2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
زیاد داشتم

خب پس یکی از دلایلش همینه.ولی اگه الانم عصبی هستی حتما برو دکتر.چون هر چی اعصابت ضعیف تر باشه به اونم منتقل میکنی حستو.من تجربه دارم.اگه شیر خشک هم میدی که اصلا تعلل نکن.حتما برو دارو بگیر اروم شی.خونسرد شی

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!
 داشت ررمان کردم نمیدونم جه مرگشه خدا کنه بیاد سر قبرم اینجوری گزیه کنه الهی بی مادر بزرگ شه

من از دست دخترم دق کردم

به مامانم میگفتم هروقت مردم نزار بیاد سرقبرم گریه کنه چون قاتل من همین بچمه

بعدش میگفتم سرقبرم بچمو بزنین دلم خنک شه

وای اعصاب برام نذاشته بود

همش چسبیده بود به من

۲۱ ماه شیر خورد و در این مدت یه قاشق غذا نخورد

۲۴ ساعته سینم دهنش بود

شیشه و پستونک و غذا کمکی نخورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازگیا به اونجاش دست میزنه قایمکی.!  چیکارش کنم☹

محلش نده گلم‌ واسه چی بدترش میکنی 

این ی چیز عادی تو همه بچه هاس دوره داره اصلا 

همشون ی مدت کنجکاو میشن دست از اونجاشون برنمیدارن پسر من ۲۲ ماهگی تا ۲۴ ماهگی ول کنش نبود تا پوشک‌نداشن انقد دست‌میزد محلش ندادم از سرش افتاد

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.

عزیزم منم مثل شما یه مادر کم طاقتم ، هرروز صبح هم پامیشم عهد میکنم خوب باشم ولی نمیشه ، من پدرم چهارماهه فوت کرده پدری که ستون زندگی ما بود مخصوصا خواهرم پدرم یه انسان ویه پدربه تمام معنا هنوزم که این چیزارو تاپیک میکنم باورم ننمیشه ازدستش دادم خواهرم بچه اش یک ماهش بود خودشم سزارین کرده بود با بخیه شما تصور کن فوت پدر گریه مدام بچه درد بخیه یه بچه ایی که بزور بهش شیر میداد وضع روحی خراب برای خاکسپاری اینقدر توخاک بود دچار سرفه های شدید  بی خولبی یعنی شب تا صبح بیداربو یعنی واقعا وضعش یه فاجعه به تمام معنا اما من ندیدم ازش که حتی برای یک لحظه نسبت به بچه اش خم به ابروش بیاره اینقدر با بجه اش مهربان بود من هزاردفعه به پسر دوساله ام تو این مراسم عصابانی شدم ، حالا سعی میکنم هروقت پسرم اذیتم میکنه یاد خواهرم میافتم 

برای شادی روح پدرم صلوات
من کم طاقتم مامانم چشه شوهرم چشه

یه چیزی بگم عزیزم دخترت فقط و فقط گرسنه است خوابش سبکه ب همون خاطره از فردا تغذیه ی کمکی رو براش شروع کن بهتر میشه .

من دخترم نق نق میکرد و بهونه گیر بود و خوابش سبک برا همین طبق نظر دکترش تغذیه کمکیش رو از پایان ۴ ماهگی شروع کردم .نمیگم عالی شده ولی خدا رو شکر بهتره 

از فرنی براش شروع کن ،زیاد رو پا نزارش عادت کرده چند روزی تحمل کن این رو پا گذاشتن رو از سرش بنداز 

هر موقع ک نق میزنه ک نباید بزاریش روی پا که 

در ضمن خودت هم حتما قرص ویتامین دی بخور دوز ۱۰۰۰ روزانه هست ،و مولتی ویتامین خیلی خیلی حالت بهتر میشه