2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043277 بازدید | 88175 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نزن این حرفو  من شمالم  ولی به نظرم حتما دکترای دیگه رو برو  دوره ی مانیات چه جوری ...

سلام سوسن جان خوبی

از وقتی ک گفتی منم ب فکر رفتم با یکی از دوستام حرف زدم بهم ی دکتر همینجا اهواز معرفی کرد

والا من ب اون شکل دوره مانیا ندارم هیچ کدوم از دکتر قبلیا تو این چند سال تشخیص دو قطبی ندادن 

من مشکل خودمو میدونم ترکیب پانیک و اضطراب و افسردگی ک همشون شدید هستن رو دارم

میدونی ب خودم میگم هی دکتر ب دکتر نشم 

آجی باورت میشه دیشب تا الان صد بار مردم و زنده شدم اونقدر پنیک شدم دیگه جون تو تنم نیست

چهارشنبه میرم دکتر جدید دوست دارم برم پیشش فقط گریه کنم

توکل ب خدا

از همه خانما هم ممنونم بابت حمایت و صحبتاشون

ببخشید دونه دونه جواب ندادم در فرصت بهتر تشکر میکنم

سلام سوسن جان خوبی از وقتی ک گفتی منم ب فکر رفتم با یکی از دوستام حرف زدم بهم ی دکتر همینجا اهواز م ...

اره حتما پیگیری کن 

امبدوارم بهتر بشی 

شاید به خاطر لیتیوم باشه حالت بده   داروی فوق العاده قویییه 

شاید اصلا دو قطبی نباشی    باید ۳ تا دکتر بگن دوقطبی هستی 

رفتی دکتر حتما بگو به دارویی می خوام شادم کنه   خوابم کم کنه ...

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
احتمالا بله،خونه داداشم میگفتن قرص ماشینشون رو عوض کردن خوب شده،کاش پیشم بودین بهتون از قرصای خودم م ...

فهمیدم از چیه خدیجه جون  نمکش کم بود 

من یک بسته ی ۱ و نیم کیلویی رو خالی کردم  ولی بازم پر نشد     شما چقدر نمک ریختین بار اول ؟ 

زنگ زدم تعمیرکار گفت برا نمکشه خوب نمیشوره   نمک باید پر پر کنید  برا من نصف شده انگاری نوش زیر قاشق زدم فهمیدم 

فدای مهربونیت 😘

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
2810