2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست
ان شاالله خیییلی کار خوبیه. امیدوارم منم انگیزه بگیرم هرروز ورزش کنم

ممنون دوست عزیز و مهربونم خیلی خوبه اگر ساعتی رو به ورزش اختصاص بدی من الان ۴۷ سالمه، ای کاش بیست سال پیش شروع کرده بودم الآنم به خاطر شرایط بد  جسمی باعث شده  یکسالی شروع کنم که خدا رو شکر باعث بهبودی حالم شده امیدوارم دوستان تاپیک استقبال کنن و ورزش رو هم انجام بدن خواهش میکنم گزارش های ورزشی من نگاه کنید و تشویقم کنید سپاسگزارم 🙏💝♥️💝

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

@النازییئییییی    

سلام عزیزم بیا اینجا پر از انرژی مثبت 🥰

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون دوست عزیز و مهربونم خیلی خوبه اگر ساعتی رو به ورزش اختصاص بدی من الان ۴۷ سالمه، ای کاش بیست سا ...

اگه اشتباه نکنم خیلی وقت پیش چالش ورزش داشتیم.

الان شما و @banooooooooo    جان

@آذربانو60    

و @avinjoon   ورزشکارهای تاپیک هستید.

پ‍رقدرت به پیش 

منم حالم خوب بشه حتما پیاده روی رو شروع میکنم. 

این نیز بگذرد...                                                       
اگه اشتباه نکنم خیلی وقت پیش چالش ورزش داشتیم. الان شما و @banooooooooo    جان @آذرب ...

چه خوب عااالی 👌🤩

سلام دوستای خوب و مهربونم،ان شاءالله که حال و احوالتون خوب باشه

چند روزه کارم تو خونه زیاد بود و کارگر بنایی داشتیم نشد بیام گزارش بدم.الانم دوبار گزارش دیروز رو نوشتم اما بعد کلی نوشتن پرید ،دیگه بیخیالش شدم😄

سلام. امروز صبح پسرم بیدار کردم و لباسا رو تنش کردم  (خودش هنوز نمی پوشه) 😕 داروش دادم و گفت م ...

ولی من اینطور نوشتن با جزییات رو دوست دارم ،همچنین اینطور خوندن😄چون قشنگ میشه تصور کرد 

ان شاءالله که همه به سبک شهرزاد جون گزارش بدن🤗

قری که هست از نظر سط و اینا  ولی امروز می گفت ژل بزن  وگرنه روزای دیگه موهاش شونه هم نمی ...

دختر من چهار سالشه روزی شونصد بار لباس عوض میکنه و هربار لباسارو میریزه تو اتاق که یا ست کنه یا چیزی که نظرشو جلب کنه پیدا بشه ،عشقش هم رنگ صورتیه