2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043245 بازدید | 88175 پست

سلاااام به همه

زهرا جون و سایر مشهدی های تاپیک بشتابید به سوال من جواب بدین لطفا

میخوام ان شاالله بیام مشهد. مانتو میخوام مدل بلند و دکمه دار و پوشیده (عبا نه)، کجا این مدلیا بیشتره

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام امروزم 

تخت و اتاقم مرتب بشه ✅

اتاقم برقی بشه‌✅

نهار درست کنم   برنج و ماهی ✅

برم بانک‌✅

برم مدرسه پسرم‌✅

برم به بابام سر بزنم ❌

برم بازار هفتگی ✅

میوه ها رو بشورم و‌خشک شد بچینم ✅

شام درست کنم ✅

غذای فردای همسرم رو درست کنم ❌تعطیل بود نمی دونستم 

عصر برم مغازه ✅

پذیرایی مرتب بشه ✅

آشپزخونه‌مرتب بشه ✅

لباس ها تا زده بشه ✅

اتاق پسرم مرتب بشه ✅

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام دوستان عزیزم. پیشاپیش عید قربان و عید غدیر رو تبریک میگم. فردا «عرفه» از همه التماس دعا دارم. ...

اگه قابل باشم برای شما و بقیه دوستان دعا کردم،الهی که همه به خواسته هاشون برسن و حاجت روا بشن ان شاءالله🤲🤲🤲

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

حاجتتون روا عزیزمفدای شما بشم😘😘

سلام  رفتی مشهد ؟ 

مانتو فروشی ایثار     اینجا دکمه دار پیدا میشه 

راهنمایی 

فردوسی

من راهنمایی رو بیشتر می پسندم به روز تره    ولی نمی دونم دکمه دار دارن یا نه   

کلا راهنمایی خیلی خوبه برو حتما 🌺

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام رفتی مشهد ؟ مانتو فروشی ایثار اینجا دکمه دار پیدا میشه راهنمایی فردوسیمن راهنمایی رو بیشتر ...

جنت هم هست  یادم رفت اینجام خوبه 

سلام   امروزم 

صبح با صدای زنگ تلفن خواهر شوهرم بیدار شدم 

مانتو مشکی می خواست ازم    شهرشون یه شهر دیگست و اخر هفته ها هم میان شهر ما  خونه دارن    بچه ی یکی از دوستاشون فوت شد  اونم با مانتو رنگی اومده بود  شهر ما خلاصه مانتو ازم گرفت  نهارم خونمون با خانواده موند  من تند تند تو این گرما نهار پختم  چرا گرما ؟ چون پذیراییمون کولر اصلا جواب نمی ده باید ایستاده بخریم  نهارم لوبیا پلو با گوشت چرخی  پختم  و ما تو اتاق خواب ها مستقریم 

نهار خوردیم و ظرفاشو چیدم ماشین  و خواهر شوهرم زحمت گاز کشید  خیلی تمیزه  یکمم از تو پلوپز و اینام ایراد گرفت که یکم توهاش تمیز کن  منم گفتم حال ندااارم    

بعد نهار  خوابیدیم  و اون رفت تشییع و منم یکم ریلکس کردم  رفتم به مغازم سر زدم  رفتم خونه ی بابام شام ( خود مامانم زنگ زد گفت بیاین)   و اونجا هم در گرماااای بسیار طاغت فرسای خونه ی بابام  آشپزخونشو برقی زدم 

ظرفا رو یکم شستم   برنج پختم 

بعد شام هم اومدم خونه  غذای فردای همسرم رو پختم و ماشین تنظیم کردم برا ۵ صبح 

و الانم دارم گزارش می نویسم  

اها صبح لباسا رو پهن کردم   خونه رو برقی کشیدم 

آشپزخونه رو دستمال کردم 

2810