2777
2789

اره میشه ولی وعده حذف نکنی بهتره مقدار غذای هر ۳وعدتو تقسیم کن

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وزن کم میشه ولی 10 کیلو شاید 1سال یا بیشتر طول بکشه 

اگر همراه ورزش کنی. و رعایت کنی غذاخوردن و هله هوله و.. اره ممکنه کمترم بتونی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

با کاهش کالری لاغر میشی

نهارو حذف کنی و دو وعده بعدیت نهارو جبران نکنه بله لاغر میشی

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...

اصلا 

حذف وعده غذایی جواب عکس داره

شما باید تعداد وعده هات رو زیاد کنی یعنی میان وعده صبح و بعد ظهر داشته باشی ولی حجم غذات رو کم کن 

سعی کن بجای شیرینی و شکلات از توت و کشمش و مویز و عسل طبیعی استفاده کنی

کم کردن مقدار برنج و نون هم خیلی خیلی کمک میکنه

جیره خوری مساوی با لاغری 

فقط سبک عادت های سالمه که قشنگ فیتت میکنه نه یهویی رژیم یهویی قرص و فلان بحمان

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

خانوما تورو خدا اگر میدونید جواب بدید من کلا ۸ کیلو کاهش وزن داشتم هر طور حساب میکنیم با رژیم سخت یا اسون کلا در ماه ۳ کیلو یعنی ۱۰۰ گرم در روز امروز متوجه یه چیزی شدم خودمو وزن کردم بعدش رفتم ۴۰ دقیقه تو خونه تقریبا آروم‌دوییدم رفتم رو ترازو ۳۰۰ گرم پایین اومد تعجب کردم مگه میشه یه ۴۰ دقیقه دیگر هم رفتم کلا ۷۰۰ تا شد یعنی چی باعث میشه ؟ بعد این وزن درسته دیگه بالا نمیره البته رژیمم دارم ؟

2810