2777
2789
عنوان

برای تطیع شعر چه کتابی بخرم

155 بازدید | 32 پست

من تجربی ام داستانش مفصله نمیتونم توضیح بدم من الان مثلا میخوام شعر بنویسم برای تقطیع از چه کتابی استفاده لطفا کمکم کنید دعاتون میکنم🥲😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر طنز خوشت میادکتاب های رضا رفیع و فیض و شکیبا میتونه کمکت کنه

مممنونم ولی کتاب کمکی میخوام شعر و اینا دارم کتاب برای تقطیع و هجا بندی شعر رو بلد نیستم چه کتاب کمکی بگیرم؟

منظورت عروض قافیه هست؟

بخدا نمیدونم فقط میدونم هجا بندی شعر تو موزون نویسی اشکال دارم کمی من تجربی ام معلم فارسی من هم که معلم علوم و فنون انسانی هاست نمیگه چه کتاب کمکی بخرم 

بخدا نمیدونم فقط میدونم هجا بندی شعر تو موزون نویسی اشکال دارم کمی من تجربی ام معلم فارسی من هم که م ...

این چیزایی ک میگی. واسه انسانیه و باید از ریشه بلدباشی 

بازم اگ ذوقشو داشته باشی میتونی شعر بگی ولی اینطوری با عروض و قافیه سخته خیلی اصلا قبول نکن همچین چیزیو

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
مممنونم ولی کتاب کمکی میخوام شعر و اینا دارم کتاب برای تقطیع و هجا بندی شعر رو بلد نیستم چه کتاب کمک ...

فنون خیلی سبز یا میکرو خوبن البته تقطیع به شکل سماعی با تمرین زیاده  وقتی اصولشو یاد گرفتی یه عالمه بیت شعر از شاعرای مختلف جمع کن  شعرای نو هم جمع کن و یه تقطیع کن

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

این چیزایی ک میگی. واسه انسانیه و باید از ریشه بلدباشی بازم اگ ذوقشو داشته باشی میتونی شعر بگی ولی ا ...

نه خودم شعر مینوسم برای خودم قبول نکرده ام میگم اگه کتابی میدونید معرفی کنیو بخونم میخوام شهر نویسیم تقویت شه 

مممنونم ولی کتاب کمکی میخوام شعر و اینا دارم کتاب برای تقطیع و هجا بندی شعر رو بلد نیستم چه کتاب کمک ...

هم ابوالحسن نجفی هم طببب زاده درمورد عروض و تقطیع کتاب دارن ببینید اگر ثقیل نبود برانون بخریو

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

نه خودم شعر مینوسم برای خودم قبول نکرده ام میگم اگه کتابی میدونید معرفی کنیو بخونم میخوام شهر نویسیم ...

اهان برای تقویت شعر باید ادبیاتت رو قوی کنی عزیزم درسته کتاب معرفی میکنن میخونی ولی از ریشه یادبگیر 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
فنون خیلی سبز یا میکرو خوبن البته تقطیع به شکل سماعی با تمرین زیاده وقتی اصولشو یاد گرفتی یه عالمه ...

یعنی من تجربی هم برای اینکه شعر مینویسم  و چیز زیادی هم از هجا بندی شعر نمیدونم خیلی سبز و میکرو خوبه! اگه خوبه بخرم عیب نداره ولی میگم چیز کمی از هجا میدونم خیلی کم

بخدا نمیدونم فقط میدونم هجا بندی شعر تو موزون نویسی اشکال دارم کمی من تجربی ام معلم فارسی من هم که م ...

کناب فارسی انسانی هارو از نت دانلود کن و اول با عروض و قافیه آشنا شو

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

اهان برای تقویت شعر باید ادبیاتت رو قوی کنی عزیزم درسته کتاب معرفی میکنن میخونی ولی از ریشه یادبگیر

خوشگلم ادبیات قوی هست ولی پن کتاب انسانی هارو نمیخونم کههه من تجربی ام و در حد تجربی میخونم همیشه هم فارسی ۲۰ شده ولی الان برای تفریح شعر مینویسم معام ها هم میگن خیلی خوبه فقط کنی موزون اشکال دارم خودشون هم توضیح نمیدن میگم اگه میدونید کتاب بگید خودم میخونم

2810