2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
بثران هیچوقت دلم تنگ نمیشه

عزیزم من سه تا از این جونورا دارم،یه موقع هایی ک  ب یه چیز گیر میدن پدر آدمو میارن جلو چشمش ولی خب اینجوری خودتو زجر میدی و یه بچه ی مشکلدار هم وارد اجتماع میکنی ک بعدها همین هم مشکلاتش بازخوردش ب خودت و زندگیت برمیگرده،احساس میکنم دست تنهایی،البته منم از هیچکس برای بچه داری یا حتی زایمان و بعدش کمک نگرفتم ولی خب همسرم از اولش پا ب پام میومد و همه جوره کمکم بود،این خیلی مهمه،اگه همسرت همکاری نمیکنه شما باهاش حرف بزن و ازش بخواه

💗💗💗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخرا کم اوردم دلم میخواد بمیرم خیلی خسته ام تا دهن واکنم میگن افسردگی.افسردگی چیه فقط خستم خب منم اد ...

عزیزم بچه منم اینجوری نق نقو هست کلا تا سه گریه میکرد منم باهاش گریه میکردم منم خسته شده بودم واقعا از بچه بدم میومد ولی الان چهار ماه و نیمه خیلی بهتره شده .مطمئن باش کولیک و رفلاکسش درمان شده اگه شیره خودتو میدی شاید سیر نشه غذا واسش شروع کن خیلی غذا دوس دارن.یه روزایی بده مامانت دوتایی برین بیرون .برو ارایشگاه به خودت برس روحیه میگیری سعی کن ببریش بیرون پارک نزدیک .باید صبر کنی عزیزم همین اون کوچولو به جز تو کسیو نداره که بلد نیس ادیتش نکن ❤

سلام عزیزم حتما پیام منو بخون پسر منم دقیقا مثل تو و منم مثل توام ...بردمش پیش دکتر برخوردار 

واقعا حرف نداره...خواهش میکنم ببرش...محشر 

گریه بچت مشخص میشه حتی اگه تهران نیستی بیا تهران 

کل فامیل میگفتن گاوی بیا شیرش بده به گاو معروف بودم تازه بچه های فامیل هم میومدن شیر میخوردن میخوا ...

عزيزم چي ميخوردي كه انقد شيرت زياد بود؟

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
خواب نمیخوام فقط دهنشو ببنده مغزم سوت میکشه حاضرم تا صبح بیدلر باشم باهاش ولی دهنش بسته باشه نقش تو ...

واي اه نگو اينجور به بچه😡😡😡رفتي رو مخم ناجور.برو دكتر اعصاب.دختر منم تو روز و شب انقدر گريه ميكنه اما من تحمل ميكنم بغلش ميكنم بوسش ميكنم!بغل هيشكي جز خودم اووم نميشه.ميدوني چرا؟ون بهش حس عشق و ارامش ميدم.دخترم رفلاكسش خيلي شديده و الان تو هفت ماهگي هست و دارو ميخوره.من فقط تحمل ميكنم.حتي وقتايي كه گريه ميكنه دوست دارم تنها باشم كه يوقت شوهرم عصبي نشه و يه چي به بچم بگه .اون موقع كه اقدام ميكردي برا بارداري رو يادت رفته؟من يادم نرفته .پس بايد مسئوليتامو قبول كنم.

وقتايي كه گريه ميكنه من نگران خودش ميشم نه اعصاب خودم.ولي حتما يه روانشناس برو

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
بخوابه پشه هوا پر بزنه بیدار میشه جوری ک انگار سه ساعته خواب بوده سرحال و قبراق

خب ماشالا باهوشه بچه ات 

ببین تو بدنت ضعیف شده که طاقتت فوق العاده کم شده  اول اگر میخوای هم خودت راحت باشی هم یه بچه خوب تربیت کنی و هم از مادر بودنت لذت ببری، بیخیال نق نقای بچه ات شو ببین خودت کم خونی چیزی نداری که احتمال زیاد داری اونو درمان کن در کنارش برو دنبال گریه های بچه ات اما نه با غرو نارضایتی یکم تحمل کن تا بتونی مشکلو به خوبی حل کنی که خدایی نکرده مشکلات بزرگتری واسه خودتو یه طفل معصوم درست نکنی

عمرا اگه خوشحال شه.. همونطور که من فهمیدم دوباره باردارم یه جوری میلرزیدم که اونجور لرزیدن بی سابقه ...

ببخشیدگلم ولی خنده ام گرفت کاش من اون جاپیشت بودم😅ناراحت نشی ازدستم شوخی کردم😘

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی
واي اه نگو اينجور به بچه😡😡😡رفتي رو مخم ناجور.برو دكتر اعصاب.دختر منم تو روز و شب انقدر گريه ميكنه ...

قربون دهنت کاش یخورده صبرو تحملا زیاد میشد البته تقصیری هم نداریم شرایط بدیه همه اعصابا داغون همه ناراضی کاش کساییکه تو این شرایطن حداقل بچه دار نشن یه نفر دیگه رو با خودشون نابود نکنن

این بچه ها هیچی بجز عشق و توجه نمیخوان بی دلیل و بی دریغ