2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی من خواب بچموندیدم تاحالاتوسونوهم ندیدمش زایمانم کردم بردنش ندیدمش هیچی ازش ندارم 😭همین عذابم میده فقط یه سونوهفته ۱۲ازش دارم دلم میگیره بااون حرف میزنم مثل یه خواب خوب اومدورفت وزندگی منم باخودش برد  دلم میگیره میگم این یک سال چی بودچی شد ولی به خداقول دادم شکایت نکنم خیلی دلم میگیره ازاون بالایی اجازه گرفتم گریه کنمواخرم میگم شکرت بچه هاتامیتونیدشکرش کنیدهرروزم بهش میگم خدامنتظرم جوابموبده دلم خیلی شکستس

ازهمه بدتراین که جلوشوهرم بایدحفظ ظاهرکنم الکی بخندم به روی خودم نیارم که نه که دعوامون بشه چندوقت دیگه سال بابام بایدتوخونه بمونم نرم نه که کسی وببینم نگاههای مردم اذیتم میکنه ببخشیدمن این حرفارونمیتونم به کسی بگم چون منونمیفهمن نمیدونم چرااینجامیگم 

شب جمعه خیلی عجیب بود اصلا نمیدونم خواب بودم یا بیدار ... ی نفر با صدای شوهرم البته خیلی آرومتر و زی ...

آدینه جان خیلی رویاهای صادقه عجیبی دیدی واقعا منقلب شدم اینو بدون نورانیت قلبت بالاست و خدا خیلی دوستت داره بهت زیاد نشونی داده شایدم پسرت موقعی که جوون بود از دنیا میرفت با همون قد و قامت و مشخصاتی که دیدی..اون داغ به مراتب هزاران هزار بار سخت تره.خدا نصیب هیچ کس نکنه.راضی به رضای خدا بودنت ینی تو از آزمایش الهی سربلند بیرون اومدی

الان خداوند بهمون توجه داره ولی اگر همه دنیا هم داشته باشیم و نظر و لطف خدا سمتمون نباشه و خدای نخواسته بهمون پشت کنه دردی دیگه از این بالاتر تو عالم وجود نداره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
😔😔😔😔متاسفم.چقدر دلم لرزید باخوابت 😢 عزیزم اون فرشته قسمتش نبوده تواین دنیابمونه.حتماحکمتی توش ب ...

ملیسا جان خیلی ناراحت شدم.روح مادر نازنینت قرین رحمت خدا باشه.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خداوند همه بندگانشو در بوته آزمایش قرار میده..خود قرآن میگه:آیا فکر می کنید به محض اینکه گفتید ایمان آوردید،رها میشید؟؟

امتحان شما خیلی سخت تر بوده و الهی شکر که سربلند شدی و ناشکری نکردی و خدا پاداش صبرتو میده.شک نکن.خداوند خلف وعده نمیکنه

من تو ایام عید باردار بودم ولی خودم هنوز خبر نداشتم که خواب دیدم توی ی باغ بزرگ و قشنگم که صدای پرند ...

وااای عزیزم خیلی ناراحت شدم

منم تجربه مشابه دارم

من در کل آدمیم که خیلی خواب میبینم یعنی طوری که صبحا بیدار میشم کلا خسته ام انقده که روحم تو.خواب درگیره بعد 90 درصد خوابای من تعبیر میشن 

متاسفانه من تو سقط اولم  تابستون باردار بودم و همش خواب برف میدیدم که همه جا پر برفه برفم که میدونید غمه

که از دستش دادم

بعد دوباره که باردار شدم قبل اینکه بدونم باردارم اول خواب برف دیدم به روی خودم.نیاوردم صدقه دادم بعدش دوباره دیدم یعنی طوری که تو اون 4 ماه هفته ای یک یا دو بار خواب برف میدیدم یا خواب گربه که تعبیرش همش بیماریه

بعد آزمایشم ی خوابی دیده بودم که تعبیرش از دست دادن ی عزیزی بود یعنی تا جواب آزمایشم بیاد من مردم که اونم نموند برام.....

شاید باورتون نشه الان که به بارداری فکر میکنم همش میترسم میگم تو بیداری خودمو.کنترل کنم استرس نداشته باشم اگه خواب برف ببینم چه خاکی تو سرم کنم😢😢😢😩

عزیزم... قلبم کنده شد با این خوابت که پسرت گفت من رفتم....منم بعده رفتنه پسرم خوابشو دیدم خیلی بد بو ...

وااای چقدر سخت..شاید خدا حکمت گرفتن بچتو بهت نشون داده!!

ازهمه بدتراین که جلوشوهرم بایدحفظ ظاهرکنم الکی بخندم به روی خودم نیارم که نه که دعوامون بشه چندوقت د ...

خدا روح پدرتو شاد کنه.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

هر جااا که حس میکنی دیدن اون آدما آزارت میده نروووو.اصلا هم حرف مردم مهم نیست

وااای عزیزم خیلی ناراحت شدم منم تجربه مشابه دارم من در کل آدمیم که خیلی خواب میبینم یعنی طوری که ص ...

عزیزم قرارنیست که هردفعه اتفاق بدی بیفته به خداتوکل کن خودتوبسپاردستشووراحت اقدام کن بگومن خودموسپردم دست خودت کمکم کن دیگه طاقت غم ندارم 

خدا روح پدرتو شاد کنه.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر جااا که حس میکنی دیدن اون آدما آزا ...

مرسی عزیزدلم اره ازهمه عالم وادم بدم میادگفتم باباببخشیدولی غم روی دلم باغم رفتنت یکیه 

بچه ها بجای رسیدم ک یهو به خودم میام یبینم یکساعت تو یه حالتم و دارم برا خودم دل میسوزونم مثلا میام فکر کنم ک نی نی میاد پیشم و تو خونمون باشه اصلا نمیتونم هیچ اینده ای تصور کنم انگار دیگه هیچ وقت قرار نیست ببینم اینروزا رو دیشب تا نصف شب فقط گریه کردم خیلی سخته غم دلم خیلی سنگینه تو بد شرایطیم خیلی دلم میخاد فقط برم برم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......