2777
2789

خدا کمک کنه به شما و همه مون

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تایس هدیه به حضرت ام البنین بود ۲تاش مونده کسی اگر حاجت داره تاشنبه وقت هست اگر میخونید

چند تا یس بوده؟

من میخونم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اگه گناهی ک میگی به دور از انسانیته گناه نکنولی بخاطر بهشت و اسلام و اینا بیخیال بابا راحت زندگیتو ب ...

همه چیزایی که اسلام اسمشو گناه گذاشته ، یا آسیب به دیگرانه ، یا خود ..

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! 

اگه گناهی ک میگی به دور از انسانیته گناه نکنولی بخاطر بهشت و اسلام و اینا بیخیال بابا راحت زندگیتو ب ...

اگر آخرت و دوزخ و بهشت و از همه مهمتر رضایت خدا برای شما هیچ و پوچه، به دیگران توصیه نکن!

بخاطر وجدانم نمیکنموگرنه عین آب خوردنه

در واقع خدا هدایتت کرده. نقش خدا رو فراموش نکن و به خودت هیچ وقت غره نشو