2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من اخر هشت ماه دنیا اومد. دو نیم کیلو . 

خوابش خیلی بد بود و هست  تا هشت ماهگی هر ربع ساعت نیم ساعت مثل آلارم اخطار میداد .  اکثرا رو پام باید میخوابید منم خواب میرفتم از فرط خستگی . سینمو نگرفت شوهرمم حساس کلا دیوونه بچن . هی میگفت غذاش بده شیرش بده اونم نمیخورد رک اعصابم بود این مساله انگار مثلا من مرض دارم ندم .الانم یسالشه بچم شبا ده بار بیدارم میکنه  با جیغ منم تازه خواب رفتم یه تپش قلبی میگیرم . گاهی دلم میخواد تو خواب گریه کنم از خستگی  منم لوس بودمو تک دختر بابام واقعه سختمه کمبود خواب دارم .ولی  سعی میکنم داد نزدم سرش نهایتا داد میزنم میگم بشییین یا دست نزن وگرنه دعا و سر قبرو اینا خوب نیس برا بچم خیلی بده .

سعی کن  اروم باشی ب همه گریه ها هم توجه نکن   گاهی درد داره اوکی بگیرش ولی بهونه گیری الکی نه ول کن فقط اروم  شعر بخون توجه کنه   خدا صبر هممون بده . دعا کنید بچم اشتهاش خوب بشه یسالشه هشتو سیشده وزنش  خسته شدم بس که گفتن اخیییی چه ریزه  . حتما خوب غذا نمیدی در صورتی ک خیلی بهش رسیدم اون کم خوراکه . خستم دعام کنین ..

من کم طاقتم مامانم چشه شوهرم چشه

ببین  کم طاقت باشی یا نباشی کلا خیلی رفتار توی مادر با بچه ات تو رفتار بقیه با بچه ات تاثیر گزاره..اگه با بچه ات بد برخورد کنی  بقزه هم ب خودشون اجازه میدن با بچه ات بد رفتار کنن ...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
به خاطر تنشهای دوران بارداریته منم تنش و غصه زیاد داشتم بچه م همینطوری شد

منم تو بارداری زیاد حرص و جوش خوردم   خواهرشوهر بیمارم خیلی اذیتم کرد      بچه منم جوشی و پرگریه و نا آروم بود و هست...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بخوابه پشه هوا پر بزنه بیدار میشه جوری ک انگار سه ساعته خواب بوده سرحال و قبراق

عه دختر منم اینجوری بود 

با هر بدبختی بود پستونکیش کردم ، خیییییییلی تلاش کردم و خیلی تو خوابش تاثیر داشت

و اینکه بچه ای که مدااام گریه کنه حتما مشکلی داره ببرش ی دکتر خوب 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

ما همه درکت میکنیم استارتر عزیز چندتا چیز هست که در مورد دختر من جواب میداد انشالله برا شما هم مفید باشه 

اول اینکه یه تاب شورتی خریده بودم هم قیمتش خوبه هم نصبش آسون مینداختمش اون تو هل میدادم آروم میشد خودمم همونجا می نشستم غذا یا چایی میخوردم 

دوم اینکه هر شب حدود ساعت ۲ که خیلی از گریه خسته بود حموم میکردیم هر شبا ، اونوقت سبک میشد تا ساعت ۶ یا ۷ میخوابید  که خودش غنیمت بود . توی روز وقتی میخواستم بخوابونمش اهنگ بی کلام براش میذاشتم وقتی میخوابید هم اهنگو قطع نمی کردم تا سر و صدا دیگه رو متوجه نشه . تاب های برقی که معرکه هستن هم اهنگ میزنن هم تکون میدن ملایم اگه پولش براتون مهم نیست تاب برقی براش بخرین وقتی خوابید بذارینش اون تو دیگه نیاز نیست رو پا باشه ، تاب مثل ما تکونش میده شما هم بکارتون برسین 

و سر آخر اینکه بچه یکی از دوستام خیلی گریه میکرد دکترش بهش یه آرامبخش داد شبا به بچه میداد تا بخوابه تا یکسالگی داد بعدش قطع کرد ، اون همه گریه برای بچه بیشتر از دارو ضرر داره بنظرم،  بازم خودتون هرچی صلاح میدونین