2777
2789
بمیرم الهی عزیزم منم دست کمی از تو نداشتم موقع پر کشیدن بچم مادرم حتی یه شب هم نیومد پیشم بمونه بهم ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچی ندارم واسه گفتن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
خدارو شکر که همچین مادری داری من متاسفانه مامانم خیلی بهم نزذیکه طوری که هرروز میبینیم همو و مامانم ...

ممنونم بله خیلی داناست هزار ماشالله.من خیلی کم ازش ارث بردم متاسفانه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقامیدونم تمام سعیموکردم ودارم میکنم دارم بزورخودمومیکشونم خودمم نظرم اینه تاباردارنشدم کسی ونبینم ...

عزیزم به نظرمن هم نرو... پدرت هم راضی نیست که حالت بد بشه... منم از زمان اون اتفاق با خانواده همسرم رابطه ندارم.. البته اونا شهرستانن ولی باهاشون تلفنی هم صحبت نمیکنم.. منم ماجرا ها داشتم باهاشون البته تو بارداری که خیلی دلمو شکستن.. ترجیح میدم ازشون دور باشم بخاطر آرامش خودم و اینکه خودمو آماده کنم واسه بارداری... اگه خدا بخواد اینبار اجازه نمیدم هیچ کس و هیچ چیز رو بچم اثر بد بزاره تو هم از هر چیزی که ناراحتت میکنه دوری کن به حرف مردم اصلا اهمیت نده😗

آدینه جان خیلی رویاهای صادقه عجیبی دیدی واقعا منقلب شدم اینو بدون نورانیت قلبت بالاست و خدا خیلی دوس ...

فدات بشم... خیلی حرفات بهم آرامش میده... از صمیم قلبم دوستت دارم و دعات میکنم... البته همه بچه های این تاپیک رو دوست دارم با اینکه هم دیگرو ندیدیم و نمیشناسیم ولی خیلی احساس نزدیکی به همتون دارم و از خدا واسه همتون طلب آرامش و صبر میکنم و منتظر خبر مادر شدن تک تکتون هستم🌹🌹🌹🌹🌹❤

وااای عزیزم خیلی ناراحت شدم منم تجربه مشابه دارم من در کل آدمیم که خیلی خواب میبینم یعنی طوری که ص ...

الهی عزیزم....😔😔😔 استرس رو از خودت دور کن ... انرژی منفی رو دور بریز  و راضی به رضای خدا باش .. به خواب فکر نکن و وقتی خواب بد میبینی صدقه بده... به هر حال ی حکمتی هست که ما ازش سر در نمیارین... خدا یاورت باشه عزیزم...

ادینه حان منم تو بارداری  خواب میدیدم چند بار تو یه باغ  قشنگ که یه بار داشتم انار میچیدم ...

عزیزم فکر میکنم چون قرار بوده بچه هامون بهشتی بشن خواب باغ بهشتی رو دیدیم... من شوهرم بهم میگه گریه نکن بچه مون بی حساب کتاب رفته بهشت و تو بهشت منتظرمون میمونه...

وای خدا تو چقدر دلت صافه عزیزم خیلی منقلب شدم با خوابات با این دل صاف و قشنگت برا منم دعا کن

قربونت برم خواهری...دعا گوت هستم تو هم حتما منو دعا کن ... وقتی واسه هم دعا کنیم خدا حاجات هممون رو میده...اول از همه صبر به این غم دلمون..سلامتی و بحق بزرگیش فرزند سالم و صالح...

من یه بار نوبت بهداشت داشتم داشت کارام انجام میداد یه خانومی هم اومد بچه چند هفته اش سقط بود با بغض ...

به نظر من خدا به آدم الهام میکنه قراره اتفاقی بیافته.. ولی دلیلش رو نمیدونم.. چون کاری از دستمون بر نمیاد😔😔😔 انشالله بارداری بعدی پر از الهامات مثبت و خوشحالی باشه ... باید ترس و استرس رو از خودمون دور کنیم و همه چیز رو به فال نیک بگیریم

بچه ها، من خواننده خاموش بودم و جریان بارداری شما، اتفاقهایی که افتاد و خواب هایی که دیدید رو خوندم. ...

ممنون عزیز دلم با دعاهای قشنگ... خدا واسه شما هم بهترینها رو رقم بزنه... الهی آمین❤❤❤

نه عزیزم دیگه بغضم ترکید..این غم بزرگ برای ما هم درسی است که شاکر خدا باشیم و قدر عزیزانمان رو بیشتر ...

😢😢😢عزیزم‌اینجوری فکر نکن... مادرا زیباترین مهربونترین دلسوزترین و بخشنده ترین موجودات عالم هستن...مامانتون حتی الان هم که در قید حیات نیستن مطمئن باش در هر وضعیتی که هست داره واسه شما دعا میکنه و برای آرامش و خوشبختی شما دست به دامان خداست😢😢😢

سلام به همه دوستان خوب و گلم  من تقریبا دو ماه هست با شما عزیزان آشنا هستم و خواننده خاموش این ...

😔😔😔😢😢😢😢😢😢😢😢 واقعا حرفی واسه گفتن نیست... غمت خیلی خیلی خیلی سنگینه...تحمل اون لحظات بطرز عجیبی وحشتناکه..درد زیاد داری ولی از درد بدتر بغض  وغمیه که گلو و قلب آدم رو فشار میده حس میکنی تنهاترین موجود عالمی😢😢😢 فقط میتونم بهت بگم از رحمت خدا نا امید نباش .. تو اوج نا امیدی خدا قشنگترین سوپرایزشو سر راهت میزاره..اون موقع بیا منو لایک کن❤😉

خدا بهت آرامش بده خیلی سخته منم کشیدم میدونم درد بزرگی  منم  خیلی سختی کشیدم ۴تا سقط ...

عزیزم خدا به شما هم آرامش بده... واقعا ماها فقط حال همو درک میکنیم...الهی برای هیچ کس پیش نیاد..😔😔😔