2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
سلام و سال نو همگی مبارک!

ترانه هم دیگه عمرا غذاهای خودشو نمی خوره و من رو مجبور کرده علیرغم میلم از غذاهای خودمو بهش بدم . البته بدون ادویه و با نمک کم. زردچوبه رو گاهی می زنم براش. دیشب هم براش یه پلو مخلوط پختم که خیلی خوشش اومد گفتم اینجا هم بگم:

مرغ رو پختم و ریش ریش کردم. سیب زمینی و هویج رو هم رنده کرده و کمی تفت دادم. بعد مرغ و آب شو و برنج و ریختم توش با کمی نمک و یه کوچولو زردچوبه گذاشتم دم کشید.. خیلی نرم و خوشمزه شد. باباش می گفت خودم می خورم غذاشو:)
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
ای ول ترانه جون خیلی غذای خوشمزه ای به نظر میرسه.
منم یادم باشه حتما" براش درست کنم.
آخی آرمی هم خیلی هیجان داره که با ما غذا بخوره.
مرسی.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش می کنم پپو جون. گناه دارن طفلکا از بس سوپ های بدمزه خوردن:)))))

ایشالا آرمیتا جون بخوره و خوشش بیاد و گوشت بشه به تنش:*
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
ترانه نوش جونش

بچه ها هر روز باید حتما تو غذاشون گوشت باشه؟بد نیست هر روز گوشت؟

ماهی و میگو نمیشه داد؟

منم بعضی وقتا برا تنوع گوشت و پیاز رو تفت میدم میذارم خوب با آب بپزه بعد یه کم ماکارونی یا برنج و جعفری بهش اضاف میکنم و نمک تا آبش تموم شه......

البته ماکارونی رو بیشتر از برنج دوست داره
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
شیما جون من تا وقتی سوپ می دادم هر روز گوشت و مرغ می خورد ولی از وقتیکه از سوپ خوردن امتناع کرده نه. مثلا عدسی بهش میدم یا ماش پلو واین چیزا. ماکارونی هم خیییییییییییلی دوست داره. مثل بنز هورت می کشه و میخوره ماشاالله.غذاهای دریایی هم میگن تا 1 سال نباید داد.
منم چند وقتیه به مهدیار از غذاهای خودمون میدم...بهتر میخوره به غذاهای خودش که اصلا لب نمیزنه...آبگوشتو بیشتر از سوپ و برنج دوس داشت...راستی میشه به نی نی هامون بستنی بدیم؟زود نیست هنوز؟من دیروز یکم بهش دادم خوشش اومد
آفرین بر پپوی هنرمند.آفرین صد آفرین هزار و...

سوگند جون منم علیرغم میلم یه دوسه باری توی 10 روز اخیر بهش بستنی دادم. ترانه 10 ماهشه البته:)
ماشالله پیو جون خیلی خوشگله
خیلی با حوصله ای من که از موقعی که ماهان به دنیا اومده کلا تعطیل شدم

من خیلی دلم میخواد یخورده از غذای خودمون بهش بدم ولی فکر میکنم از سوپ خوردنش میفته؟؟آیا اینجوری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظره شما

من هنوز بستنی ندادم
اصلا ماستم نمیخوره
من هنوز بیسکویته مادرم ندادم

بیدار شد بقیه سوالامو بعدا میپرسم

بای
خواهش. چشاتون خشنگ میبینه.
فقط بچه ها نگین پپو چه کثیفه ها! اون قسمت زیراندازی که آش ها روشه رو آرمیتا با یه حرکت دست زد یکی از ظرفای آش رو ریخت روی اون!

سایه نا جون اگه ماهان خوش خوراکه بعید میدونم. آخه آرمی من همه چیز خواره!
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
مامان ترانه جون اگه ترانه جون 10 ماهشه که دیگه نباید نگران باشی توی کارت واکسنشونم گفته که بستنی رو از پایان 10 ماهگی میشه داد...تازه میگن بعد غذا خیلی خوبه بدی ...مهدیار هنوز 10 ماهش نشده البته نزدیکه دیگه

سایه نا جون اتفاقا من از وقتی که از غذاهای خودمون به مهدیار دادم بعد چند روز که دوباره سوپ بهش دادم بهتر خورد...قبلا اصلا لب نمیزد یذره تنوع لازمه واسشون...مگه ماهان چند ماهشه؟ بیسکویت مادرو که از پایان 8 ماهگی میشه داد!
سوگند جون آخه من کلا با مواد غذایی که نگهدارنده دارن مشکل دارم و با احتیاط میدم به ترانه. نگهدارنده ها باعث حساسیت میشن آخه.ترانه که به بیسکویت مادر حساسیت داره
کته گوشت :

عصاره ماهیچه + 1 عدد پیاز کوچک + 1 عدد هویج کوچک

به مدت کافی میزاریم بپزه تا گوشت پخته و نرم بشه . بعد که مواد سرد شد کاملا میکس کرده و با یک پیمونه سر خالی برنج نیمه ایرانی و کره و مقدار نا چیزی نمک دم میکنیم .

روزی دو الی سه وعده هر وعده 10 الی 15 تا قاشق چایخوری با ماست میدیم نینی میل کنه

این دستور رو دکی به من داد برای وزن گیری نینی بهش بدم
.....................................................................................
2810