2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک خاستگاری داداش

1087 بازدید | 63 پست

بنظرحساسآدم باید حساس باشه

ماهم یجا رفتیم برای داداشم خاستگاری طرف همکارش بود داداشم یک دل نه صد دل عاشقش شد البته به مدت کوتاه چون دختره عشوه میومد

روز خاستگاری که ما فقط قصد آشنایی داشتیم مادر دختره یه دستی به من و خواهر و مادرم شیرینی تعارف کرد

از اونور جوراب نپوشید شل با ما دست داد

انگار لباس خونگیش را عوض نکرد با همون حاضر شد

چای هم با اکراه تعارف کرد به ما خانوما

بعد خیلی ریلکس پاشو گذاشت رو اون پاش گفت ما سه طبقه ساختیم که پسرم و دخترم پیش خودم باشن.اونا شهر دیگه بودن. یعنی تعیین تکلیف میکرد که کجا زندگی کنن در صوذتی که داداشم شهر محل کارش خونه مستقل داشت و ما پیشش نیستیم. جلسه اول از طرز تعارفشون مشخص بود خسیسن حتی دختره سی سالش بود شاغل بود اما دندون آسیاب نداشت میخندید مشخص بود دندون نداره. و درست نکرده بود دندوناشو

بعد خاستگاری به داداشم گفتم اولش انکار کرد 

بعد یه مدت به حرفامون رسید گفت هم خسیس بود هم از اینا که میگفت باید برم پیش خانوادم زندگی کنم و....میخاستن داماد بره سمتشون

بعد ما فقط رفتیم صحبت کردیم.بعدش رفتیم تحقیق تو تحقیقات گفتن اونکه دادنش همکارش.منظورش داداش ما بود.همه هم گفتن خسیس و از اینا هستن که میگن داماد باید بیاد سمت ما و... حتی برای داداشم تعیین تکلیف کردن که بچتو باید بیاری ما نگهداری کنیم نه مادرت و به همین خاطر باید بیای شهرما زندگی کنی ماهم با داداشم همراهی نکردیم و گفتیم به درد ما نمیخوره 

الان به حرف ما رسیده که مناسبش نبود

حتی چند بار که مادرم رفت پیش داداشم دختره زنگ میزد داداشم . میگفت مادرم خونه است میگفت تو که همش خانوادت پیش توهستند از اول خط و نشوناش شروع شد ما فقط یه جلسه آشنایی رفتیم این همه خط و نشون کشید 

جان جانانم💗💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم این لطف بوده که بچه رو نگه دارند و خونه بدن چیز بدی نبوده اصلا لطف بوده اول زندگی خونه بدی به ...

خب لازم نبود من داداشم خونه داشت بچه هم مادرم میتونست کمک کنه یا پرستار بگیرند ن که برداره بخاطر بچه بره شهر دیگه

جان جانانم💗💕

بد نبود که خونه بدن بچه نگه دارن ولی در کل میبینی یه رفتارهایی که خوشت نمیاد

والا الان دیگه اکثر پسر ها دونبال همچنین موقعیتی هستن 

دختر شاغل باشه یا خانواده دختر حمایت مالی کنند 

بد نبود که خونه بدن بچه نگه دارن ولی در کل میبینی یه رفتارهایی که خوشت نمیاد

قصدشون از خونه دادن و بچه این بود داماد بره سمتشون ماهم بدمون نمیومد خونه و بچه را بدن اما نیتش چیز دیگ بود

جان جانانم💗💕

خب لازم نبود من داداشم خونه داشت بچه هم مادرم میتونست کمک کنه یا پرستار بگیرند ن که برداره بخاطر بچه ...

خب خودتو بزار حتی دختره 

مسلما تو هم دوست داری تو بچه داری پیش مادرت باشی تا مادر شوهره 

این که دختلت نبود،داداشت از زیر بته عمل نیومده که خونواده داره،

اونا هم نمیخواستن خونه بدن که،داماد سرخونه میخواستن حمالیشونو بکنه،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مطمئنا تو سایت مخالف زیاد داری ولی وقتی خودمو گداشتم جات دیدم حق دارید ان شاالله ی دختر خوب نصیب برادرتون شه

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
خب خودتو بزار حتی دختره مسلما تو هم دوست داری تو بچه داری پیش مادرت باشی تا مادر شوهره

من برام فرقی نداشت هم شاغلم هم بچه داشتم پیش هر دوش گذاشتم بچه رو یه مدت همسرم گیر بود پیش مادرش باشه من کوتاه اومدم برام بهتر هم بود چون زحمت رفت و امد نداشتم 

جان جانانم💗💕

2810