2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043285 بازدید | 88175 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نزن این حرفو  من شمالم  ولی به نظرم حتما دکترای دیگه رو برو  دوره ی مانیات چه جوری ...

سلام سوسن جان خوبی

از وقتی ک گفتی منم ب فکر رفتم با یکی از دوستام حرف زدم بهم ی دکتر همینجا اهواز معرفی کرد

والا من ب اون شکل دوره مانیا ندارم هیچ کدوم از دکتر قبلیا تو این چند سال تشخیص دو قطبی ندادن 

من مشکل خودمو میدونم ترکیب پانیک و اضطراب و افسردگی ک همشون شدید هستن رو دارم

میدونی ب خودم میگم هی دکتر ب دکتر نشم 

آجی باورت میشه دیشب تا الان صد بار مردم و زنده شدم اونقدر پنیک شدم دیگه جون تو تنم نیست

چهارشنبه میرم دکتر جدید دوست دارم برم پیشش فقط گریه کنم

توکل ب خدا

از همه خانما هم ممنونم بابت حمایت و صحبتاشون

ببخشید دونه دونه جواب ندادم در فرصت بهتر تشکر میکنم

سلام سوسن جان خوبی از وقتی ک گفتی منم ب فکر رفتم با یکی از دوستام حرف زدم بهم ی دکتر همینجا اهواز م ...

اره حتما پیگیری کن 

امبدوارم بهتر بشی 

شاید به خاطر لیتیوم باشه حالت بده   داروی فوق العاده قویییه 

شاید اصلا دو قطبی نباشی    باید ۳ تا دکتر بگن دوقطبی هستی 

رفتی دکتر حتما بگو به دارویی می خوام شادم کنه   خوابم کم کنه ...

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
احتمالا بله،خونه داداشم میگفتن قرص ماشینشون رو عوض کردن خوب شده،کاش پیشم بودین بهتون از قرصای خودم م ...

فهمیدم از چیه خدیجه جون  نمکش کم بود 

من یک بسته ی ۱ و نیم کیلویی رو خالی کردم  ولی بازم پر نشد     شما چقدر نمک ریختین بار اول ؟ 

زنگ زدم تعمیرکار گفت برا نمکشه خوب نمیشوره   نمک باید پر پر کنید  برا من نصف شده انگاری نوش زیر قاشق زدم فهمیدم 

فدای مهربونیت 😘

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
2810