2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043516 بازدید | 88177 پست
عزیززززم چقد تو مهربونی اخه دختر🥰🥰🥰 به قول پگاه با خوندن کامنتت یه لبخند پهههههن رو صورتم نشست🥰 ...

عززیززز دلمی که ! 💖

ای جووونممم  یکی دوتا از کتابا رو از نوع گلچینِش !! بما هم بگو عششق جان ،   سخخخت خریداریم 😍

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
منم ۱۰ ساله اومدم  پسر منم ۶ سالشه

خوشبختم عزیزم 

فک کردم تازه از خانوادت دور شدی 

گفتنی ها رو زهراجان گفتن دیگه 

باید یادبگیریم خودمون شادی آفرین باشیم  

دنبال شادی تو همین خانواده ی کوچیک خودمون باشیم 

پسرتو ببر این خانه بازی های سرپوشیده    اونجا احتمالا بتونی با مامانای دیگه هم دوست بشی 

من بیشتر برای روحیه ی خودم  پسرمو میبرم خانه ی بازی 😂😂😂 

یهو میگم آماده شین  امروز باید بریم اونجا   (که فقط برم حال خودم بهتر شه ! خخخ )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برنامم برا امروز 

چالش خواب صبح ❌

تخت و اتاقم مرتب بشه 

نهار رو بزارم رو اجاق. کم کم دم بکشه 

کباب دیگی برا پسرم درست کنم 

حموم برم 

حموم رو بشورم 

نمازا اول وقت بخونم 

برم مدرسه دنبال پسرم 

مامانم بیاد  با هم نهار بخوریم 

ظرفای نهار بشورم 

شام داریم فقط گرم کنم و بخوریم

ظرفای شام بشورم 

سطل زباله خالی بشه 

آبچکون خلوت بشه  

لباس خشک ها رو تا کنم و جا به جا کنم 

دارو ها رو بخوریم +امگا پسرم 

با پسرم درساش کار کنیم 

فعلا اینا 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
عزیز دلم♥♥♥ نمیدونم چطور میتونی شرایط رو تغییر بدی ولی یه چیز رو از من داشته باش،  بااااااید ...

خدا وکیلی  تشویق کردن نداره دوستان ؟؟ 

ایندفه  پاشین دیگه جانِ من 😄

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

برنامم برا امروز  چالش خواب صبح ❌ تخت و اتاقم مرتب بشه  نهار رو بزارم رو اجاق. کم کم دم ...

سلاااممم 

منم دیروز  در انجام چالش بزرگ 😅 موفق بودم  و نخوابیدم 

اما چون دیشب بچها نخوابیدن  امروز حالم داغان بود و نیاز بود واقعا بخوابم  از  حدود  ۹ خوابیدم تا ۱۰ 

سلاااممم  منم دیروز  در انجام چالش بزرگ 😅 موفق بودم  و نخوابیدم  اما چون دیشب ...

💪🏻👌🏻

اشکال نداره گاهی بدن ادم واقعا به این خواب صبح احتیاج داره وگرنه تو طول روز کسل میشه مخصوصا ماهایی که عادت داریم به خواب صبح

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

الان باید برم کل خونه رو مرتب کنم 

چای بدمم 

باز لباس دستی تولید شده ،  اگر بشه بشورم (آخه دیروزم که نگزارشیدم ،کلللی شستم )  

ناهار کمی داریم کمی دیگه هم بتدارکم 

دلم کتابمو میخواد که بخونم   امروز بجای هی اومدن تو سایت  یکم ازش بخونم 

از ساعت ۲ ببعد هم باید حاضر شیم  تا باالاخره موفق شیم ۳  حاضر باشیم ان شاءاالله  یه کارگاه روانشناسیه  تو همین خانه ی بازی که گفتم   پسرو  ثبت نام کردم   ( شخصیت بچم حس میکنم خیلی ضعیفه بچها )  

سلام. امروز صبح پسرم بیدار کردم و لباسا رو تنش کردم  (خودش هنوز نمی پوشه) 😕 داروش دادم و گفت م ...

وای چقدر خندیدم به کیف خالی 🤣

پس پسر شما هم مثل علی آقای ما قرنیه 😅

ما هم صبح ها بساط داریم از دست آقا، همه تو ماشیننو منتظر، ایشون جلو آینه داره غر میزنه که این قسمت کنار موهام باید کوتاه بشه 😐 یا کیفم با بلوزم ست نیست، یا مامان ساعتم کوووو🤯

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
ممنون خانومی یه جانماز دارم که بیست سال پیش دوختم مثل همین رو برای خواهرم دوختم  یه کار دیگه ت ...

خیلی قشنگه،موفق باشین. متولد چه سالی هستین؟

منم شماره دوزی میکنم و خیلی دوستش دارم.

کم و بیش گلدوزی هم میکنم.

دوست داشتم گلیم بافی رو هم امتحان کنم ولی همسرجان اصلا موافقت نمیکنه.

این نیز بگذرد...                                                       
وای چقدر خندیدم به کیف خالی 🤣 پس پسر شما هم مثل علی آقای ما قرنیه 😅 ما هم صبح ها بساط داریم از د ...

یعنی میشه پسرای منم یه روز انقدر حساس بشن؟!!!!!

انقدر گفتیم تازه دوتایی موهاشون بلند میشه سراغ آینه و برس رو میگیرن!!!

تا کوتاه هست که هییییچ راحتن

این نیز بگذرد...                                                       

سلام به همه 

دیروز بعد نوشتن گزارش نتونستم به کارایی که میخواستم برسم همسرم رفت بیرون اخه باید نی نی رو نگه داره که برم اتاق رو تمیز کنم اونجا سرده نی نی رو نمیبرم

دیشبم پدرشوهرم بنده خدا سرما خورده بود و از اونجایی که مادرشوهرم هنوز شهرشونه براشون سوپ جو گذاشتم و شام هم ماهی و سبزیجات تو تستر گذاشتم

همسرمم اومد سردرد داشت بناب این هیچ کاری نشد بکنم 

بنابراین با گوشی نشستم فیلم تکراری دیدم (زیر سقف دودی)

ماهی به نی نی نساخت دیشب جفتمون شب درخشانی داشتیم🥴

امروز از خواب پاشدم صبحانه خوردم و ظرف های صبحانه رو شستم و دور خونه رو جمع کردم 

با سختی همراه نی نی سوپ رشته برای پدر شوهرم گذاشتم و برنج و مرغ برای بقیه 

یه دور لباس انداختم ماشین 

الانم دارم سعی میکنم نی نی رو بخوابونم برنجم رو بزارم

و عجیییب خوابم میاد🤧

یعنی میشه پسرای منم یه روز انقدر حساس بشن؟!!!!! انقدر گفتیم تازه دوتایی موهاشون بلند میشه سراغ آینه ...

هر بچه ای یجوره دیگه 

پارسا هم همینطوریه، میبینی با جوراب سوراخ داره میره هیئت 🤦‍♀️ حموم هم به زور میفرستمش

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
خیلی قشنگه،موفق باشین. متولد چه سالی هستین؟ منم شماره دوزی میکنم و خیلی دوستش دارم. کم و بیش گلدوز ...

ممنون خانومی 😍

۴۷ سالمه خیلی خوبه شماره دوزی میکنی باعث میشه روحیه آت عوض بشه 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
ممنون خانومی 😍 ۴۷ سالمه خیلی خوبه شماره دوزی میکنی باعث میشه روحیه آت عوض بشه 

ماشالله

چندوقته بخاطر شرایط بارداری کل وسایلمو جمع کردم.ولی در اولین فرصت دوباره شروع میکنم..واقعا آرامش میده، بعدا که طرح کامل میشه دیگه عالیه😇😇😇😇

این نیز بگذرد...