2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
 داشت ررمان کردم نمیدونم جه مرگشه خدا کنه بیاد سر قبرم اینجوری گزیه کنه الهی بی مادر بزرگ شه

اه این چه حرفیه . اینجوری نگو عزیزم♥️بچه ست ♥️

عاشقتونم 👈کارین❤تیام❤عرفان❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کی گفته بزرگتر شه بدتر میشه؟ باور کن بهتر میشه. من از شما بدتر بودم حسرت خواب و گردش و مهمونی و همه چی به دلم مونده بود ولی بعد از یکسالگیس ورق برگشت و الان ۱۹ ماهشه و خداروشکر میکنم اون روزای سخت و پشت سر گذاشتم و الان برام خاطره شدن فقط کاری کن به اعصابت مسلط باش به خودت روحیه بده و نذار خاطره بدی توو ذهن خودت و اون طفل معصوم که جز تو پناهی نداره بمونه

خ د ا ی ا آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تو را میبینم و تو همه چیز را
تازگیا به اونجاش دست میزنه قایمکی.!  چیکارش کنم☹

اصلا حساسش نکن 

فقط و فقط سعی کن حواسشو پرت کنی

الان با زدنت بهش توجه دادی

پسر منم این کارو میکنه اما من حواسسو پرت میکنم

ماچ به خودم 😘😘😘😘خودم خیلی دوست دارم❤❤
عزیزم کی گفته بزرگتر شه بدتر میشه؟ باور کن بهتر میشه. من از شما بدتر بودم حسرت خواب و گردش و مهمونی ...

بخرا کم اوردم دلم میخواد بمیرم خیلی خسته ام تا دهن واکنم میگن افسردگی.افسردگی چیه فقط خستم خب منم ادمم کم اوردم خدایا

میشینه   دندون داره   کلمه یا چیزی میگه

آره گلم. از 6 ماهگی نشست. 16 تا دندون داره.

حرف در حد ماما بابا نیست دد پا...

باید انگشت منو بگیره. در حد نوک انگشت. هیچ تاثیری تو تعادلش نداره. دکترش میگه میترسه...

همش چسبیده به من که راهش ببرم...

جای جاری من باشی چی تفلک۳بچه داره دوتادوقلویه پسرهمشون تورنج سنی۳تا۴سالن بیابین چی میکنه براشون ازجان مایه میزاره میدونی کیاالان ارزودارن بچه داشته باشن فقط نق بزنه به نظرم شماافسردگی داری ازطرفی هم ازسمت شوهرت ساپورت عاطفی نمیشی 

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶