2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد بره شما با دوستاش قیامت به پا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 122 پست
اخه مجردی؟من. هیجا نمیزاره.یه تهران میرن خرید میگه یروزه برو زود بیا خونه تنهام. هزار غر میزنه

حالا اگه اصرار نمیکرد زود بیاید خوبه مگه

بعضیا شوهرشون میگه چند روز برو خونه پدرت بمون تا راحت باشه و ... 

برای شما دلتنگتون میشه که میگه بیاید زودتر

بعدم چ اشکال داره با دوستایی ک بهشون اعتمادی هست بره مسافرت .. همسر منم با همکاراش رفتن کربلا. یا تهران یا بخواد بره مسافرت چند روزه هم مشکلی ندارم 

نباید یه حسی بهش بدید که انگار اختیاری از خودش نداره 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ینی من اشتباه میکنم

عزیزم اصولا توی نی نی سایت این قضایا را مطرح کردن به جای دلگرمی و راه حل طرف را بیشتر عصبی و ناراحت میکنند.

من نمیدونم خودشون هم توی زندگیشون همین اخلاق را دارند یا هنوز مجردند یا اینجا این فازها را برمیدارند.

شما اعصابت را خرد نکن، تنها راهش درست صحبت کردنه.

ناراحت هم نباش چون گفتم اکثر مردا هرکاری میخواند انجام میدن، اما خانمها بخواند انجام بدن سد جلوشونه یا مجردی هم بخواند برند با بچه باید برند.

داد و بیداد فقط وضعیت را بد میکنه عزیزم. بذار اعصاب خودتو شوهرت اروم بگیره منطقی حرف بزنید.

فک میکنن تا ازدواج کردن باید بچسبن ب هم اسیرهمن واقعا اینم رفتع رفته باعث سردی میشه چون عملا هیچ جا ...

دقیقا طرف مقایل هیچ فضای ازادی نداره و بعد یک مدت سردی شروع میشه وگرما اوایل رابطه از بین میره 

عزیزم وقتی چند تا رفیق با هم باشن مطمینن اتفاق های بدی هم میوفته...چیزهایی ک نباید بشه میشه خیلی. خی ...

اگه کسی اهل کثافت کاری باشه تو شهر خودشم میتونه انجام بده حتی تو خونه خودش

به جا و مکان که نیست عزیزم به ذات و تعهد آدمه

عزیزم اصولا توی نی نی سایت این قضایا را مطرح کردن به جای دلگرمی و راه حل طرف را بیشتر عصبی و ناراحت ...

دیگه تهدیدش،کردم گفتم داروهام نمی‌خورم هیچی نمیخورم

آخری گفت باش نمیرم

ولی اذیتم میکنه آلان مهمون دارم هفته بعد میگه کنسل کن

اخه دعوت کردم زشته

اینایی ک میگن مگ چ میشه... قطعا مجردن.. 😐😐

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

عزیزم اصولا توی نی نی سایت این قضایا را مطرح کردن به جای دلگرمی و راه حل طرف را بیشتر عصبی و ناراحت ...

چون نگفتیم زندانیش کن قلم پاشو بشکن اگ رفن و...  شدیم ی عده ک فاز دارن؟ خدا همتونو باهم شفا بده انشالله 😂

برنامشو چیده.خودش پیشنهاد داده.بعد اومده ب من میگه ازین میسوزممن آبم بخام بخورم مشورت میکنم

باید قلق شوهرت دستت بیاد.

ولی خداییش مرداهم درست نیست مجردی خیلی بدن مسافرت. ولی زنها مخصوصا با دوستاشون مجردی بنظرم مسافرت چندروزه خوب نیست. مگر اینکه با دخترای فامیلشون باشن یا با مادرو خاله اینا زنونه برن

دوست خوب خیلی کم پیدا میشه

مخصوصا خانم ها ک خیلی چشم رو هم چشمی و خاله زنک هستن

دقیقا طرف مقایل هیچ فضای ازادی نداره و بعد یک مدت سردی شروع میشه وگرما اوایل رابطه از بین میره

بابا این با دوستاش بیرون میره

هفته ایی یبار استخر میره تا یک شب.

دعوتش میکنن میره

تمام هیات ها. و مراسمات هم میره

اینجورم نیست جایی نره.

ولی دیگه شمال سه روزه و نمیتونم کنار بیام وقتی به من میگه همه جا یه روزه برو و بیا

اسیر ک نیست 😑خب بره‌

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

2810