2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043243 بازدید | 88175 پست
سلام برنامم برا امروز باشگاه رو یادم رفت برم 😐 تخت و اتاقم مرتب بشه آشپزخونه مرتب بسه ظرفا چیده ب ...

ان شاءالله که همیشه اینجور پر انرژی و پرانگیزه باشی سوسن جونم🤲🤲🤲🤲اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزمشبتون بخیراگه این مدت کمتر میام پیشتون منو ببخشین، دارم برای مصاحبه دانشگاه آماده م ...

خدا رو شکر که مرحله قبل رو با موفقیت گذروندین 😃از ته ته قلبم دعا میکنم که تو این مرحله هم  موفق بشی عزیزم🤲🤲🤲🤲🤲

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

سلام دوستان عزیزمشبتون بخیراگه این مدت کمتر میام پیشتون منو ببخشین، دارم برای مصاحبه دانشگاه آماده م ...

سلام.الهی که تو تمام مراحل کاری و روزمره،موفق باشید.🤲🏻

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

سلام روزتون‌ بخیر 

من اسمم زهراس  و خیلی خوشحالم یه تایپک خوب هنوزم فعاله

چند وقته من از صبح فقط وقت میگذرونم و کار مفیدی نمیکنم 

نه خونم اونطوری که میخوام تمیز و همیشه اماده مهمونه همیشه نامرتبه چون من مهمون سرزده زیاد دارم 

نه دکوراسیون خوبی اتاق پسرم و خونه داره و دلم میخواد بهترش کنم 

نه خودم نظم دارم 

من عاشق کتاب خوندنم ولی خیلی کم کتاب میخونم و پیج کتاب دارم که چند وقته معرفی دو تا کتاب میخوام بزارم هنوز نذاشتم 

زبان دوره مبتدی یلدا علایی رو از سال ۹۸ خرید ولی تا الان هنوز دوره ۳ هستم و امتحان اخر دوره نخوندم که بدم و دوره ۴ رو شروع کنم 

تا وقتی برم سرکار پیج مغازه بابام دستمه  ولی اصلا فعال نیستم و اصلا وضع کارم خوب نیست شاید دنبال کار بیرون بگردم 

اضافه وزن دارم ولی نه پیاده روی میکنم نه تو خونه ورزش با اینکه منبعش و دارم 

دلم میخواد به خاطر استقلال مالی دنبال کار بگردم ولی با این اشفته بازار میترسم وضعیتم بدتر بشه 

من عاشق آگاهیم و چند وقته دنبال اینم که استوری های یه پیجی که در مورد ایدوئولوژی و مکتبهای سیاسی رو بخونم و نوت بردارم 

دنبال اینم که مهارتم تو ورد و اکسل بیشتر کنم برای کار بیرون 

و خیلی چیزای دیگه 

حتی چند روزه مثل قبل پادکست گوش نمیدم 

ولی دوست ندارم اصلا به این روش ادامه بدم 

مشکل من اینکه دنبال هدف خیلی بزرگم 

و اصلا به خودم نمیرسم یا خیلی کم اونم میخوام خوب شم 

این همه کار ولی فقط وقت تلف میکنم ولی دیگه دلم نمیخواد زمان الکی بره و همیشه احساس پشیمونی داشته باشم و ازخودم بدم بیاد 

میخام از امروز شروع کنم سفت و محکم 

کارهای امروز 

خرید خونه 

مرتب کردن اشپزخونه 

گردگیری همه خونه 

جاروبرقی همه خونه 

طی همه خونه 

تمیز کردن اساسی سینک‌

مرتب کردن سبد ظرف 

مرتب کردن حیاط مرتب کردن یخچال 

اتمام کتاب حواس پرتی مرگبار 

مرور درس ۲۳ زبان 

رسیدگی به پوست ناخن دست و پا 

دیدن لایو گیلدا بروجردی 

خوندن درباره روش های عملگرا شدن 

وقت گذروندن با پسرم

استوری های پیج کاری 

یک پادکست شب بعد نماز هم یا جای خونه پدرم یا خونه خودم بریم جشن 

شب مبام خبرش و میدم ☺️

موفق باشی 😘

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
کارهای امروز خرید خونه مرتب کردن اشپزخونه گردگیری همه خونه جاروبرقی همه خونه طی همه خونه تمیز کردن ا ...

سلام  خوش اومدی   نمی دونم چرا از نوشتت فکر کردم تیپ شخصیتیت شبیه منه 

خوش اومدی 🌷🌷🌷🌷

منم وقتی وارد این تاپیک شدم  شبیه شما نوشتم 

حتی برنامه ای که گذاشتیه شبیه هم می نویسیم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام دوستان عزیزم.پیشاپیش عید غدیر عید بزرگ شیعیان رو به همه تون تبریک میگم.💐💐💐

همچنین بر شما 

🌷🌷🌷

2810