2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043249 بازدید | 88175 پست
من که از ماشین ظرفشوییِ دستان پرتوان استفاده میکنم خیلی هم راضیم،از وقتی یادمه همراهیم کرده چه قبل ا ...

ان شاءالله همیشه پرتوان باشید🤲🤲

من چون دستمو عمل کرده بودم از طرفی هم کمر مشکل داره و میشه گفت همیشه ظرف برای شستن دارم واجب بود بخرم.

منم قبلا در مورد چیدن ظرفا مثل شما فکر میکردم ولی الان نظرم عوض شده چون ما که ظرفا رو یهویی که نمیخوایم بچینم ،در ژول روز و کم کم داخلش جمع میشن، فقط وقتی مهمون باشه یهویی به تعداد زیاد ظرف برا چیدن هست که باز اونم قابل تحملتر از شستن ظرفاست😅😅😅

گرچه همین الانشم باز ظرف برای شستن با دست دارم چون بعضی ظرفا رو اونجور که میخوام نمیسابه😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشون که گفتن کلیپس موهاشون رو زدن ،یاد یکی از کاربرای قدیمی افتادم که هروقت میخواست بره سراغ ...

بله فکر میکنم کاربری شون مریم بود که اسم دخترشون باران بود،شاید هم یک نفر دیگه....🤔

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
ان شاءالله همیشه پرتوان باشید🤲🤲 من چون دستمو عمل کرده بودم از طرفی هم کمر مشکل داره و میشه گفت هم ...

قسمت دوم حرفهامو با دقت نخوندید 😉 گفتم کارهایی که قبل از چیدن ظرفها باید انجام بدیم...یعنی تمیز کردن ظروف از اضافه ی غذاه و غیره...

فقط شستن و آبکشی به عهده ی ایشونه خب ما که همه ی کارها رو انجام دادیم اینا هم روش..😂

در ضمن طبق گفته ی خودتون دکمه ی سابیدن هم نداره.🤣

شمال بودی ؟ کجا ؟  من بهت نزدیکما ۲ ساعته فاصلمون 😄  این دفعه بیا خونمون ❤❤❤❤

فدااای تو مهربون مهمون نواز بشم من😍 مرسی از محبتت

ما بابلسر بودیم سوسن جون 

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
قسمت دوم حرفهامو با دقت نخوندید 😉 گفتم کارهایی که قبل از چیدن ظرفها باید انجام بدیم...یعنی تمیز کرد ...

اها گفته بودین قبل از چیدن😅ببخشید دقت نکردم 

خب بادستم بخوام بشورم اول از باقی مونده غذاها پاکشون میکنم که تو راه آب گیر نکنه.

میمونه فقط اون سابیدنه😅 

من نه تحملشو دارم ببینم ته ظرفم سیاه شده نه دستشو دارم بسابم ولی آخر طاقت نمیارم و با سیم و سیف کرمی میسابمشون 

اها گفته بودین قبل از چیدن😅ببخشید دقت نکردم   خب بادستم بخوام بشورم اول از باقی مونده غذاها ...

اینا که شوخی بود...إن شاءا... خدا به همه سلامتی و دل خوش بده.🤲🏻

سلام خانما 

دوشنبتون بخیر و شادی ان شالله

ساعت بیداری۵ صبح و با تب شدید آنا، بیدارش کردم یکم بهش آبمیوه دادم ک بتونم داروشو بدم، پاشویه کردم تا ۷ و خوابید

پسرم هم بیدار شد، شیر خورد و پوشکشو عوض کردم ولی دیگه نخوابید

همسرمو راهی کردم و رفتن سرکار

پسرمو گذاشتم توی گهواره و بالاخره خوابید

صبحانه خوردم 

آشپزخونه رو مرتب کردم

آبچک و ماشین ظرفشویی رو خالی کردم و ظرفها رو چیدم ماشین و روشنش کردم. دوتا قابلمه هم با دست شستم. 

هال رو مرتب کردم. 

لباسهای بند رخت رو جمع کردم و از هر کس رو گذاشتم گشوی خودش. 

مبلها رو یکم لکه گیری کردم. 

تا پسرم خواب بود از فرصت استفاده کردم و ناخونهاشو کوتاه کردم، این خودش داشت واسم تبدیل ب قورباغه میشد، آخه بیداری ک اصلا نمیزاره و وقتی هم خواب میره خوابش بشدت سبکه و سریع بیدار میشه. 

گلهامو آبیاری و غبارپاشی کردم. 

تخت و اتاق خوابمون رو مرتب کردم. 

بچه ها باهم بیدار شدن و آنا جون رو دوباره پاشویه دادم و پسرمو شیر دادم و بردم حموم. 

لباسای پسرمو پوشیدم و برای آنا جون آب سیب گرفتم. 

ظرف های آبمیوه گیر رو شستم. 

آنا جون رو بردم حموم و یکم سرحالتر شد خداروشکر. 

یکم بخودم رسیدگی کردم، این چند روز کلا روتین پوستیمو گذاشته بودم کنار. 

اتاق مطالعه رو یکم جمع و جورش کردم. 

نهار مهمون یخچال بودیم و ب درخواست آنا جون واسش آش برنج درست کردم ک نخورد و دوباره درخواست کردن ک واسم شله زرد درست کن. 

همسرم اومدن و نهار خوردیم و جمع کردم. 

یکم استراحت کردم و در حد ۵دقیقه ی چرت زدم🤦🏻‍♀️

پاشدم شله زرد رو ب سرانجام رسوندم و آوردم و خداروشکر آنا چندتا قاشق خورد. 

رفتیم بیرون و یکم خرید داشتیم و اومدیم و خریدها رو جابجا کردم. 

ظرفهای نهار رو شستم😒

شام هم سیب زمینی و تخم مرغ آبپز داشتیم ک برای آنا جون دوباره یمدل دیگه درست کردم. شام خوردیم

پسرمو سپردم ب همسرم ک بخوابونش و رفتم مسواک آنا جون رو زدم و کنارش خوابیدم تا خواب رفت. 

چند صفحه کتاب خوندم 

دوش گرفتم و رفتم خوابیدم

این بین تعویض پوشک و شیر دادن و پر کردن فلاسک پسرم و شستن شیشه شیرهاش و نق زدن هاش هم اضاف کنید😅

2810