2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043245 بازدید | 88175 پست

خیلی دوست دارم گزارش این چندروز رو بدم

اینقدررررر کار کردم این چند رور

دیگه میدونید خونه با بچه ی کوچیک همیشه نیاز به تمیزکاری اساسی داره

قربون انگشتاشون بشم، بعضی جاها که اثرش رو میبینم کلی فکر میکنم که کی و چطور بهش دسترسی پیدا کردن،

یعنی همه جااااا اثر انگشتاشون هست  

الان واقعا دستام قوت نداره بس که دستمال کشی کردم

باز کار خدا فرماه سادات چند روز پیش کانالمو پاک کرد  

اولش خیییلی ناراحت شدم

ولی این چند روز میگم خوبه پاکش کرد وگرنه اصلا وقت نداشتم گوشی دست بگیرم این چند روز

از تمیز کاری خونه مونده یه جارو ی اساسی و تمیز کردن تراس و ورودیِ خونه

و آماده کردن گیفت های غدیر

خیاطی هم باید برم لباس‌های خودم و گل دخترون رو تحویل بگیرم

بعد عید بشینم لباس راحتی بدوزم واسشون که لباس لازمن

باید با آقای پدر خرید هم بریم میوه و شیرینی و مواد سالاد ماکارونی برای عصرونه

وااای چقدر کار دارم،برم به کارام برسم

استرس گرفتم  

شبتون خوش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روزهاتون قشنگ🥰🥰🥰

این روزها مهمون دارم❤️😍. مامان بابا و خواهرم اومدن پیشمون‌.دیروز ظهر رسیدن.

دیشب با خواهرام همراه شدیم رفتیم شهربازی، عالی بود، دلم میخواست سوار ترن هوایی بشم ولی جرئتشو نداشتم🙃😁🤐.

شام هم رفتیم پارک نشستیم خوردیم و اخرشب برگشتیم خونه.

امروز سرکارم تا ظهر. مامان بابا میرن حرم،ظهر نهار خونه ما هستیم، قرار شد فایزه جون مرغ درست کنه.

عصر قرار شد بریم خونه خواهرم 

صبح دوشنبه محل کارم جشن عید دارن، 

دلم میخواد برای غدیر نذری درست کنم ولی نمی‌دونم میتونم میرسم یا نه.

کارهای عقب مونده همچنان عقب مونده هستن.

انشالله اخر این هفته خلوت باشه براشون وقت میذارم

پیشاپیش عیدتون مبارک🥰❤️❤️❤️

سلام   برنامم برا امروز 

باشگاه رو یادم رفت برم 😐 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

آشپزخونه مرتب بسه 

ظرفا چیده بشه ماشین‌

کیک درست کنم 

نهار درست کنم  قیمه 

نهار بخوریم و سفرش اینا 

کنار اجاق گاز تمیز بشه 

رو فرشی فرشمو بندازم 

برم حموم 

موهام اتو بکشم 

برم مغازه 

شام درست کنم  الویه 

شام بخوریم و سفرش اینا 

شاید برم بازار هفتگی  صیفی جات بخرم  شاید 

داروها 

نمازا 

این روزا خدا رو شکر حالم خوبه   از کار کردن دیروزم معلوم بود      از این تغییرات ولی بدم میاد   چند روز خوب   چند روز بد     دوست دارم همش رو همین مود باشم  پر انرژی  پر انگیزه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام روزهاتون قشنگ🥰🥰🥰این روزها مهمون دارم❤️😍. مامان بابا و خواهرم اومدن پیشمون‌.دیروز ظهر رسیدن. ...

شربت خاکشیر و تخم شربتی درست کن    هم خوبه  هم تابستونه می چسبه    برا نذری که گفتی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام روزهاتون قشنگ🥰🥰🥰این روزها مهمون دارم❤️😍. مامان بابا و خواهرم اومدن پیشمون‌.دیروز ظهر رسیدن. ...

منم اصلا هیچی سوار نمی تونم بشم   حتی تابی که به ذره تند تر بره   هیجان رو تمی تونم تحمل کنم 

امروز قسمت شده اومدیم مشهد ،خدا کنه زیارت هم بتونیم بریم

التماس دعا

خوش بگذره

نمیدونم چرا تصورم اینه که اهل استان اصفهانید.. آیا درست تصور میکنم😁

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
سلام امروزم اتاق پسرم مرتب کردم برقی کشیدمش لباس خشک ها رو تا زدم گذاشتم سر جاش نمازام خوندم دارو ها ...

خدااااای من چه خبره، واااقعا خداقوت دخترررر💪💪❤

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

پیشنهاد سوسن جون خوبه

کیک هم میتونی درست کنی

سلام من ۳ش تگدرگیر تولد دخترم بودم 

چهارشنبه راهی شمال شدیم 

دیروز ظهر برگشتیم در حد لالیگا کار هست و خسته ام 

دیروز ۳ بار لباسشویی روشن شد 

صبح النا رو بردم کلاس زبان 

دوسری لباسشویی روشن کردم 

ی سری اتو کردم هنوز کلی اتو کردنی دارم 

ی اخلاق بدی که دارم هرچی با خودم میبرم مسافرت باید شسته بشن هرچی از چمدون بگیر تا دمپایی و کتونی 

سلام دوستان عزیزم

شبتون بخیر

اگه این مدت کمتر میام پیشتون منو ببخشین، دارم برای مصاحبه دانشگاه آماده میشم. 

دست تک تکتون رو میبوسم ک منو دعا کردین و بازم دعام کنین ک این مرحله رو هم بخوبی پشت سر بزارم، مطمئنم دعای شما عزیزان تاثیر زیادی داره🌹

دوستون دارم

عزیزم ممنون از لطفت اما راستش در آخرین مراحل فروش خونه مون و جابجایی پشیمون شدیمدلم نیومد واسه کمی ...

به نظر من هم  تصمیم خوبی گرفتین ،واقعا حیفه از مادرتون دور بشین،خدا مادرتون رو براتون نگه داره و بهشون عمر طولانی همراه با سلامتی و عزت بده ان شاءالله🤲🤲🤲🤲

ان شاءالله اوقات خوبی کنار مامان و باباتون داشته باشید و بهتون خوش بگذره😍خدا حفظشون کنه ان شاءالله🤲🤲

منم نذری پختنو خیلی دوست دارم

2810