2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

68943 بازدید | 1439 پست

سلام.
اینجا می تونیم از تجربه غذاها و خوراکی هایی که به نینی های نازمون توی سن های مختلف میدیم بنویسیم.
مثلا" اولین غذا رو با چی و از چه سنی شروع کردیم؟ اولین میوه ای که به نینیمون دادیم؟
الان چیا بهش میدیم؟ چند نوبت در روز و به چه میزان؟
عکس العمل بچه ها در برابر غذاهای مختلف...
طرز تهیه غذاهایی که درست می کنیم؟
نحوه تزئین و کلکایی که می زنیم تا نینی های بدغذا، غذاشونو بخورن... (برای بعدنا!)
اتفاقات جالب در مورد غذا خوردن نینی ها...
و خلاصه هر آنچه که به نینی هامون و شیکمای نازشون مربوط میشه!!!
اینجوری دیگه اگه کسی بخواد دستور غذایی رو برداره دیگه مجبور نیست توی تاپیک چند صد صفحه ایمون دربه در دنبالش بگرده.
موافقین؟
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
سلام
من تقریبا تو تاپیکه شما تازه واردم ولی کاملا موافقم چون الان همه نینیهامون تو سن غذا خوردن هستن خیلی برامون سوال پیش میاد اگه همش یک جا جمع باشه خیلییییی خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من هنوز تو شک هستم
همون بهتر نیس سرمون یکجا بند باشه؟؟؟؟
البته تابع نظر جمع هستمااااااااااااا .
پپویی جون نمیشه همین اول تاپیک هر مامان و نینیش عکسشو هم بزاره ما ببینیمششششششششش؟؟؟
البت شوخیهههه
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
پسر من 7/5 ماهه است
اصلا سوپ دوست نداره هر جوری هم درست می کنم نمیخوره همش اوغ می زنه
ولی فرنی و حریره و ماست و سرلاک رو دوست داره
نمی دونم برای این که سوپ بخوره چکار کنم؟ آبلیمو هم میریزم بازم نمیخوره

آخه آتنا جون خود من که خوره تاپیک خوندن واقعا" نمی تونم بین اون همه پست مرتبط و غیرمرتبط که اونجا میزاریم دستور غذاها رو بعد از مدتی پیدا کنم!
حالا که اکثریت موافقین شروع کنیم.
من خیلی دیر شروع کردم به غذا دادن. اولش لعاب برنج که همتون دستورشو بلدین. بعدش فرنی دادم که زیاد دوست نداشت. بعدش حریره بادوم که شامل یه قاشق مرباخوری آرد برنج، یه قاشق مرباخوری حریره بادوم و مقداری آب و یه کوچولو نبات بود و آخر سر هم بعد از پخت کمی شیرخشک یا شیرخودمو بهش اضافه می کردم. چون آرمیتابانو دونه های خیلی کوچیک بادومو زیر دندونش دوست نداشت و هی عق میزد، من قبلش غذاشو از الک ریز رد میکردم تا یکدست بشه. (البته شنیدم با گلاب یا زعفرونم خوب میشه اما خودم امتحان نکردم.)
امروزم جاریم یه سوپ برای نینیش درست کرده بود با مرغ و سیب زمینی و هویج و کدوحلوایی که یه مقدار ازشو دادم آرمیتا تست کرد، بچم از بس ذوق داشت برای خوردنش که قاشق اولی رو فرو نداده بود دهنشو برای دومی باز میکرد....
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
بهترین کارو کردی پپویی.......... افرین

هیلدا رو از 5 ماهو نیمگی غذا خور کردم.. لعاب برنج بهش ندادم.... فرنی رو دوست داره

فقط چون ارد برنجو خودم درست میکنم یکم ذراتش زبر و درشتر از ارد برنج های بازاره... بادومم همینطور.. واسه همین من میزارم زیاد بپزه با اب زیاد... دیگه مثل حلیم میشه و هیلدا راحت قورتش میده
در مورد سوپ هم که هیلدا سوپ به شدت دوست داره
مواد سوپی که من درست میکنم از این قراره: یه قاشق برنج... یه قاشق گندم یا عدس قرمز....هویج.... سیب زمینی.. یکم پودر بادم.......گوشت ماهیچه..... خیلی میزارم بپزه که جا بیفته
معمولا سوپ رو 2 روز نگه میدارم بعدش هرچی که موند میریزم دور

بیسکوییت مادر هم هر صبح بهش میدیم میخوره
سرلاک ندادم... بدم بهتره؟؟؟
انسانها تنبل نیستند بلکه فقط اهدافی رو انتخاب میکنند که هیچ اشتیاقی برای انجامش ندارند...
من هیلدارو میزارم تو روروئکش و با پاهام نگهش میدارم که در نره و اینجوری بهش غذا میدم
معمولا بازی بازی غذا میخوره... تند تند پشت سر هم زیاد دوست نداره

من میوه بهش نمیدم.... فقط چند بار لیمو شیرین دادم بهش
فکر کنم هرروز باید میوه بدم درسته؟؟؟
انسانها تنبل نیستند بلکه فقط اهدافی رو انتخاب میکنند که هیچ اشتیاقی برای انجامش ندارند...
سلام

پپو تو مامان ایده های نابی دمت گرم

من به لیلی به خاطر آلرژی هر چیزی نمیتونم بدم.

صبحانه بهش یه روز حریره میدم یه روز ترکیب سرلاک، شیر خشک و بیسکویت مادر که عاشق این ترکیبه و البته هر وقت میخوره حداقل تا 5 ساعت سیره سیره

ناهار هم یا سوپ میدم یا پوره

عصرونه میوه میخوره

شام هم باز یا سوپ یا پوره

از اون پستونک میوه خوری ها خریدم که لیلی عاشقشه
سلام
منم با اجازه بگم به نیکی چیا میدم.
صبحانه حریره بادوم میدم و یک روز درمیون زرده تخم مرغ. بعدش یک نوبت شیر میدم. ظهر سوپ (گوشت مرغ+گوشت ماهیچه+برنج+کدو +هویج+سیب زمینی+سبزی که شامل گشنیز و جعفری میشه+عدس+یک عدد آلو بخارا برای یبوستش+کرفس+پیاز) بعدش هم که میخوام میکسش کنم یک قاشق چای خوری روغن زیتون بهش آضافه میکنم. و البته یکم کره هم میریزم تو سوپش. بعدش باز هم یک نوبت شیر میدم .عصرانه موز له شده یا پوره سیب زمینی یا پوره کدو حلوایی یا آب هویج بعضی وقت ها یک دونه خرما پوست کنده هم له میکنم بهش میدم. شام هم از سوپ ظهر براش نگه میدارم و میدم آخر شب ها هم شیر میدم .
منم سرلاک به نیکی ندادم دکترش گفت جز وعده های واجب نیست و میتونی ندی.
بچه ها من از بعضی غذاهای خودمون هم یکم بهش میدم خیلی کم فقط در حد اینکه آشنا بشه. میدونین آخه هستی سر این موضوع که از غذا های خودمون اصلا بهش نمی دادم خیلی بد غذا شده بود و اصلا غذای خانواده رو تا نزدیک به سه سالگی قبول نمیکرد. البته فقط از غذاهای که سرخ کردنی نباشه و سفت هم نباشه یک کوچولو بهش میدم
2810