2777
2789
من تو ایام عید باردار بودم ولی خودم هنوز خبر نداشتم که خواب دیدم توی ی باغ بزرگ و قشنگم که صدای پرند ...

برای پسرت خیلی متاسفم عزیزم انشالله که زودی جاش سبز میشه فدات شم خودتو نباز به من فک کن و بخاطر شرایطتی که داری خداروشکر کن

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏

عزیزان اگه دوست داشتین تو تاپیک شهدای کربلا شرکت کنین نیت کنین و وارد بشین انشالله تا قبل از تموم شدن این ختم هممون باردار شیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3253647/ختم-گروهی-صلوات-برای-۷۲-تن-شهید-کربلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😔😔😔😔متاسفم.چقدر دلم لرزید باخوابت 😢 عزیزم اون فرشته قسمتش نبوده تواین دنیابمونه.حتماحکمتی توش ب ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم انشالله که جای بچت سبز میشه دوباره....خدا مادرتو بیامرزه میشه بگی چرا از دستش دادی؟

اره عزیزم خیلی سخت بود 😔 شماهامیدونید درد بچم چقدر بزرگ بود ولی من درد مادرم برام خیییلی بزرگتر بود ...

بمیرم الهی عزیزم منم دست کمی از تو نداشتم موقع پر کشیدن بچم مادرم حتی یه شب هم نیومد پیشم بمونه بهم دلداری بده نه پدری داشتم نه خواهری نه برادری.....هیشکی نبود هیشکی،خودم تنهایی شبا بیدار میشدم میدیدم لباسم خیس شیر شده شبا از دردسینه هامو محکم رو زمین فشار میدادم که ازشون شیر نیاد عروسکشو بغل میکردم سینمو میزاشتم تو دهنش میدونی کسی نبود که بغلم کنه.......

سلام  من این تاپیکو یه ماه پیش دیدم و خوندم ولی اون موقع عضو نبودم...تاپیک هایی مثل این که راج ...

عزیزم بزار دخترت بیاد میببنی که چقد عاشقش میشی دختر یه موجود شیرین و شیطونه که تورو عاشق خودت میکنه میشه همدم و مونست بزار بیاد به حرفم میرسی

راست میگن منم همیشه میگفتم بچم پسروودست داشتم پسرباشه ولی حالاکه دخترموازدست دادم لحظه ای نیست بهش فکرنکنم توخوابم به ضریح چسبیده بودم زارمیزدم دادمیزدم یاامام حسین دخترمومیخام نذارداغ لباساش ووسایلش مثل خودش به دلم بمونه دخترموبرگردون خداصلاح بدون میده بچه هاترخداهرکدوم فقط یه لحظه دعا کنیدعلائمم واسه بارداری باشه همتون مثل من دلشکسته اید 

بمیرم الهی عزیزم منم دست کمی از تو نداشتم موقع پر کشیدن بچم مادرم حتی یه شب هم نیومد پیشم بمونه بهم ...

وای عزیزم بمیرم برات😔😔😔 اره واقعااون روزا ادم نیاز داره کسی دستشو بگیره دلداریش بده.ولی ماها کسی رونداریم.باید تنهایی همه چیزو پشت سربذاریم.میشه بپرسم چرابچت پرکشید؟

بمیرم برات توهم مثل من چی کشیدی😭

خدا نکنه عزیزم   انشالله یه دختر شبیه دخترت خدا بهت میده ..چقدرر سخته سوختن جگر ادم من قشنگ حسش کردم بدتریننننن درد ممکنه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بمیرم الهی عزیزم منم دست کمی از تو نداشتم موقع پر کشیدن بچم مادرم حتی یه شب هم نیومد پیشم بمونه بهم ...

وای عزیزم خیلی خیلی سخته تنهایی دردتو کشیدی کاش کسی پیشت بود وکمی ارومت میکرد  

😔😔😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
وای عزیزم بمیرم برات😔😔😔 اره واقعااون روزا ادم نیاز داره کسی دستشو بگیره دلداریش بده.ولی ماها کسی ...

عزیز دلم غصه نخور انشالله خدا یه  فرسته میفرسته برات  که جبران  همه نداشته هات میشه گلم  انشاله دوقلو

وای عزیزم ممنونم ازدعای قشنگت😍😍😍

قربونت 🌟😍😘😘😘😘

نه نباید بگی مشکل دارم خدای نخواسته دچار مشکل میشی..یبارم بهت گفتم هر کس هم فهمید بارداری و پرسید فق ...

خدارو شکر که همچین مادری داری

من متاسفانه مامانم خیلی بهم نزذیکه طوری که هرروز میبینیم همو و مامانم اصلا حرف تو دهنش نمیمونه

چندرپز پیش داشتم به شوهرم میگفتم من اکه باردار بشم چیکار کنم که کسی نفهمه یعنی چیکار کنم که مامانم نفهمه چون به همه میگه منم که شدیدا بدویارم حالمو ببینه میفهمه

کن تواین سه سال که ازدواج کردم هرروزخونه مامانم بودم حالانه هفته ای یباراونم بزورچون دلم تنهایی میخاداون منوببینه غصه میخوره منم غصه داغ بچموخیلی سخته چون خودم مادرشدم میفهمم بقول هداناخدادوقلوبهت بده که کچلت کنن اخ که چقدردلم شادی میخاد