2777
2789
عنوان

خواب نوزاد و‌ شیردهی

60 بازدید | 14 پست

سلام‌‌دوستان ،من تا ۳۰‌روزگی‌پسرم بیدارش میکردم‌شبا بهش شیر میدادم قندش نیفته ، اطرافیان گفتن دیگ بعد ۳۰ روز بیدارش نکن‌خودش گرسنش بشه بیدار میشه ، الان ۵۰‌روزشه  ولی شبا وقتی میخابه یهو ۶-۷ ساعت میخابه ، بنظرتون‌گرسنش نمیشه؟ روزا کلن‌شیر خودمو‌میدم ، شبا قبل خاب ۴۰ سیسی شیر خشک ، بنظرتون بیدارش کنم در طی این ۶-۷ ساعت یا کاریش نداشته باشم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه وزنش خوبه بیدارش نکن بزار به شب خوابی عادت کنه.

من واقعا پیر شدم از شب شیر خوردنهای پسرم

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

اگر وزنگیری خوبی داره اصلا بیدارش نکن ، پسر من خیلی عادت داشت تو شب شیر بخوره ، هم خودش خواب درستی نداشت هم من، الان یه ماهیه از شیر شب گرفتمش ، البته دیگه دندوناش داشت خراب میشد تو بیست ماهگی گرفتم ، پشیمونم ک زودتر اقدام نکردم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
چند ماهه هست پسر منم خیلی شبا شیر میخوره

الان بزرگ شده ۶ سالشه ولی بعداز یکسالگی که خودش شیرمو نخورد شیر خشک دادم ولی بازم بخاطر عادتش شبها بیدار میشد.

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

انشالله خدا براتون حفظش فک کردم کوچلوعه

ممنون.

نه کوچولو توی راهه اسفند بدنیا میاد.

خدا رحم کنه حداقل دخترم خوش خواب باشه

اگه وزنش خوبه بیدارش نکن بزار به شب خوابی عادت کنه.من واقعا پیر شدم از شب شیر خوردنهای پسرم

بدنیا اومد ۳۵۰۰ بود ۴۰ روزگیش ۴۷۰۰ ، میترسم میگم نکه وزن نگیره ، تو این سن  دیگ قندش نمیفته نه؟

بدنیا اومد ۳۵۰۰ بود ۴۰ روزگیش ۴۷۰۰ ، میترسم میگم نکه وزن نگیره ، تو این سن دیگ قندش نمیفته نه؟

اگرم خواستی شب برای شیر بیدارش کنی توی ساعت مشخصی بیدارش کن که به ساعتهای متفاوت عادت نکنه که بیدار نشه

بچه هست قند رو نمیشه گفت کی میوفته یا نمیوفته