2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
پیو جون من که خیلی وقته ماش میدم....مثل عدس بریز توی سوپش البته مثلا بجای عدس خیلیم خوشمزه میشه ومقویه

باران ستایش جون 1) مشکلی نیست توی سوپش فقط میگن تخم مرغ رو جدا بپز وقتی سوپش اماده شد و خواستی واسش سرو کنی زرده رو هم رنده کن توش
2)من قلم ماهیچه ی گوسفند رو با پیاز و آب گذاشتم یه 20 ساعتی فک کنم روی گاز بود و جوشید و داخل قلما هم دراومده بود بعدش استخواناشو جدا کردم و اون موادشو بدون اب میکس کردم و بعدش قاطی ابش کردم و گذاشتم فریزر
3)بیسکوئیتم اگه حساسیت نداره و دوست داره مشکلی فکر نکنم باشه
4)منم نه از هیچکدوم ازینا استفاده نمیکنم عزیزم

بهراد به هرچی با شیرگاو هست حساسیت نشون میده ماست و کره هم دیگه نمیتونم بهش بدم میخوام واسش روغن گوسفندی بگیرم...کسی از شما استفاده میکنه؟ خوبه؟
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمی که سوال کردی در نورد زرده تخم مرغ :برنج را با هویج رنده شده پختم (خیلی زیاد )بعدش موقع سرو تو تخم مرغ له کردم یا فرنی هم همینطور به نظرم اگه تو سو پ بریزیم خیلی سنگین میشه سوپ کمتر میخوره (آخه سوپ هم خیلی موقویه )
شما بادوم حریره را چه جوری میدین ؟آسیاب میکنین ؟با پوست ؟؟؟؟ یا بدون پوست ؟؟؟؟؟
baran setayesh joon, armita ham nemitoone az livane Ab-khori estefade kone, vaghti midamesh dastesh eyne dandoongir gazesh migire!!!!!!
man fekr mikardam mash ro bayad bezarim javoone bezane bad berizim to ghazash.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
نسیم جون من روغن حیوانی البته گوسفندی استفاده میکنم....فقط مطمعن باش خالص باشه...نسیم جون بهتر تو غذاهای بهراد پیاز اضافه نکنی به خاطر حساسیتش میگم
دختر نازنینم مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....خدایا شکرت
من ماش رو الان حدود یک ماه و نیم میشه که میریزم تو سوپ رها.
این دختر من از غذاهای خودش دیگه خوشش نمیاد. از غذاهای خودمونم دیگه خیلی بخوره سه قاشق غذاخوریه.یک هفته ای هست واسش سوپ نذاشتم. میگم اگه هر روز بچه تخم مرغ بخوره که مشکلی نداره؟ منظورم زردشه؟
ثریا جونم بهراد هیچی غذاهاشو نمیخوره.....نمیدونم ادای جدیده یا طعم روغن گوسفندیه رو دوست نداره
من خودم اینقد از بوی روغن گوسفندی بدم میاد
ثریا جون تو چقدر روغن تو غذاهای دخملی میریزی؟؟؟؟؟؟؟؟

پیاز من خیلی خیلی کم میریزم فقط واسه که بوی گوشت و مرغ رو بگیره بیشتر وقتها هم میندازم وقتی گوشت میپزه برش میدارم میندازم دور.

فرزان جان میگن زرده کامل رو یه روز در میون ..اگه میخوای هر روز زرده بدی خب هر روز نصفی بده باز زیادیشم اذیتش میکنه
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
نسیم جون یک سوم قاشق مریا خوری میریختم هرروز بیشترش کردم...از بوش نگو که منم حالم بهم میخوره... اما خداروشکر دخملی دوست داره
دختر نازنینم مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....خدایا شکرت
منم توی غذای محمد حسین روغن گوسفندی میریزم همون اولش میریزم که تا وقتی سوپش بپزه بوی بدش از بین میره

منظورتون از روغن گوسفندی همون کره ای هست که از دوغ میگیرن؟
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
سلاممممممم

من برای درست کردن سوپ به جای روغن کره میریزم
دکی هم گفت ادویه نریزم پیاز هم نمیریزم ماهیچه رو با کره کمی تفت میدم و آب میریزم وقتی پخت سبزیجات و اضافه میکنم و دوباره میذارم بپزه

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام دوست جونا
گل پسر من متولد 3 تیره
برا صبحانه یه روز در میان زرده البته اوایل خیلی بد میخورد من هم با خرما یا سرلاک قاطی میکردم اما الان فقط با آب کمی نرم میکنم البته با کره
روزهایی هم که زرده نخوره پودر نون ترجیحا سنگک با کمی پنیر پاستوریزه کم نمک با چای شیرین یا شیر پاستوریزه جوشیده و کمی پودر کنجد و گاهی هم پودر سنجد
خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
2810