقط ماری که دوست داری برای خودت انجام بده از تک تک لحظات زندگیت لذت ببر همینطور که میری تو جامعه بیشتر میفهمی دنیا خیلی بی انصافه تو سعی کن خودت حال دلتو خوب کنی وگرنه این دنیا خیلی بی منطقه ، بووووس به سرت ، قبل از اینکه به چیزی مثل مرگ فکر کنی ببینی ارزشش رو داره کسایی که دوستت دارند رو ناراحت کنی اونم به خاطر آدمایی که براشون فرقی نداره ؟؟

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

من از همهه رفتارای بابام متنفرم

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
به حرفهای مردم باور نکن مگر اینکه منبع مشخصی رو برات بیارم حتی حرفهای منو ، به دینی روی بیار که حق ر ...

اره عزیزم دیدم، ولی حس میکنم این چیزی که نشون دادی یه بخشی از دین واقعی بودش نمیدونم چرا من همیچین حسی داشتم

خلاصههه یکم خوندم باحال بودش نسبت به دین قدیمی

ولییی مرسیی نفسمم😍شاید این نشونه بوده که حتماا خداخواسته به سمتش برگردم یا هرچی ولی ازت خیلی ممنونم🙃

واقعان؟ چطوری بهش باور داشته باشم؟ باروهای بچگیمو خورد کردن نماز، استفغار چطور نمازی هس؟

کم کم به وجود میاد این باور ، وقتی به چیزی که از خدا خواستی رسیدی کم کم این باور به وجودت میاد خدا بهت اهمیت میده و به حرفات گوش میده و اونوقته که اگه چیزی که خواستی نشد مطمینی حکمتی داشته که خدا نخواسته بهش برسی وگرنه این برای خدا کاری نداشته که تو رو به اون برسونه . 

نماز استغفار توی نت بزنی میاره دو رکعت هست که خیلیی راحته 😍

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
مرسیی قشنگم🤧💔😔

بوس به کلت دختر مهربون 🥺💖