2777
2789
مریم جون بیا منم ببر پیش خودت یا بگیر انقدر بزن تا ادم بشم یا ارومم کن 

ای کاش میتونستم بیام پیشت کتکت نمیزدم 😂با خودم به زور و کشون کشون میبردمت باشگاه😁بعد کم کم خودت درست میشدی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ببخشید منظورم این بود ما زن‌ها قوی هستیم  نمیدونم چرا تایپ شده هالوین هههههههه    

🤣🤣🤣من گفتم شاید منظورت اینه هر زنی واسه خودش یه هالوینه به تنهایی انقدر که ترسناکه😁😁بعد تو ذهنم دنبال ربطش بودم بعد گفتم بی خیال و ازش گذشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم خیلی دلم روشن میشه وقتی اینطوری از ته دل برام دعا میکنین قربونت برم ببخش که ناراحتت کردم ...

انقدر دعااا کردم عزیزم و بعد نمازم دوباره کلی اشک ریختم بخاطر دل هامون..سوره صافات رو خوندم و همونجا روی سجاده ۱۵ دقیقه خوابیدم حس خیلی خوبی بود

انشالله خدا بزودی بهت یک دختر ناز و ملوس میده  وای منم از وقتی بارداری آخرم فهمیدم دختر دارم ب ...

منم امشب رفتم شاه عبداعظیم همش چشمم دنبال دختربچه هانوزاددختربودوزارمیزدم تقاص چه گناه نکرده ای ودارم میدم نمیدونم السادارم میسوزم

ای کاش میتونستم بیام پیشت کتکت نمیزدم 😂با خودم به زور و کشون کشون میبردمت باشگاه😁بعد کم کم خودت در ...

واقعا اصلا دیکه اعتماد به نفس رفتن به باشگاه رو ندارم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
منم امشب رفتم شاه عبداعظیم همش چشمم دنبال دختربچه هانوزاددختربودوزارمیزدم تقاص چه گناه نکرده ای ودار ...

مهرا دلم روشنه برات پس ارامش داشته باش عزیزم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
انقدر دعااا کردم عزیزم و بعد نمازم دوباره کلی اشک ریختم بخاطر دل هامون..سوره صافات رو خوندم و همونجا ...

تازه دنبال ربطش هم بودی خخخخخخ 

نمیدونم بعضی وقتا یک چیزی مینویسم تبلتم به اختیار خودش یک لغت دیگه میزنه 

تبلتم هم مث خودم دیونه شده خخخخ

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
انقدر دعااا کردم عزیزم و بعد نمازم دوباره کلی اشک ریختم بخاطر دل هامون..سوره صافات رو خوندم و همونجا ...

ممنونم عزیزم خیلی ممنونم انشالله اول تو بیای خبر بارداریتو بده اینجا بعد ماها به نوبت.....تو چقد دلت صافه

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
ببخشید من از دیشب که عضو شدم خیلی پرچونگی کردم و کلی پست های دراز گذاشتم  خیلی دلم میخواست توی ...

نگو اینجوری عزیزم‌  تو مادر فرشته ی زمینی هم میشی....عزیزم میتونم بپرسم تو کدوم کشوری؟

منم امشب رفتم شاه عبداعظیم همش چشمم دنبال دختربچه هانوزاددختربودوزارمیزدم تقاص چه گناه نکرده ای ودار ...

عزیزم سرت رو گرم کن الانم که اقدام کردی همش با خودت بگو چیزی نمونده نی نی بیاد توی دلم و همه غصه هام رو ببره 

بارداری بعدی فقط دوای دردت هست 

من یادم بعد سقط دومم خیلی بیقرار بودم مث تو البته دور از جون تو 

اما همینکه باردار شدم آب روی آتیش بود برام 

انشالله که زودی میای میگی باردار شدی 

الان چند پریودی هستی ؟ 

تقاص هیچ گناهی رو هم پس نمیدی عزیزم این قانون طبیعی هست سرنوشت ادماس برای بعضی ها این طور رقم میخوره به گناه و ثواب این چیزا ربط نداره 

پس این طور باشه بار گناهان من از همه بیشتره که این طور دارم تقاص پس میدم 

نمیدونم خونه داری با شاغلی ؟ تا میتونی خودت رو سرگرم کن با هر چیزی که آرومت کنه 

مثل خوندن کتاب دیدن فیلم ، موسیقی ، اشپزی ، دعا و نیایش با خدا ، بیرون رفتن ، کلا هر چی برات خوشایند تره 

من با کار کردن بیرون خونه آروم میشدم ببین کدوم آروم ترت میکنه 

نگو اینجوری عزیزم‌  تو مادر فرشته ی زمینی هم میشی....عزیزم میتونم بپرسم تو کدوم کشوری؟

انگلیس هستم عزیزم شهر همیشه بارونی لندن 

بچه ها ببخشید اینجوری میگم الان ۳ ماه و ده روزه عمل شدم از امروز ترشحاتم یکم رگه خونی داشت و بعدش یک ...

ببخشید که میپرسم عمل چی کردی؟تو اقدامی؟

رفتم خونه پیرزن ۹۴ ساله 

تنها بودم  حوصله ام سر رفته بود گفتم برم بهش سر بزنم هر چی زنگ زدم باز نکرد 

گوش هاش سنگینه فکر کنم نشنیده 

اون روزم خونه اش بودم هر چی موبایلش زنگ میخورد نمیشنید آخر سر من گفتم موبایلت داره زنگ میخوره جواب بده 

ولی خیلی پیر زن خوشگلی هست خیلی هم تمیز و مرتب هست برای خودش هر روز اشپزی میکنه دسر درست میکنه موهاشو بعد هر حموم با بیگودی میپیچه ، توی این سن دندوناش هم مصنوعی نیس 

به شوهرم میگم من به سن این برسم سی چهل سالی هست توی خاک فسیل شدم و مردم