خب خب منم بالاخره اونقدی کار کردم ک بیام از اون گزارش خوشکلا مثل شما بنویسم😎😁
گزارش دیروز من
**شنبه 12 خرداد**
ساعت 11 بیدار شدم بیحال بودم رفتم دوش گرفتم موهامو شونه زدم کلیپس زدم و شروع کردم شوید پلو داشتم سیب زمینی پوست گرفتم گذاشتم تو ایر فرایر، دماشو کم میزارم ک مغز پخت بشه، نشستم صبحانه خوردم گوشت چرخ کرده سرخ کردم یکم بش رب زدم خشک نباشه یکم ظرف داشتم شستم و نهار خوردم جدیدا طوری شدم تا نهار میخورم باید بخوابم، خوابیدم، بیدار شدم چایی خوردم
نماز ظهر و عصرمو خوندم، کانتر و مرتب کردم و دستمال کشیدم، گاز و تمیز کردم، آبچکون خالی کردم، سطل شکر رو پر کردم، روی اپن رو دستمال کشیدم، دو تیکه لباس کوچولو رو آبکشی کردم و لباسشویی رو روشن کردم، ظرفای نهار رو شستم، میز مرتب و گردگیری شد، روی مبل ها مرتب شد، با دستمال نمدار روشون رو تا حد ممکن تمیز کردم، لباس ها رو پهن کردم، آشپزخونه و هال جارو و تی زده شد، روبالشی ها رو انداختم ماشین، برای شام از نهار مونده بود یکم کنارش سالاد شیرازی درست کردم😋
برای پسرم سیب زمینی سرخ کردم، بعدش ب یاد قدیما نشستم سریال 8 و نیم دقیقه دیدم، یادش بخیر قدیما چقدر سبک زندگیمون بهتر بود بس ک الان میگن پای تی دی نشینید همه گوشی ب دست شدن اصلا هم از وقتمون درست استفاده ک نمیکنیم هیچ معتاد گوشی و فضای مجازی شدیم
نماز مغرب و عشا خوندم، زیارت عاشورا روز 2 از چله خوانده شد
سرویس بهداشتی شسته شد
پوتین خودم و بچه ها رو انداختم ماشین شسته بشه میدونم شاید کار درستی نباشه ولی حوصلم نمیکشه با دست بشورم میزارم امروز میزارم با پودر و وایتکس ی دور شسته بشه خالی😬
آخرین کارمم زباله و یکم لباس اضافه داشتم بردم گذاشتم پایین
آخیشششش خیلی حال داد ب خودم خیلی وقت بود اینجور کار نکرده بودم
ممنون از همتون 💓🌷