2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
آرزو جون رها فک کنم در روز حدود 4 استکان آب میخوره. شب تا صبح که یکی رو میخوره. حتما غیر از شیر بهش بیشتر آب بده. چون غذاخور شد خیلی تشنه میشن. آب رو در حد دمای شیر آب میدم من که جیگرش حال بیاد طفلی. بعضی وقتا می فهمم که گلوش به هم چسبیده.
نیلی شوهرت کجاست که اینقده نیست؟ تو خودت کجا شاغلی؟
آرزو جون من تهرانیم عزیزم. مسافرت رفته بودیم ماسوله............
سوگند جون میتونی واسه صبونه بیکویت مادر و پسته آسیاب شده رو با شیر مخلوط کنی و بهش بدی. زرده تخم مرغ رو من با نون میدم رها بخوره. یعنی نون رو ریز میکنم تو آب جوش و کره بعدش زرده رو له میکنم توش و کمی هم نمک میزنم. هرکاری بکن که زرده رو بخوره خیلی لازمه . اگه میخوره صبا میتونی بهش حریره هم بدی. شیربرنج رو هم امتحان کن. حتی اگه سوپ رو بهتر میخوره میتونی سوپ هم بدی. مامان من امروز به رها نون و چای شیرین داده.
من به رها الان سعی میکنم چهار ساعت یه بار شیر بدم هرچقدر خورد. البته عصرها شاید بیشتر از 4 ساعت بشه. مثلا دیشب شد 6 ساعت.
نیلی میتونی صبر کنی خودش غذاشو حل و فصل کنه اونوقت اگه نتونست آب بدی تا پایین بره. میگم که اگه عادت کنه به ماست خوب به نظرم خوب نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیما جونم من شنیدم غذا رو با ماست ندین چون جذب کلسیم ماست و اهن غذا هر دوش مختل میشه به نظرم پسملی رو عادتش بده بدون ماست غذا بخوره ببخشید فضولی نباشه ها ولی چه اصراریه که خب اینقد غذاشو جامد بدی که مجبور باشه طفلی با ماست قورت بده

دکتر بهراد به من گفت واسه دادن غذای جامد عجله نکن معدش اذیت میشه گفت ما معمولا میگیم هروقت بچه تونست راه بره میتونه غذای جامد هم بخوره

فرزان جون..
بادوم خیلی خوبه کلسیمم داره خوبه که بهش بدی .....بهراد که تازگیا به بادومم حساسیت نشون داده
زرده هر روز نصفی مشکلی نداره ولی یه روز در میون یکی کامل ولی بهراد که زرده هم نمیتونه بخوره حساسیت داره
سوال سومتم که مشکل خودمم هست هر دکتری راجب این سی سی یه چیزی میگه من که همه زندگیم شمردن سی سی و قورت شیر بهراد شده
در مورد جیگر هم منم نشنیدم

حالا سوالای من....
خیلی درگیرم با حساسیت بهراد صبحا نمیدونم بهش چی بدم...
1. به نظرتون توی فرنی چی میتونم بزنم که مزش عوض بشه همون چند قاشق رو با اشتها بخوره
جز موز و بادوم چون به اینا حساسیت داره
سیب هم بعضی روزا میریزم ولی بی مزست زیاد فرقی نمیکنه...

2. به نظرتون جایگزین زرده چی میتونم به بهراد بدم که جبرانش کنه؟؟؟؟؟

3. شیربرنج رو چه جوری با شیرخشک میشه درست کرد؟؟؟؟؟
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
بابا شماها چقدر چیزا به نینیها میدین

من با اینکه هیلدا پرستارم داره این همه چیز نمیدم بهش.... مامان تنبل به من میگن

سوپ که چند روزه نمیخوره

سرلاک و بیسکوییتم خیلی کم میخوره

انسانها تنبل نیستند بلکه فقط اهدافی رو انتخاب میکنند که هیچ اشتیاقی برای انجامش ندارند...
نسیم جون کلا محمد حسین غذاهای سفت تر رو ترجیح میده به اینکه رقیق باشه و من هم معمولا سوپشو خیلی غلیظ درست میکنم.و برای تنوع براش کته و ماکارونی درست میکنم.ولی چون سوپ میتونم مواد بیشتری داخلش کنم وعده های سوپش بیشتره.

ماست رو به عنوان عصرانه اغلب بهش میدم و همراه غذای اصلیش بهش نمیدم مگر اینکه غذاشو نخوره .

کلا محمد حسین نهار و شامشو کامل میخوره و میان وعده هاشو کمتر.عصرانه بهش موز یا کیک میدم.

نسیم جون میتونی سیب رو خرد کنی و با یه کم شکر بذاری یک ساعت با شعله کم بپزه و بهش بدی.
ببین دارچین میشه به فرنیش زد .
یا با نشاسته براش صبحانه درست کنی.

منم زرده نمیدم.حسین هیچ طور نمیخوره نه با ماست نه با سوپ ....

رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
سلااااام. خوندمتون و استفاده کردم.

فرزان جون منم فکر می کردم جگر رو تا زیر یک سال نباید داد. زرده خیلی لازمه بدین حتما. یه غذای خیلی کامله. حریره هم من معمولا یه روز در میون میدم بهش حتما ولی الان چند روزه بادام م تموم شده ندرستیدم براش. مامان تنبل! نه مامان خیلی گرفتار. مخصوصا این آخر سالی. منم پسته و گردو رو به دکترش گفتم این سری. گفت یه کم می تونی براش شروع کنی. تا حالا ندادم چیزی به جز بادام حتی کنجد.

دیگه...آهان به جای عدس هم دال عدس می ریزم توی سوپش. آهن ش خیلی بیشتره. پلو هم تا حالا عدس پلو و ماش پلو دادم بهش و کته با ماست یه وقتی که ببخشید اسهال بشه میدم ولی اون مدلی که شیما جون گفت با گوشت تا حالا ندادم امتحان می کنم. پیاز هم ندادم تا حالا ولی از فردا امتحان کنم اگه دل درد نشد بدم بهش
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
سلام

اینجا خیلی خوبه..
جگر فکر کنم زوده واسه نی نی ها..اخه خیلی سنگینه..
نسیم جون فرنیشو با نشاسته بپز شاید دوست داشته باشه..زینب نمیخورد فرنیشو من با نشاسته درست کردم ولی باید شیرین باشه..
کته هم با کوشت و هویج رنده شده دادم به زینب دوست داشته..
جایگزین تخم مرغم نمیدونم..دیروز زده تخم مرغشو تو سرلاک ریختم دادم بهش خورد..خیلی دوست داشت..
من از یک متخخص داروهای گیاهی پرسیدم گفت کنجد خیلی کم بدین..اخه به شدت گرم..سنجد اشکال نداره..
دو روز تو سوپ زینب نخود سبز میریزم زدوست داره..
دیشم خوراک گوشت دارم..موادش این بود..یه تکه گوشت ‌+هویج+سیب زمینی+کرفس+روغن زیتون..با قاشق له کردم خورد..
زینب تازگی هر چی میخوره دستشو میکنه تو دهنش میزنه به حلقش..حتی اب..همه جا کثیف میشه..
نی نی ها که غذا نمیخورن حتما حواسشو پرت کنین موقع خوردن..الان بچه ها خیلی هوش به بازین..
وای بعضی ها چه جیزایی میدین ها..اخه این طفل معصوما گناه دارن..به نظر من غذاهای یکه احتمال الرژی میدین نباید داد..حالا چهار ماه دیرتر اشکال نداره..
ادویه که اصلا نباید داد..من تا حالا نمکم ندام چه برسه ادویه..
دکتر زینب گفت الان باید چهار تا پنج وعده داد..هر بار پنج تا پانزده قاشق مرباخوری..
میوه منم موز و سیب و لیموشیرین دادم..سیب با یه قاشق کوچیک میتراشم میدم بخوره..
خرما هم میدم..کشمشم دادم..البته ببخشید کشمش بچه ها همونطور که خورذن پس میدم..ببخشیدا..
سیب یا قاشق میتراشم ..
نونم میدم دستش..خودش میکنه و میخوره..
به بیسکویت مادر حساسیت داره..
کشک فکز کنم بچه ها خیلی تشنه کنه...وگرنه به شدت مفیده..من ندادم..
خوب سوال های من:
حریره خرما چطوری میدرستین؟
دکتر زینب گفت فقط سرلاک برنجی گندم نه؟یعنی نباید گندمی بدم؟
میخوام بهترین همسایه باشم..........
مرسی دوست جونام...

مجاور جون فرنی نشاسته رو چه جوری میدرستی؟؟؟؟؟

منم تا حالا نه نمک زدم نه ادویه به غذاهاش تازه بهراد که الرزیم داره من اصلا نمیتونم ادویه جات بزنم

فکر کنم مجاور چون زینب کوچولو حساسیت داشته گفته گندم ندی چون گندم به شدت آلرژنه...

حریره خرما هم فک کنم همزمان با آرد برنج خرما هم میندازی ...من اینجوری میدرستم.
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
سلام
ممنونم شیما ونیلی جان.دیروز واسه مهدیار به روشی که گفته بودین ماکارونی درست کردم.خدا رو شکر خوب میخورد و دهنشو باز میکرد. البته اگه همین جوری بمونه خیلی خوبه. آخه خیلی زود از یه غذا زده میشه.
فرزان جون از شما هم ممنون امروز زرده تخم مرغو یه ذره بهتر خورد.

راستی دوستان فک نمیکنم این همه حساسیت واسه غذای بچه ها لازم باشه مثلا ما که از همون اول مامانامون توی غذاهامون نمک و ادویه میزدن چه مون شده مگه؟یا اینکه کلیه هامون چه اتفاقی واسشون افتاده؟ البته اگه نی نی ها غذای بدون نمک و بدون ادویه رو خوب میخورن که لازم نیس اما یه نی نی بد غذا مثل پسر من که اصلا نمیخوره فک کنم یه کوچولو نمک زدن از اصلا نخوردنش بهتر باشه.
واسه هر چیزی یه دوره ای یه سری بایدها ونبایدها تعیین میکنن و بعدش خودشون همونو نقض میکنن.
مثلا چند روز پیش یه دکتر طب سنتی توی تلویزیون میگفت که دادن زرده تخم مرغ به بچه ها اصلا خوب نیست کبدشونو تنبل و چرب میکنه و برای اینکه اثر بد زرده از بین بره بهتره همراه پیاز مصرف شه..
و میگفت موز هم زیاد خوب نیست باعث میشه زبون بچه دیر باز شه و دیر به حرف بیاد..

....؟

سلام. خیلی وقت بود نیومدم. می بینم که سنگرو حفظ کردین. آفرین.
آرمیتابانو 22 تیر
منم 2 بار توی سوپ آرمیتا دال عدس ریختم. هنوز ماشو ندادم. شماها دادین؟ باید چطوری درستش کرد؟
خوش به حال کسایی که غذای جامد میدن. من که مجبورم همه چیو میکس کنم.
آرمیتا زیاد حریره دوست نداره واسه همین یه مدته نمیدم و دو وعده سوپ میدم. خدا رو شکر سوپو خوب می خوره.
زرده رو با روغن زیتون یا کره و شیر قاطی می کنم. چند روزه زرده بلدرچینو بهش میدم.
به خاطر اینکه صبحا آرمیتا خونه مامانم ایناس زیاد نمی تونم به برنامه اش عمل کنم.
یه روزم دیدم بدنش دون قرمز زده که نفهمیدم از چی بوده؟
مامانای شاغل خیلی گناه دارن................
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

هستی 22 تیر

سلام بچه ها من چند تا سوال دارم

راستی مرسی از راهنمایی های قبلی خیلی استفاده کردم

1.هستی زرده  تخم مرغ دوست نداره من میریزم تو سوپش اشکالی  داره؟

2.طرز پخت صحیح قلم چه طوریه قلم گوسفند

3.من هنوز بهش بیسکوئیت ندادم بدم به نظرتون

4.من واسه هستی پستونک میوه خوری و لیوان آبمیوه خوری خریدم هیچکدومو نتونسته استفاده کنه بلد نیست چه کنم؟؟؟

خدایا لذت مادر شدن رو از هیچ کس نگیر دخترم عاشق بوسیدنتم وقتی منو میبوسی دنیا مال منه
2810