2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043245 بازدید | 88175 پست
سلام من امروز بعد بیداری مرتب کردن صبحونه داروها خونه رو جاروبرقی کشیدم ظرف هارو شستم لباس ها رو تا ...

سلام چند وقته نیستی ؟؟؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دخترا

آخرین روز بهار بر شما مبارک

سلام بر تابستانی که از قرائن و شواهد معلومه میخواد حسابی بپزونه  

کلی کار دارم 

اومدم اینجا بنویسم که تو رودربایستی مجبور بشم انجام بدم  

از صبح فقط برگه های دانش آموزا رو صحیح کردم  

باید دوش بگیرم

جارو بکشم

کلی ظرف بشورم

نهار درست کنم

لباس جمع کنم

نمره ها رو وارد سامانه کنم

دمپای شلوار درست کنم

توت فرنگی بگیرم مربا درست کنم

شاید یه سر پنج شنبه بازار رفتم

یه یا علی بگم ببینم به کدومها میرسم  

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام چند وقته نیستی ؟؟؟

سلام سوسن جان مرسی ک ب یادمی اره چند وقته مهمون دارم خانوادمم انقدر سرم شلوغ بود ک اخرشب بیهوش میشدم چ برسه گزارش دادن ولی امروز میگم 

صبح پاشدم با دلدرد شدید حال بد بدنم سردی کرده بود ک دوباره افتادم خوابیدم بچه هاروهم خواهرم مونده اینجا اون نگه داشت. بعد ی ساعت پاشدم حالم بهتر شد ی چایی نبات درست کردم و خوردم. زحمت صبحونه هم افتاده بود گردن خواهرم 

بعدش خونه رو جارو زدم 

ناهار گزاشتم 

حیاط شستم باغچه هارو اب دادم 

با بچه ها حموم رفتم 

صورتمو اصلاح کردم

زحمت ظرف ها افتاد گردن شوهرم شست 

دوسری لباسشویی زدم ی سری لباس ی سری هم روبالشی ها و پتوپسر کوچیکم برم پهنشون کنم 

گل هامو اب بدم دیگه تعدادشون کم شده ی سریشو دادم ب مامانم 

لباس های پسر کوچیکمو بشورم 

شیشه ها اینه هارو پاک کنم 

شام بزارم 

سفره ها و جانونی بشورم 

شاید بریم بیرون اگه نرفتیم لیوان و استکان ها و چاقو ها بندازم وایتکس 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

از ساعت ۱۲تا الان؛
کتاب صوتی ،علی از زبان علی رو گذاشتم،همزمان؛

سرشعله های گاز رو با اسپری و جوش شیرین خیس کردم و بعدا با اسکاچ سابیدم
گاز و متعلقاتش حسابی سابیده شد
نهار گذاشتم
سرویس+ متعلقاتش شسته شد
سیب زمینی ها به جاش منتقل شد
دوتا کارتن کتاب جمع شد و منتقل به انباری شد
کابینت زیر ظرفشویی مرتب شد
زباله های خشک تفکیک شد
کل آشپزخانه دستمال شد+نمای بیرونی کابینت ها و لباسشویی
کابینت بالای یخچال که حکم انباری داره مرتب شد.
کلی ظرف شسته و جمع شد.
کمی گردگیری شد
همه جا جارو شد
دوش گرفتم
لباسها جمع شد 

نمازها خونده شد

الانم اومدیم بیرون توت فرنگی پیدا کنیم برای مربا

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلاااام به همهزهرا جون و سایر مشهدی های تاپیک بشتابید به سوال من جواب بدین لطفامیخوام ان شاالله بیام ...

سلام.پیشاپیش مقدمتون رو گرامی میدارم  

انشاالله خاطرات خوشی براتون رقم بخوره

بنظر من مانتو با این شرایطی که مدنظر دارید،پیدا نمیشه متاسفانه یا کوتاه و کتی هست یا بلند هست و جلوباز

پارچه بگیرید بدین براتون بدوزن،درسته زمانبر هست اما میشه همونی که دلتون میخواد  

سلام.پیشاپیش مقدمتون رو گرامی میدارم انشاالله خاطرات خوشی براتون رقم بخورهبنظر من مانتو با این شرای ...

سلام عزیزم، ممنون فدات شم

والا خودم هم همیشه به همین فکر میکنم و راستشو بخواین خیاطی رفتن از حوصله من خارجه متاسفانه. اینه که حالا ترای میکنم ببینم چیزی پیدا میشه یا نه😊

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلااااام عزیزای دلم

🌱دیشب تا طلوع خورشید بیدار بودم. فیلم دیدم و نماز صبح هم اول وقت خوندم

🍀بنابراین صبح کمی دیرتر از همیشه بیدار شدم، تا اینجای روز:

🌱صبحانه اماده کردم، خورده شد و جمع شد

🍀ظرفهای صبحانه به اضافه ظرفهای دیروز شسته شد

🌱دور هال و اتاق ها و آشپزخونه جمع شد

🍀روی کابینت ها و کف آشپزخونه دستمال شد

🌱هال و اتاق ها رو جارو نپتون کشیدم

🍀یه عااالمه لباس تا کردم

🌱سالاد درست کردم

🍀نت گردی هم کردم

🌱نماز ظهر و عصر رو هم خداروشکر اول وقت خوندم

🍀آهان سرویس هم شسته شد

بچه ها امروز ذهنم شدیدا درگیر یه موضوعی، درواقع یه تصمیم کاری و تحصیلیه، دعا کنید بهترین تصمیم رو بگیرم🙏🙏

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام 

امروز بعد بیداری جاهارو جمع کردن 

لباس هارو تا کردم گزاشتم سرجاشون 

صبحونه اماده شد ظرف هاشو خواهرم شست 

خونه رو جاروبرقی کشیدم 

ناهار دارم درست میکنم سرخ کردنی چند مرحله 

قهوه درست کردم 

ظرف مایع دستشویی ظرفشویی پر کردم 

اشغال هارو خالی کردم

سالاد درست کردم 

میوه بریدم گزاشتم یخچال

باغچه رو اب دادم 

ابچکون جمع کردم 

بالکن جارو زدم 

یکی از کابینت هامو پاکسازی کردم کلی وسیله گزاشتم سبد ک بزارم خروجی.

درادامه وایتکس کاری دیروز انجام بدم رفتیم بیرون نشد اشپزخونه رو گردگیری کنم شام بزارم

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

من نمی دونم چرا سایت یهو خلوت میشه دهمگی با هم نمیایم 🤨

این چند روز کار خاصی نکردم  ببشتر تو دور بودم و بیرون  و مهمونی 

ولی حسابی امروز خونه رو تمیز کردم و برق انداختم شب میام میگم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
من نمی دونم چرا سایت یهو خلوت میشه دهمگی با هم نمیایم 🤨این چند روز کار خاصی نکردم ببشتر تو دور بود ...

هوا گرمه سوسن جون

نه حال داریم کار کنیم

نه حال داریم گزارش بدیم  

امروز قسمت شده اومدیم مشهد ،خدا کنه زیارت هم بتونیم بریم  

سلام امروزم 

اتاق پسرم مرتب کردم 

برقی کشیدمش 

لباس خشک ها رو تا زدم گذاشتم سر جاش 

نمازام خوندم 

دارو ها رو خوردم‌

نهار درست کردم 

کیک درست کردم 

شربت خاکشیر درست کردم 

با پسرم رفتیم براش لباس ورزشی گرفتم‌

سرویس شستم 

پذیرایی رو مرتب کردم‌

پذیرایی و آشپزخونه برقی کشیدم 

گاز تمیز کردم‌

خونه رو طی کشیدم‌

میز نهار خوری رو دستمال کشیدم 

ظرفا رو شستم 

اتاقو تختم و مرتب کردم 

اتاقم رو‌گردگیری کردم 

اتاقم برقی کشیدم 

۳ دور ماشین زدم و لباسا رو پهن کردم 

حموم شستم و روشویی ها رو و سرویس فرنگی رو 

پشت همسرم رو‌پماد زدم 

رفتم بیمارستان رو برو خونمون به زن عموم که اونجا اومده بود سر زدم 

اومدن خونمون پذیرایی شدن و رفتن 

رفتم یه سر به مامان بزرگم زدم و براش کیک بردم 

رفتم به مغازم سر زدم 

شام پختم‌

شیر پختم 

سینک رو با وایتکس شستم‌

رو‌چند تا کابینت رو دستمال کشیدم 

سفره ها رو شستم 

سفره اوردم و بردم 

منزل نو مبارک😃😃ان شاءالله خونه اتون زود به قیمت خوب فروش بره🤲🤲

عزیزم  

ممنون از لطفت اما راستش در آخرین مراحل فروش خونه مون و جابجایی پشیمون شدیم

دلم نیومد واسه کمی بزرگتر کردن خونه از مامانم دور بشم،

معلوم نبود بعد ما چه کسی همسایه ی مامانم میشد

ترجیح دادم فعلا همینجا بمونیم

همسرم هم بیشتر از من دوست داره همین خونه باشیم ،میگه خیالم از همسایه ها راحته(اینجا ما و مامانم و داداشم و خواهرم ساکن هستیم و سه تا همسایه ی غریبه داریم که انصافا خیلی خیلی خوب هستن و بهشون اطمینان کامل داریم،طوریکه در خونه رو باز میزارم میرم بالا خونه ی مامان و میام خیالم راحته)  و اینکه ما سه تا دختر داریم واقعا شرایط سخته مخصوصا خونه های آپارتمانی الان که اصلا شناختی رو همسایه ها نمیشه داشت.

خلاصه فعلا بیخیال تراس رویایی خونه ی مدنظر شدیم و همینجا کنار مامانم موندیم  

2810