2777
2789
دوستای عزیزم میخوام ی جریانی رو واستون بگم نمیدونم درسته یا نه؟؟؟اصلا دلم نمیخواد دل نازنین هیچکدومت ...

ادینه حان منم تو بارداری  خواب میدیدم چند بار تو یه باغ  قشنگ که یه بار داشتم انار میچیدم  یه بار توت ...همیشه خواب میدیم تو باغ با کلی گلهای قشنگ و نورانی  همیشه هم انار و توت

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم همینم باورکن قاطی میکنم رکعتاروبازازاول شروع میکنم همش ذهنم مشغول عزیزم درسته دوسال خیلی ولی اگه ...

عزیزم من شیرازم نمیتونم بیام و اینکه ترسم از اینه ولی من ۳ بار باردار شدم خدا دیگه منو تو اون راه نندازه دکتر ک رفتم گفت یه چیز طبیعیه ک برا همه پیش میاد چکاپ های عادی انجام بده و اقدام کن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همه فامیلا همینن منم براهمین میگم خودتو محکم بگیر.منم همین حالا کلی پشت سرم حرف میزنن حتی رفتن ...

ملیسا جون روحیات آدما با هم فرق می کنه.با توجه به شناخت محدودی که از مهرآ جان دارم پیشنهاد من اینه که نره و بمونه خونه و برای پدرش قران بخونه.چون بازتاب رفتار دیگران رو نمیتونه تحنل کنه و اینهمه تلاش کرده و رو خودش کار کرده بخاطر ۴ تا فامیل و حرف و حدیث هاشون از بین میره.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ادینه حان منم تو بارداری  خواب میدیدم چند بار تو یه باغ  قشنگ که یه بار داشتم انار میچیدم ...

آخی ای جااانم عزیزززم.اون باغ بهشت بود که پسر فرشته ات از اونجا اومده بود و مامور خدا برای امتحان تو بوده و دوباره الانم همونجا برگشته

عزیزم همه فامیلا همینن منم براهمین میگم خودتو محکم بگیر.منم همین حالا کلی پشت سرم حرف میزنن حتی رفتن ...

دقیقاببین باردارشدی به همه بگومشکل داری استراحت مطلقی  بارداریت خطرناک بخداچشم مردم خیلی بدمنم میخام همینکاروکنم بزاربگن مشکل داره بهترازاین چشممون کنن منم ازوقتی رفتم خونه مادرشوهرم وخواهرشوهرم تاسوعاعکس بچه فامیلوکه تازه بدنیااومده بودگرفت ونشون منوشوهرم میداددیگه گفتم تازنده ام اسمتونونمیارم چون شعورذاتی نگفتن اینادل شکسته هستن منم گفتم دل شکسته منواه کردی خدادلتوجوری بسوزونه که باهیچی خنک نشه

ملیسا جون روحیات آدما با هم فرق می کنه.با توجه به شناخت محدودی که از مهرآ جان دارم پیشنهاد من اینه ک ...

احسنت که خوب شناختی منو من احساس میکنم منتظریه تلنگرم که بشکنم

بچه ها بهم نخندین ولی یه چیزی بگم مثلا دارم نماز میخونم میبینم اصلا سوره ها رو نمیخونم دارم حرف میزن ...

چقدر افکارت مشوش و حالت پریشونه!!!!🤤🤤🤤تو رو خدا مواظب خودت باش تو فقط ۲۲ سالته.خودتو بخاطر بچه دیوانه و مجنون نکنی..جدی میگم به داد خودت برس..هیچ کس نیست بهت کمک کنه..یه فعالیت سرگرم کننده رو شروع کن نزار مریض و ناتوان بشی..

دقیقاببین باردارشدی به همه بگومشکل داری استراحت مطلقی  بارداریت خطرناک بخداچشم مردم خیلی بدمنم ...

اره واقعا هیچکس درک نمیکنه.منم میخوام اینبار اصلا ازخونه بیرون نزنم و برای بقیه هم چیزی توصیح ندم. پس فقط ازخداکمک بخوایم تااون تواین راه سخت کمکمون کنه

چقدر افکارت مشوش و حالت پریشونه!!!!🤤🤤🤤تو رو خدا مواظب خودت باش تو فقط ۲۲ سالته.خودتو بخاطر بچه دی ...

اره همین میگم هیچکس باور نمیکنه باورت میشه به کجا رسیدم این تازه یکم از حالمه ک میگم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
احسنت که خوب شناختی منو من احساس میکنم منتظریه تلنگرم که بشکنم

چون خودم به جات میزارم😁چون هنوز به پایان خط بهبودی نرسیدی..الان تو مسیری و داری تلاش میکنی پس هر چیزی ممکنه تمام زحماتتو به باد بده

عزیزم من شیرازم نمیتونم بیام و اینکه ترسم از اینه ولی من ۳ بار باردار شدم خدا دیگه منو تو اون راه نن ...

نه یبارسقط یامرده زایی طبیعی نه سه باربنظرمن بایدتحت نظر دکتراصطلاحشویادم رفته همون بارداری پرخطرباشی چون سه بارطبیعی نیست دکترای بارداری پرخطراززنان زایمان ونازایی تجربشون بیشترعلمشون سختتر مدت تحصیلشون بیشتردکترسونوگرافیست من میگفت اینباراینجوری اقدام کن که خیالت راحت باشه

اره همین میگم هیچکس باور نمیکنه باورت میشه به کجا رسیدم این تازه یکم از حالمه ک میگم 

بعد همسرت چی؟؟میدونم کارش دوره ولی به هر حال زمان هایی که خونه ست عکس العملش چیه؟حالتو میبینه..درکت میکنه؟؟؟